2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست

سلام دوستان

گزارش من از صبح:

بعد از بیداری برای پسرم صبحانه حاضر کردم و خورد و رفت.

خودم هم خوردم که پسرکوچیکم بیدارشد.دیدم خیلی بی حاله،دیشب هم درست نخوابید و نذاشت منم بخوابم انقدر که سرفه کرد.

بعد مقدمات سوپ رو آماده کردم و

بخور و شلغم پیاز و ....

به همسرم زنگ زدم و حالشو پرسیدم.

رفتیم دکتر، دیدیم مطب تعطیله!

رفتیم خریدهای مخصوص سرماخوردگی رو انجام دادیم و اومدیم.

خریدها رو جابجا کردم

سوپ درحال پخته

شلغم و پیاز خوردم

به پسرم دمنوش آویشن دادم

فعلا همین

عصر گاز رو تمیز کنم

شام حاضر کنم

سینک رو مجدد خالی کنم

فعلا همینا

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوستااان  الله قوت  

من اصن این مدت حتی فرصت نکردم یه سر کوچولو بزنم اینجا 

ان شاءالله که همگی دلها آرووم  تن ها سلامت باشین 

پسرمن نیز سرماخورده  و دو روزه مهد نرفته 

و بقول کارنلین جان  برنامه ی سرماخوردگی داشتیم دیگه 

فرنی و سوپ آماده کردم اندکی خورده ! 

اممممااااا  دوستانی که هی برنامه میریزین پنبه میشه 

ببینین چی دارم براتون : 

jamshidi:
کارگاه_برنامه_ریزی ۱

بیداری #بین_الطلوعین عالیه، #نماز_اول_وقت تمام زندگی رو منظم می کنه،
زمانی رو باید برای #مطالعه گذاشت، برای همسر و فرزندان و کلا #خانواده باید وقت بگذاریم، #نظافت و #نظم در خونه ما رو به آرامش می رسونه،

#ورزش باید در برنامه مون باشه، #صله_رحم باید باشه، #خوردن و‌ #خوابیدن زمان داره، آداب داره، #محاسبه باید داشته باشیم،
برای انجام واجباتی مثل #نماز_قضا و #روزه_قضا باید برنامه  ریزی کرد،   زمانی رو صرف #عبادت نمود، برای #تفریح باید برنامه داشت، یه زمانی رو باید به #فعالیت_هنری پرداخت و ... و همه کارهامون باید #برای_خدا باشه
و حالا می رسیم به

♦️ برنامه و برنامه ریزی

🔑در این #کارگاه_برنامه_ریزی ما می خوایم به صورت کارگاهی تر ( یعنی یک تعامل دوطرفه) و جزئی تر ، به تنظیم برنامه و قدم‌های کوچیک تری که ما را به هدف مان نزدیکتر می کنه بپردازیم،

👌اولین قدم در این کارگاه برنامه ریزی ،  آگاهی ست 👈 نسبت به #آنچه_که_هستی

👌اول باید بدونی الان برنامه زندگی ت چطوریه و زمانت در طول شبانه روز و در طول یک هفته چگونه استفاده می شه ؟
تا زمانی که این آگاهی رو نسبت به خودت و برنامه ت پیدا نکنی ، هر چه برنامه ریزی می کنی مثل سنگ بزرگ نشانه نزدن است.

🔰🔰🔰

#تکلیف ۱

📝 یه دفتر یا سررسید بردارید مخصوص برنامه ریزی و تکالیفی که می گیم رو در اون بنویسید( اینجا اگر خواستید بفرستید تایپ کنید و بفرستید )

⏰  از ۲۴ ساعت شبانه روز که همه بلااستثنا در اختیار دارند بنویسید الان چه هستید نه اینکه چه می خواهید بشوید ؟ یعنی این زمان ۲۴ ساعت رو به طور معمول در طول یک هفته دارید چه طور مصرف می کنید؟  

🕰 چند ساعت معمولا می خوابید ؟  
چند ساعت کارهای خونه رو انجام می دین؟
🔹 چند ساعت صرف عبادت می کنید ؟
چند ساعت غذا درست می کنید؟ چند ساعت صرف گوشی و تلویزیون و تلفن می کنید  و ‌‌....

🔸چند ساعت به خانواده تون اختصاص داره ؟ و سایر فعالیت های هنر و علمی و ... که انجام می دین چه مدت زمانی در طول روز یا هفته به آنها اختصاص می دین

📝 یعنی #برنامه_ثابت یک شبانه روز که هر روز تکرار می شه رو با زمانبندی بنویسید. لطفاً برنامه های متغیری که پیش می یاد رو ننویسید.  ( لازم نیست مدت زمان دقیق هرکاری را  بنویسید  حدودی مشخص کنید کافیه

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستااان  الله قوت   من اصن این مدت حتی فرصت نکردم یه سر کوچولو بزنم اینجا  ان ...

اینو  اجازه گرفتم  ازشون براتون کُپیدم : 

و اما بعدیش 

jamshidi:
♦️ اگه  تکلیف ۱ رو انجام ندادی ، یه دفترچه بزار دم دستت، دقت کن ببین برای هر دسته از کارهات چقدر وقت می زاری؛

#عبادت ( نماز اول وقت و نماز قضا و دعا و زیارات و ذکر و ...) ، حالا منظور مدت زمان ذکری که در حال کار خونه می گی نیست، منظور اون مدتیه که جداگانه به عبادت اختصاص می دی

#کار_خونه ( اعم از گردگیری ، جارو ، امورات آشپزخونه و ظرف شستن و غذا درست کردن و ... )

#خوردن سه وعده غذایی در روز  با آوردن و جمع کردنش مجموعا چقدر طول می کشه

#خواب ( چند روز،  ساعت خواب و بیداری ت رو دقت کن ببین میانگین خوابت چند ساعته)

#گوشی ( همین که گوشی رو می گیری دستت و زمانی که می زاری کنار  ساعت رو ببین و یادداشت کن )

#تلویزیون

#تلفن ( بعضی تلفنها در پایان تماس ، مدت زمان رو مشخص می کنه)

#امورات_شغلی ( کار بیرون از خونه یا داخل خونه که برای در آمدزایی انجام می شه)

#کارهنری

#بازی_با_بچه‌ها

#خانواده ( چه مجرد و چه متأهل باشی زمانی که برای خانواده ت صرف می کنی ، در کنارشون می نشینی گفتگو می کنی، بگو بخند می کنی و یا به کارهای شخصی شون رسیدگی می کنی )

#مطالعه

و
.

📝 به صورت زیر هم و مرتب بنویسید
آنچه که در طول یک هفته هستید را بنویسید نه آنچه که یک روز هستید و یک روز نه

jamshidi:

#کارگاه_برنامه_ریزی ۱ ( قسمت دوم)

🔰🔰🔰

🤔 گاهی ما بدون اینکه بدونیم الان چه هستیم و مبدأ و جای فعلی مون رو بشناسیم می خواهیم به مقصد و هدف ایده آل خودمون برسیم ، لذا هر چی برنامه ریزی می کنیم موفق نمی شیم

😴 کسی که همیشه ۹ ساعت در شبانه روز می خوابه و می خواد خوابش یکباره برسه به ۷ ساعت و مدام برنامه می ریزه که از فردا دیگه باید ۷ ساعت بیشتر نخوابی ، به نظرتون موفق می شه ؟!

👈 تو باید بدونی الان بدنت به ۹ ساعت خواب عادت کرده و اگه بخوای یک دفعه بهش فشار بیاری، سیستم بدنت به هم می ریزه، عصبی می شی ممکنه سردرد و حالت تهوع و ... به همراه داشته باشی

❌ معلومه که چنین برنامه ای انجام شدنی نیست

😒 وقتی خودت رو نشناسی و فقط نگاهت به اون چیزایی هست که می خوای بهش برسی ، برنامه می نویسی و عمل نمی کنی،

❌بعد از یه مدت هم که دیدی انجام ندادی می گی من اصلا نمی تونم ، من این کاره نیستم، من اراده ندارم ، مرحله بعدی می شه اینکه با القائات منفی پدر روح و روان خودت رو در می یاری و دیگه حتی فکر برنامه نوشتن رو هم نمی کنی

👈 خیلی ها وقتی تکلیف ۱ رو انجام دادند تازه متوجه شدند برای هر کار روزمره ای چقدر وقت می گذارند . بعضی ها متوجه شدند وقتشون در بعضی مواقع چقدر بیهوده می گذره

👌همین #شفافیت ، مهمترین قدم برای اصلاحه

حالا برویم سراغ تکلیف ۲

#تکلیف2

🔰🔰🔰

📝برنامه مطلوبی که دوست دارید بهش برسید رو با توجه به نیاز و شرایط خودتون تنظیم کنید  

🖍 مثل یک معلم با خودکار قرمز، تکلیف ۱ را اصلاح کنید. ولی روی آن را خط نزنید

😴 مثلاً نوشتید خواب ۱۰ ساعت ،یه فلش جلوش بزنید و مدت زمانی که فکر می کنید بهتره رو  بنویسید؛ مثلاً  ۷ یا ۸ ساعت‌ ( فکر نکنید یکباره قراره خوابتون کم بشه، ما فعلا داریم مبدأ و مقصد ذهن شما رو مشخص می کنیم نه می خوایم بگیم چی درسته چی غلط و نه شروع به مسیریابی از مبدأ به مقصد کردیم )

🤔 یا نوشتی گوشی ۳ ساعت ، فکر کن ببین چه مدت فعالیت مفید با گوشی انجام می دهی؟!  بهتره چند ساعت باشه ⁉️

⏰ بعد این زمانها که کم شد زمان آزاد شده رو برای چه کارهای مهمتری باید اختصاص بدین⁉️ اونا رو به برنامه ت اضافه کنی،

👈 مثلاً برای خانواده ت وقت بیشتری بگزاری. برای عبادت همینطور ، برای یادگیری و انجام کارهنری و مهارتی و مطالعه و ...  مواردش رو هم مشخص کن.🤔

❓می خواهید برنامه زندگیتون چه شکلی بشه؟

❓چه چیزهایی در برنامه تون دوست دارید اضافه بشه ؟

❓چه چیزهایی حذف بشه؟

❓از ۲۴ ساعت زمانی که دارید برای هر کاری بهتره چقدر وقت بگذارید؟

🤔 فارغ از اینکه الان چه هستید؛ یک برنامه منطقی و صحیح برای خودتون با شرایط و نیازهای خود و خانواده تون تنظیم کنید

📝 هر کسی این تکالیف رو برای خودش توی دفترچه بنویسه. همون تکلیف ۱ را که به صورت ستونی نوشتین ، جلوی هر مورد این علامت فلش ⬅️ را بزنید و اصلاح کنید.

مثلاً خواب؛  ۹ ساعت ⬅️ ۷ ساعت

گوشی : ۵ ساعت ⬅️ ۲ ساعت

مطالعه : صفر ⬅️ یک ساعت

فعالیت هنری : یک ربع ⬅️ نیم ساعت

ورزش؛....

👈و یا اگه برای کاری دارین وقت می زارید که باید کلا حذف بشه فلش بزنید جلوش بنویسید

دوستای خوشگلم ببخشید فعلا فرصت نمیکنم بخونمتون 

فقط از آوین جون  ممنونم بخاطر راهنمایی هات به بنده عزیزم🥰

پاییز جون مرسی بخاطر لطفی که به من داشتی 

و اما دوستی که دستور کیک ساده ی این حقیر رو خاسته بود 

سه عدد تخم مرغ  میریزم توی میکسر هم بخوره 😅

یکم که قوام اومد  یک لیوان شکر ، یه ق چ وانیل  اضافه میکنم بهش 

یکم که مواد تو میکسر  باهم قاطیده شدن  نصف لیوان روغن مایع و یه لیوان سرخالی شیر  بهش می اضافم 

نزدیکِ دولیوان آرد   سه بار الک شده رو  تو یه ظرف  اگه خاستم با مقدار دلخواه کاکائو میقاطم   دو قاشق چ هم  بگینک پودر میزنم بهش  یکم هم گردو خورد شده  توش میپراکَنم !!! 

بععععد 

اون مواد میکسرو  آروم آروم  با این مواد خشک میقاطم 

فر  ندارم   یکم تهِ پلوپز رو چرب میکنم و میزارم میپزه 

این دستور واقعا سادست و روم نمیشد براتون بزارم 😅

اما دلیل اینکه به من بیشتر از هروقتی میچسبید  این بود که  از یه آرد خونگیِ اور گانیک استفاده میکنم   که یه شخص مهربون  داده بود 

خدا یار و نگهدارتان😅

دوستای خوشگلم ببخشید فعلا فرصت نمیکنم بخونمتون  فقط از آوین جون  ممنونم بخاطر راهنمایی ها ...

تو پلوپز؟!! چه جالب

درش رو هم دمکن میذاری؟

پف هم میکنه؟

این نیز بگذرد...                                                       
تو پلوپز؟!! چه جالب درش رو هم دمکن میذاری؟ پف هم میکنه؟

ببخشید باید دقیق تر توضیح میدادم 

توی زودپز برقی برنامه ی برنج رو میزنم  کیک میپزه 😂😅 بسیار هم خوب میشه 

اما  چون یادمه بچگیام  زنعموم  تو پلوپز برقی کیک میپخت  دیگه تو دستور کامنت قبلیم  چون ملال آور نشه   یه کلمه ش کردم پلوپز !!  نه تو پلوپز برقی اگه میپزین  درش دم کن نمیخواد که 

سلام عصرتون بخیر 

از کارای دیروز بگم صبح زود با اتو مقنعه ثنا شروع شد 

همسرم بچه هارو رسوند مدرسه و برگشت که نصاب بیاد 

هال رو تا جایی که می‌شد مرتب کردم، چون همه وسایل آشپزخونه تو هال بود 

اتاق خودم و علی رو مرتب کردم 

لباس تا زدم و جمع کردم 

برگ گل هام رو دستمال کشیدم

همزمان آنسوی مرگ هم گوش دادم  

درس خوندم 

حدود 9، 10 شد نصاب کفپوش و پدرشوهرم  اومدن 

دیگه بین واحدها در رفت و آمد بودن و منم به اجبار تو اتاق و ادامه درسم 

از 12 و نیم هم شروع کردم تو اتاق و با ساندویج ساز ناگت سرخ کردم تا 2 

بچه اومدن و نهار خوردیم 

پدرشوهر بعد نهار و نصاب هم عصر رفتن 

باز یکم درس خوندم و در مجموع شد 3 ساعت و راضی بودم 😍

با محمد نقاشی کشیدم (قرار بود الگو باشه اما زد جاده خاکی) 

همسرم و پارسا هم کابینت هارو نصب کردن و گاز و ظرفشویی و... آوردن سر جاش 

کابینت هارو چیدم و ریخت و پاش هارو مرتب کردم 

همین دو تا خط آخر چند ساعت طول کشید 

به علی کمک کردم تکالیفش رو انجام بده بازم نصفش موند برای صبح 

کتاب‌های بچه هارو تو کتابخونه اتاق خودشون چیدم 

کار نصب سینک تموم شد و هر چی ظرف این دو روز جمع شده بود شستم، دو تا قابلمه موند که دیگه توان نداشتم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

و امروز 

بیداری همون 6 

علی رو بیدار کردم، قرار بود از یک کتاب داستان خلاصه بنویسه، برای اینکه زودتر انجام بشه من براش کتاب رو خوندم و خودش خلاصه اش رو نوشت 

چاشت آماده کردم و راهیشون کردم 

ساعت کارهای دیروزم رو جمع زدم 

یکم جمع و جور کردم و رفتم سراغ گاز و هود و سابیدددددددم 

هال رو مرتب کردم  و جارو زدم و طی کشیدم 

کلی حوله و دستمال جمع شده بود این دو روز شستم و تو تراس پهن کردم 

آشپزخونه رو مرتب کردم 

ظرف شستم 

سینک رو سیم کشیدم،. درهای کابینت زیرش رو هم اسکاچ کشیدم 

ساندویچ ساز و چای ساز رو تمیز کردم 

غذا پختم 

به محمد رسیدگی کردم 

حین کارهام کتابم رو هم گوش دادم 

به گوشی هم سر میزدم، اما خیلی کنترل شده ☺️

یکم گالری و یکم ایتا رو پاکسازی کردم 

اخبار دیدم 

بچه ها اومدن نهار خوردیم و ظرفهاش رو شستم، داشتم قابلمه هارو میشستم که نصاب برای پاره ای از تعمیرات اومد و منم اومدم اتاق و نی نی سایت ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند