2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044924 بازدید | 88245 پست
چچه خوب موفق باشی . حقیقتا تا گزارشاتون میخونم با خودم میگم کاش آوین جون از خانوادش،هم بگه بعد خودم ...

در کودکی ام بسیار نقش داشتن😍از نوجوانی دیگه به قول شما خودکفام😁😄😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان برای تغذیه بچها ی میذارین کع به صرفه باشه

سلام 

من برای پسرها نون و پنیر و گردو+میوه

نون و کوکو+ میوه

کیک درست میکنم ۱یا دوتا برش میذارم.

فعلا همینا بوده و البته کیک و بیسکوییت که از نمایندگی شیرین عسل میگیرم و میبرن.

این نیز بگذرد...                                                       
در کودکی ام بسیار نقش داشتن😍از نوجوانی دیگه به قول شما خودکفام😁😄😅

اگه دوست داشتی و امکانش بود بیشتر برامون توضیح بده .🙏🙏

من خیلی دوست دارم‌بچه هام مستقل و خود کفا بار بیان .

دخترا من ده روزه پدر عزیزم رو از دست دادم ،به کل انگیزم رفته .امروز برگشتم اینجا ازتون انرژی بگیرم. ...

خدا رحمتشون کنه

آفرین که انقدر عاقلی توی سوگ نمیمونی.

زندگی در جریانه

این نیز بگذرد...                                                       
گزارش ۷/۲۳و۷/۲۴  بیداری هر دوروز ساعت ۸  برنامه 👇👇👇 نماز اول وقت 👍 شستن پتو تخت خو ...

سردوز خریدی خانم خیاط؟

زهرا دخترت امسال چندمه؟

و یه کتاب هست بازیهای مخصوص کودکان زیر۱سال،اسم دقیقشو برات پیدا میکنم.

این نیز بگذرد...                                                       
نگم برات از وقفه بین تحصیل 🤕🤕 دیروز پارسا یک سوال فیزیک داشت گفتم اصلا سمت من نیا که یادم نیست بر ...

حالا مشتق با چی نشون میدن؟

مشتق مرتبه ۱میخواد یا ۲؟!!!

باورت میشه چندوقت پیش علامت دلتا رد دیده بودم هرچییییی فکر میکردم این چی بووود اصلا یادم نمیومد!!!

این نیز بگذرد...                                                       
سردوز خریدی خانم خیاط؟ زهرا دخترت امسال چندمه؟ و یه کتاب هست بازیهای مخصوص کودکان زیر۱سال،اسم دقیق ...

اره 😁 این اون خبره بود که تو اون گزارشم گفتم ماشاءالله انقدر نکته سنجی گرفتی موضوعو 😍

دخترم پیش دبستانی میره سال دیگه اول .

اره خیلی خوب میشه بهم اسمشو بگی . گاهی سری به اپلکشن گهواره میزنم اونم بازی های مناسب سنشون رو داره .

سلام عزیزم . خدا بچه هاتونو حفظ کنه . منم سه تا دسته گل دارم دخترم امسال پیش دبستانی هست متولد ۹۵ ...

تو عشقی مامان نمونه

هنرمند

کدبانو

صبور😘😘😘😘

این نیز بگذرد...                                                       
اگه دوست داشتی و امکانش بود بیشتر برامون توضیح بده .🙏🙏 من خیلی دوست دارم‌بچه هام مستقل و خود کفا ...

والا چشم باز کردم بابام به فکر توسعه کسب و کارش بود😅

مادرم به فکره ارتقا در شغلش😅

الانم در دهه ششم زندگی شون هستن،هنوز دنبال توسعه و ارتقا هستن😅

مطالعه و مطالعه و مطالعه😅اینم ازشون ارث بردم😅شب ها با چراغ قوه کتاب میخوندم کودکی و نوجوانی😅کتابی نبود در ادبیات و فلسفه و شعر در اون سن که از زیر دستم دربره😅

همیشه افق بزرگی از زندگی رو بهم نشون میدادن❤️

و البته پس انداز و مدیریت اقتصادی رو از خاله ام و عموم خیلی یاد گرفتم❤️

کلا ازاد بودم،خیلی دخالت نمیکردن تو تصمیم هام،خرابکاری زیاد کردم اما پرو بودم،به روی خودم نمیاوردم😅

و کلا هیچی جنسیتی نبود برای من،از دیوار چیدن و اجر بالا انداختن تو ۵،۶ سالگی انجام دادم تا نشستن پشت سنگین و خرید و فروش هرچیزی که فکرشو کنید😅هیچ وقت نگفتن دختری و نمیتونی یا انجام نده❤️همه چی رو تجربه کردم چون امکانشو برام فراهم کردن❤️ولی خوب خیلی سخته،خیلی خیلی،هر بچه ای این سطح از سخت گیری رو نمیتونه تحمل کنه🤪من خواهرمو خودم بزرگ کردم...

و نوشتن رو به من اموختن،نوشتن دومین کتابم که تمام بشه میرم سراغ از خودم نوشتن...

یاد بدید که تنهان در یک فضای خالی...من همیشه به عنوان یه جانشین تربیت شدم😅بگذریم که الان زیربار نمیرم😆

جالبشم اینجاست ازم راضی نیستن😁

والا چشم باز کردم بابام به فکر توسعه کسب و کارش بود😅 مادرم به فکره ارتقا در شغلش😅 الانم در دهه ش ...

مطالعه مطالعه مطالعه

مطالعه درست خیلی مهمه.

راهنمایی بشی که چی بخونی خیلی اثرداره.

احسنت

من تو زمینه مطالعه باید بیشتر روخودم کار کنم تا پسرها هم ببینن و عمل کنن.

این نیز بگذرد...                                                       
اگه دوست داشتی و امکانش بود بیشتر برامون توضیح بده .🙏🙏 من خیلی دوست دارم‌بچه هام مستقل و خود کفا ...

باز سوال داشتی بپرس❤️البته کلاس هم زیاد اسم مینوشتن منو،الا شنا و موسیقی،موسیقی بدلیل عقاید و شنا چون ترس از اب دارن😆که این دو تا رو هم گذاشتم تو برنامم برای سال های بعد😆راستی از بال دراوردن بچه هات نترس❤️اگه هم بال دراوردن پرواز میکنن به مسافت های دور😅من حدود ۹۰۰ کیلومتر دورم که احتمالا خیلی بیشتر هم میشه😄قوی باش اگه بال دراوردن و رفتن❤️

اره 😁 این اون خبره بود که تو اون گزارشم گفتم ماشاءالله انقدر نکته سنجی گرفتی موضوعو 😍 دخترم پیش د ...

مباررررکه

بسلامتی خانم ، چرخش برات به خوشی بچرخه.😊

کتابه اینه: ۱۰۰بازی با نوزاد

موسسه پژوهشی کودکان دنیا

از۰تا۱۲ ماه رو داره

خیلی هم سادس

این نیز بگذرد...                                                       
مطالعه مطالعه مطالعه مطالعه درست خیلی مهمه. راهنمایی بشی که چی بخونی خیلی اثرداره. احسنت من تو ز ...

اره مثلا تو ادبیات من مکتب به مکتب پیش میرفتم😅درحالی که ۷ یا ۸ سالم بود😅اون زمان اینترنت به این صورت باب نبود،من کلاس ادبیات و شب شعر و...میرفتم😅بین یه عالمه پیرمرد😄الان مثلا موسسه کارنامه کلاس های خیلی خوبی برای کودکان یا نوجوان ها داره،در صورتی که زمان ما از این خبرا نبود اصلا😅مادر اگاه داشتن یه نعمتیه❤️