2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044922 بازدید | 88245 پست
خانما بنظرم ی بیوگرافی جزئی بدین ک ی تصویرسازی توی ذهنمون کنیم اول هم خودم شروع میکنم من عارفه هست ...

چه خوب که اینارو گفتید، بیشتر آشنا شدیم 

ان شاء الله موفق باشید 

ما ها چند بار تاحالا خودمون رو معرفی کردیم، نمیدونم لازمه بازم یا نه؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
پاییز جان نظر کارنلین جان کاملا بجا بود و قطعا با تجربه تر هستن با توجه به تحصیلات و... ولی اگه واق ...

نگم برات از وقفه بین تحصیل 🤕🤕

دیروز پارسا یک سوال فیزیک داشت گفتم اصلا سمت من نیا که یادم نیست برو از بابات بپرس 

بعد چند دقیقه همسرم با خنده و خجالت اومده میگه یادته مشتق رو با چی نشون می‌دادیم؟ و جالبه که من یادم نبود 😣 یه چیزایی گفتم که گفت دستت دردنکنه نمیخواد 🤪🤪

فکر کن 4 سال دبیرستان خوندم اینارو 4 سال هم دانشگاه برق خوندم و تو اکثر درسا مشتق و انتگرال استفاده میشده بعد حالا بعد 10 سال از فارغ التحصیلی حتی شکل ظاهریش رو هم یادم نبود 😑😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چیه  خدارحمتشون کنه  مشاوره فیلم درختو بهم پیشنهاد داد ندبدمش ولی تو اگه تونستی ...

کانسر=سرطان 

ممنون اگر حوصلم بگیره میبینم 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

خدا پدرتون رو بیامرزه بهتون آرامش بده سوگواری گن گریه کن بزار روحت کم کم آروم بشه 

من ی روزایی باتریم ضعیف میشه حس هیچ کاری ندارم فقط امروز موکت اتاق خواب رو شامپو فرش کشیدم و گردگیری کردم شب هم مامانم اینا میان 

نگم برات از وقفه بین تحصیل 🤕🤕 دیروز پارسا یک سوال فیزیک داشت گفتم اصلا سمت من نیا که یادم نیست بر ...

اره خیلی چیزها فراموش میشه و دوباره یادگیریش هم زمان بره هم به نظرم حوصله سر بر ☹️

عزیزم موفق باشید شما چندتا بچه دارین  چند ساله هستن ؟ من سه تا دارم 😅💪😮‍💨هلاکم

سلام عزیزم .

خدا بچه هاتونو حفظ کنه .

منم سه تا دسته گل دارم دخترم امسال پیش دبستانی هست متولد ۹۵

و دو تا پسر متولد ۹۷ و ۱۴۰۱ 

گاهی خیلی خسته میشم و کسل که طبیعیه اونروز رو به خودم ارفاق میکنم و فیلم و کتاب (رمان های واقعی) و بازی با بچه ها یا حتی خواب انجام میدم  من پذیرفتم انسان کاملی نیستم و گاهی استراحت لازمه اما این کارها نهایت تا بعد از ظهر و قبل اذان مغرب هست بعدش دیگه پامیشم و و ظاهر خونه رو مرتب میکنم و غذا رو حاضر میکنم . ولی روزهای عادی برنامه کامل مینویسم  و سعی میکنم اول اولویت هارو انجام میدم بعد بقیه برنامه و بعدش اگه وقت اضافه اوردم به کارهایی که دوست دارم میپردازم .

سلامی دوباره دوستای گلم . نمیدونم چرا ولی امروز هوس کردم اینجوری گزارش بدم انگار بیشتر میچسبه  😁

بعد اینکه تصمیم گرفتم سراغ کتابا و مشغول درس بشم .

زن داداشم تماس گرفت که میان خونه ما براشون نون روغنی درست کنم منم با کمال میل پذیرفتم ...وااای که چقدر پشیمون شدم ... 😞😡😡😡 رفتم تند یه صفحه از فلسفه رو روخونی کردم و یکم جم و جور تا رسیدن البته دوقدم راه بیشتر نیست و یه دور لباسم انداخته بودم ماشین اونارو پهن کردم و یه پتو هم انداختم ماشین . 

نونارو پختم و چای دادم خدمتون و ظرف شستم . دریغ از یه ذره کمک و این باعث شد چندین برابر از کرده ی خودم پیشمون بشم ان شاءالله دوباره اصلا تکرار نمیشه 😬

ساعتای 11 بود دوتا از دوستای مشترکمون زنگ زدن به زن داداشم که خونه ای بیام و ایشونم گفت نه خونه پاییز هستیم و گفتن خب بهتر میایم هر دوتون رو میبینیم 😕

اونام اومدن و پذیرایی شدن با چای و نون و خداروشکر به خاطر بچه هاشون که مدرسه بودن زود رفتن ولی باز پشیمون از کرده خود  😞 

مادر همسرم هم همون 10 و نیم امدن که خداروشکر اونم دوساعتی موند بعد رفت 

ناهار همسرمو امروز خواهر شوهرم درست کرده بود و فرستاد ما هم کمیخوردیم 

نماز خوندم 

نماز ثبحم خوندم قران هم خوندم 

ماکارونی جوشوندم سسش مونده . 

و الان اینجانب با یه خونه ی کاملا نامرتب در خدمتتون هستم 😊

جالب اینجاست که زن داداشم گفت میخواد بره دانشگاه ثبت نام کنه و به منم گفت بشین بخون ازمون قبول منم گفتم شما وقت پیدا کن چشم من میخونم 

راستی من اگه بخوام درس لخونم باید از قوم همسر پنهان بمونه چون بعدش میگن چراا قبول نشدی توکه اینقدر درس میخوندی ....اینقدر یعنی همون یه ساعت 😕

خب پر حرفی کافیه 

بعدا میام میخونمتون فعلا کارایی که باید بکنم 

هال مرتب و جارو بشه 

آشپزخونه مرتب و جارو بشه 

همزمان سس مامارونی هم بشه درستش کنم 

پذیرایی مرتب و جارو بشه 

اتاق پسرا مرتب و جارو بشه 

لباسا اتو بزنم جابدم تا کنم .

برای کارام تایم بگیرم . 

نمازم بخونم 

اگه شد برای ناهار فردا هم فکری بکنم و مقدماتش اماده بشه تا شاید فردا بشه درس بخونم حس حسادت پیدا کردم به گفته ی زن داداشم 😁

🖤🖤🖤🖤
خانما بنظرم ی بیوگرافی جزئی بدین ک ی تصویرسازی توی ذهنمون کنیم اول هم خودم شروع میکنم من عارفه هست ...

منم سوسنم 

۳۲ سالمه 

یه پسر ۹ ساله دارم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوستان شما هم هر بار میخواین وارد سایت بشین نام کاربری و کلمه عبور میزنین؟ آخه اینجوری خیلی سخت میشه ...

سلام

من که یک بار وارد شدم و تا الان نیاز نشده دوباره وارد شم

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلامی دوباره دوستای گلم . نمیدونم چرا ولی امروز هوس کردم اینجوری گزارش بدم انگار بیشتر میچسبه   ...

سلام پاییز جون ، اتفاقا گزارشت برام خیلی جالب بود، سعی کن برنامه ریزی کنی حتما به درست برسی تو میتونی 😍