2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست

برنامم برا امروز به امید خدا

شکر گزاریم رو بنویسم

تخت و اتاقم مرتب بشه

زبان بخونم

کتاب بخونم

برم بازار هفتگی

صیفی جات بشورم

آشپزخونه مرتب بشه

ظرفای ابچکون‌جمع کنم

برم دنبال پسرم

پسرم ببرم فوتبال

با پسرم درس کار کنم

شام درست کنم

ظرفای نهار و شام بشورم

لباس خشک ها جمع بشه

نهار فردای همسرم درست کنم

ظرفاش بشورم

سطل زباله خالی بشه

یه چرت بخوابم

گاز تمیز کنم

نمازا خونده بشه

دارو ها خورده بشه

کالریم رو ۱۴۰۰ ببندم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه گزارش امروز من: ساعت ۶ روزمون رو با تماشای سریال دودکش شروع کردیم صبحانه خوردیم خونه ...

دندونات عفونت کرده با نمک مسواک بزن و اگر میتونی خشک کن بخور هم برا گلو درد هم برا دندون خوبه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فدامدا  سلامت باشی گلممم  شماهم بارداری آره عزیزم  ؟ 😍😍 نی نی ۲  دیگه ؟  ...

سلامت باشی رومیناجون

نی نی سوم.

دوتا پسر داشتم،خدا یه دخترم بهمون هدیه داد

این نیز بگذرد...                                                       
دندونات عفونت کرده با نمک مسواک بزن و اگر میتونی خشک کن بخور هم برا گلو درد هم برا دندون خوبه 

ممنون که گفتی دوست عزیز❤

الان یه آموکسی سیلسین میخورم

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام من قبلا خواننده خاموش بودم ولی اگه اجازه میدید منم بیام گزارش بدم از امشب...☺

خب خب گزارش دیروز رو الآن میدم چون دیشب بیهوش شدم از خستگی...😩

ساعت 6/5بیدار شدم دخترم رو صبحانه دادم... کمکش کردم آماده شد بعد همسرم برد رسوندش(فاطمه معصومه کلاس اولی😍)

بعد مجدد صبحانه گذاشتم واسه خودم و همسر و پسرم...

تا قبل ظهر دوباره یه ساعت خوابیدم(خواستم بیشتر بخوابم چون شب قبل یه عااالمه نی نی سایت گردی کرده بودم😓 به شددت خوابم میومد اما گل پسرم نذاشت چون قصد خوابیدن نداشت...اینقدر شیر خوووورد تا بالاخره یه ساعت خوابید)

بعد پاشدم با عجله خوراک لوبیا بار گذاشتم ظرفای صبحانه رو شستم...پوشک پسرم (محمد مهدی 20 ماهه)رو عوض کردم...

همسرم بیرون کارش گیر بود نمیتونست بره دنبال دخترم...محمد مهدی رو گذاشتم تو سه چرخش و پیاده تا مدرسه رفتم(ده دقیقه پیاده فاصله داره شایدم کمتر) محمدمهدی هم این وسط به بهونه مدرسه خواهرش سه چرخه سواری کرد و کلی ذوق...

برگشتیم یه عالمه میوه پوست کندم با بچه ها خوردیم(قبلش یه عالمه غر زدم به دخترم متاسفانه... به خاطر اینکه مقنعش رو با ماژیک خط خطی کرده بود😬مداد و چسبش هم گم کرده بود)

بعد نهار خوردیم ظرفاش شسته شد...آبچکون مرتب شد...ماشین ظرفشویی خالی شد(حالا حالاها معلوم نیست کی پر بشه چون قرصاش تموم شده و آقای همسر باید ده بار بگم تا یادش بمونه بخره)

مجدد شیر دادم به گل پسرم نی نی سایت گردی کردم در همون حال...چایی درست کردم خانوادگی خوردیم...همسرم دخترم رو برد کلاس چرتکه...منم یه ساعت وقت داشتم تا برگشت دخترم...تو این یه ساعت خونه رو جارو برقی کشیدم...برنج خیسوندم...خورشت نصف نیمه بار گذاشتم...با با پسرم پیاده رفتم سراغ گل دختر...اومدم ادامه شام رو آماده کردم...قبل شام پسرم گرسنه بود  از یه غذای دیگه داغ کردم خورد...دخترم تکالیفش رو نوشت روش نظارت کردم...همزمان با مامانم و مادر شوهرمم تلفتی حرف زدم...یه عالمه ظرف شستم...

مجدد پسرم شیر خورد ایندفعه سریع خوابش برد...

خودم و دخترم حمام کردیم...تو حمام لباس دستی از جمله مقنعه خط خطی دخترم رو شستم لکه هاش همه پاک شد😌(با صابون رخت شویی فیروز)

مطمئن بودم پسرم بیدار نمیشه وقتی من تو حمامم اما متاسفانه بیدار شد و گریه کنان پشت در حمام(همسرم خونه نبود)در نتیجه پسرمم بردم داخل حمام کردم(تازه رفته بود)

اومدیم بیرون موهای خودم و دخترم رو روغن زدم خشک کردم...همسرم رو زنگ زدم گفت نمیرسم واسه شام بیام...در نتیجه ما شام خوردیم...دوباره یه عالمه ظرف شستم...زیر سفره ای تکوندم...اجاق گاز پاک کردم غذای همسرم رو ریختم تو ظرفش که امروز ببره سر کار ...خونه رو جمع و جور کردم...قطره های پسرم رو دادم...مسواک زدم...و در حین شیر دادم به پسرم از خستگی نمیدونم کی خوابم برد......شرمنده طولانی شد😄

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
خب خب گزارش دیروز رو الآن میدم چون دیشب بیهوش شدم از خستگی...😩 ساعت 6/5بیدار شدم دخترم رو صبحانه د ...

ای جان خدا قوت به شما و همه مامانای زحمت کش .....من تازه امروز این تاپیک رو پیدا کردم و حس خوبی ازش گرفتم .‌.صفحات

خیلی زیاده  میخواستم ببینم چکیده مطالب یا نکات خاصی داره یا همه صفحات گزارش روزمره ماماناس؟  صفحه خاصی هست که بخونم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین 

ای جان خدا قوت به شما و همه مامانای زحمت کش .....من تازه امروز این تاپیک رو پیدا کردم و حس خوبی ازش ...

راستش منم این تقریبا اولین گزارشم🙆 بیشتر خواننده خاموش بودم....فکر کنم بیشتر گزارش روزمرست...ولی قدیمیا شاید بهتر اطلاع داشته باشن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
سلامت باشی رومیناجون نی نی سوم. دوتا پسر داشتم،خدا یه دخترم بهمون هدیه داد

ای خدا کارنلین جون خیلی خوشحال شدم 

بچه ها ببخشید یه سوال🙊

من میخوام بچه بعدیم پسر بسه 

باید چند وقت قبل از اقدام برم پیش دکتر؟ 

توشدی تمامی من💟💟💟💟
ای خدا کارنلین جون خیلی خوشحال شدم  بچه ها ببخشید یه سوال🙊 من میخوام بچه بعدیم پسر بسه  ...

مرسی شهرزاد مهربون

من دقیق نمیدونم ، فکر کنم ۶ماه.

راستش دکتر من گفت اگه حتما دخترمیخوای بیاivf،گفتم نه بابا من اهل این مدل کارا نیستم.اگه خدا خودش داد،داد.نداد شکر.

با خدا هم صحبت کردم گفتم خدایا صحیح و سالم باشه لطفا دختر باشه.

خلاصه خداجون هوامو داشت🤲

این نیز بگذرد...                                                       
مرسی شهرزاد مهربون من دقیق نمیدونم ، فکر کنم ۶ماه. راستش دکتر من گفت اگه حتما دخترمیخوای بیاivf،گف ...

خداروشکر 

خیلی خوبه اینجوری 

ولی من پدرشوهرم تنها کسی بوده که تو خانوادشون پسر داره 

برادرشوهرم یه دختر داره دیگه بچه دار نمیشه 

همسرمن مونده که یه دختر داریم 

همسرم دخترمونو و خیلی دوست داره ولی میگه میخوام تلاشم و بکنم بعدی پسر باشه 

نمیخوام ایوی اف کنم فقط قدری که اگه نشد پیش خودم عذاب وجدان نداشته باشم که باید تلاشم و میکردم همین. 

خودم اصلا پسر دوست ندارم اصلا هاااا

توشدی تمامی من💟💟💟💟