2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044961 بازدید | 88245 پست
سلام روزتون بخیر . زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇 یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی . ...

زهرای عزیزم منم باتاخیر تولدتو بهت تبریک میگم 

چققققددددرررر از خوندن این متنت کییف کردم دختررر !! 

دمت گرررم 

بهت تبریک میگم اول  تولدتو  بعد هم  قوی ترتر تر  شدنت رو دوست خوبم 

فقط  هَم  من  نمی دونم چرا  هیچ جوره  بزرگ نمیشم  😂😂😂یعنی  همون  قوی  نمیشم !!! 

؟¿¿ !

خخخخخ  !!!

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون بخیر . زادروزت مبارک زهرا جان ،😍🥰😇 یک سال بزرگ تر شدی ،قوی تر شدی ، دانا تر شدی . ...

راستی زیارتت هم قبول  (خوش به سعادتت)

و 

قدم میثم کوچلولوت هم مبارک  دوست من 🥰

ان شاءالله همییییشه شاهد پیشرفت ها و خبرهای خوب ازت باشیم 💞

سلام دوستان عزیزم

دیشب دیشب دیر خوابیدم و چندباذم له خاطر همسرم و پسرم بیدار شدم . هر دوتا شونم آب میخواستن 😊 و اینگونه خوابم خراب شد . و نماز صبح نتونستم بیدارشم 

ساعت 6 به زور بیدا شدم 😞

هم پسرا هم آقای پدر بیدارشده بودن همش میگفتن گشنمونه آقای پدر هم بعد مدت ها قرار بود بره محل کارش به خاطر همین همش صدام میزد . 😬

خب بیدارشدم  و صبحونه آماده  کردم کمک همسرم کردم تا خورد خودم اصلا نمیتونستم بهورم خوابم میومد . 😞

همسرمو اماده کردم و بدرقه شدن ساعت 7 بود 

خواستم بخوابم که باز نشد بچه خواهر همسرم اومد و فهمیدم که اومدن خونه مادر همسرم و هر لحظه ممکنه بیان خونه ی ما . 😬

برناممو نوشتم مشغول شدم 😇

کل خونه رو مرتب کردم 🙂

صبحونه خوردم 🙂

ظرفاترو شستم 😬

بعد با خودم گفتم بزار یرم خونه مادر همسرم تا اونا نیان و منم بعدش با خیال راحت کارامو بکنم . 😂

اماده شدم رفتم یه ساعتی موندم و اومدم خونه اونام فهمیدن همسرم خونه نیست گفتن بعدازظهر میایم دیدنش  نقشم گرفت 😂

کل خونه رو جارو کشیدم 😇

به مرغا اب و دون دادم 🙂

مرغ داداشم دیروز خریده بود شستم بسته بندیشون کردم گذاشتم فریزر 😬

گاز و اپن و یخچال  کل آشپزخونه رو دستمال کشیدم . 😇

تا اینجا شد ساعت 11. 😊

در طول کارام همش نگران همسرم بودم ایت الکرسی کیخوندم که اتفاقی براش نیافته 😞

خب بالاخره همسرم هم اومدن و داروهاشو دادم خوردن . 

استراحت کردن . چای دم کردم براشون . 😇

ناهارم مادر همسرم سوپ درست کردن براشون دادم خوردن . 😇

غذا گرم کردم خودم و پسرا خوردیم . 🙂

ظرفاشو شستم 😬

نماز خوندم 😇

دو ساعتی خوابیدم در طول خواب شاید صد مرتبه بیدارشدم محمد بهونه میگرفتم میگفت اینو میخوام اونو میخوام ........ولی من تسلیم نشدم و به خوابم ادامه دادم 😂

بعدش هم برادرای همسرم اومدن و پذیرایی شدن و رفتن . 

خواهر همسرم اومدن دیدن همسرم چون خیلی وقت بود که نیومده بودن زود برای شام دست به کارشدم و شام اماده کردم و نذاشتم برن . 

ساعت 8 شام اما ه شد . 😇

شام خوردیم ظرفاشو به کمک دخترشون شستم . 😬

چای دادم خوردن و رفتن تا اینجا شد فک کنم 9 و ربع . 

داروهای همسرمو دادم خوردن . 

الانم گزارش 

نماز 

و خواب البته دوست دارم بیدار بمونم تا صبح درس بخونم ولی فکر  نکنم بشه. 

راستی محمدم خوابه . 

یاسین و طاها الان داداشم اومد دنبالشون رفتن خونه مامانم امشب همونجا میمونن . 😊

شب خوش التماس دعا 😘😘😘😘

🖤🖤🖤🖤

ممنون از همه ی دوستان مهربونم که همیشه دعا گو بودن و هستن ممنون بابت دعا های،قشنگتون  ببخشید نشد تک تک جواب بدم . 🌷🌷🌷🌺🌺

خدا به زندگی همه آرامش و شادی و سلامتی بده الهی امین 🌹🌹🌹🌹🌹

اره حدیث جان انتظار خیلی،سخته ولی این جوابش،خیلی مهمه 

ولی چشم سعیمو میکنم کم بهش فکر کنم 😘

زهرا جانم ناخواسته امروز سرم شلوغ بود و  ولی باز همش از همسرم سوال میکردم پزشکت جواب نداد و ایشونم میگفتن نه ولی امروز اوضاع بهتر از دیروز بود . 😘

سروو عزیز نه پزشکش هنوز جواب ندادن حتی همسرم تماسم گرفتم ولی باز جواب ندادن نمیدونم چرا در طول این 4 ساله اصلا سابقه نداشته اینقدر طولانی جواب نده بیشتر وقتا بعد دوساعت جوتب میداد بعضی وقتا کلا همون لحظه میدی انلاینه و جواب میدا تا آخرین بار  ماه پیش بود که همون لحظه جواب داد ولی ایندفعه نه کاش واتساپ زودتر خوب میشد شاید بهتر جواب میدا.😞

😘

خدایا شکرت شکرت بابت دوستای مهربونم .

😘😘😘😘😘😘

🖤🖤🖤🖤
زهرای عزیزم منم باتاخیر تولدتو بهت تبریک میگم  چققققددددرررر از خوندن این متنت کییف کردم دخترر ...

به به سلااآااااآااااآم و صد سلام   رفیق قدیمی .

خوبی عزیزم ؟ پسرت خوبه ؟ 

حال پدر چطوره بهترن انشاءالله ؟

ممنون گلم 💖💖

به قول سریال یاغی (قوی بودی وقتی قوی بودن مد نبود 👌😉 اره دوستم )

راستی زیارتت هم قبول  (خوش به سعادتت) و  قدم میثم کوچلولوت هم مبارک  دوست من 🥰 ...

ممنون عزیزم ان شاء الله سال دیگه قرار میزاریم با هم میریم 😍(چقدر خوب میشه که بشه 🥰)

ممنونم عزیزم .

به به سلااآااااآااااآم و صد سلام   رفیق قدیمی . خوبی عزیزم ؟ پسرت خوبه ؟  حال پدر چطوره ...

مرررررسی عزیزمی 🥰

امیرمهدی امسال داره میره مهد  و من کلی دلم براش گرفته که دوره ی خردسالیش تقریبا  رو به اتمامه   و من بازم مثل اونموقع ها  از عملکرد خودم  ناراضی ام که چرا  بیشتر باهاش بازی نکردم و وقت نزاشتم و این حرفا 😄😄

اما  بابام  نه زهرا 😔  متاسفانه حالشون تعریفی نداره  و فعلا که بستری ان  ، خیلی ممنونم از احوال پرسیت مهربون 😘😘

آره ان شاءالله که بشه گروهمون باهم بریم زیارت آقامون امام حسین (ع)🥰

سلام خانومای گل 

برنامه امروز 

معنویات :  نهج البلاغه ✔  نامه ب امام ✔

واجبات :  رفتم واسه عکس دندون ، ی کم خرید کردم 

کار خونه: طبقه پایین و مرتب کردم + گردگیری و کمد هم مرتب شد 

شیرینی نارگیلی درست کردم اصلا خوب نشد اما ادامه خواهم داد

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
عاشق دخترت شدم😅😍 اسمش چیه؟

پووووووفففف  بالاخره خوابید  دخترِ بلا  !!! 

مرسی از شما عزیزم ، اسمش  سیده مَه یاس،   هست 

بچه ها من باید سعی کنم بتونم صبح  ۵ و ۶  بیدار شم به امیدخدا 

برای فتح قله های ظرف و لباسم 😐😐

حالا تا من می پاشم  فسقلی با نِققق  زودتر از من  دنبالمه

😂😵

سلام دیروز صبح از خواب بیدار شدیم خواهرم زنگ زد گفت با مامان بابا رفتن حرم دارن برمیگردن و میان دنب ...

شما چطوری دوستِ نابِ من 💖

همییییییشه پرتلاش باشی و موفق خواهر 💪

میگم طفلکی مامان تون  حالا دو روز  پیشتون بودنا  چقددر کارهای اضافه بر سازمان  تراشیده میشده دقیقا تو همون روزا ،

ای بابا !!  

نمی دونم چرا مامان منم هروقت میاد پیشم  همینجوری میشه  و طفلک کلی اذیت میشه  و باعث میشه اومدنش بهم نچسبه !!! 

طفلکی مامانا 💔

اومدم بهتون اطلاع بدم که یه کوه ظرف دارم برای شستن  و کوهی عظیم تر  لباس خشک تا نشده و جا ...

واااای خدای من رومینای نامرد الان باید بیای بگی دیگه ماشاالله داره میره مدرسه 🥲 

مبارکه مبارکه دختر گلی  خدا حفظش کنه .

خیلی نامردی خیلی نامردی خیلی نامردی ۰🥲

چقده ذووووووووقیدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍