2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2045024 بازدید | 88247 پست

سلام 

آرزوی بهترین‌ها رو دارم برا همتون

گزارش امروز من:

چند روزیه ساعت ۶ صبح سریال دودکش رو نگاه میکنیم این باعث شده هم سخرخیز باشیم و هم روزمون رو با خنده شروع کنیم

بعد از صبحانه چندتا وسیله رو جابجا کردم و فضا رو برای سرویس کردن کولر آماده کردم

حیاط اون وری رو جارو کردم

ب پرنده ها آب و دون دادم

هال رو نپتون کشیدم

کمی ظرف شستم

آشپزخونه رو مرتب کردم

اومدن کولر رو سرویس کردن و من هم از فرصت استفاده کردم وقتی داشتن کولر رو میشستن از پله شون استفاده کردم و لوسترها رو تمیز کردم

بعد از اون رفتم نونوایی و سوپری

نونها رو تا کردم بسته بندی کردم رفتن فریزر

نهار تنبلانه درست کردم

وسایل رو برگردوندم سرجاشون

حیاط خلوت و اجاق رو تمیز کردم

ظرف شستم

شربت مخصوص همسر درست کردم

کل خونه رو جاروبرقی کشیدم

سرم شست و شو درست کردم

کلی کار صدف انجام دادم

حفظ قران کار کردم

باز ظرف شستم بالاخره سینک تمیز و خالی شد

خونه مرتبه

کارهای کوچیک دیگه هست

شب و روزتون قشنگ

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
چجوری کم میکنی با کم خوردن و ورزش ؟؟؟من تا کمی از حجم غذام کم میکنم یا چند روز پیاده روی کنم فورا صو ...

فعالیت ام فوق فوق زیاده😅فرای تصور😅من صورتم و دستام پره به بابام رفتم😅آب هم نمیشن هیچوقت😅کربوهیدراتم رو خیلی کم کردم،شکلات،شیرینی،کیک،قهوه،نسکافه و...نمیخورم❤️

ورزش هم از این هفته میخوام برم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب😍 من متاسفانه کیک ونسکافه اینا زیاد میخورم باید کمش کنم 😘

من کیک،نسکافه،قهوه،کافی میکس،گز،شکرپنیر،سوهان اینا رو کاملا حذف کردم❤️میتونی لاغر کنی بعد برای صورتت بری کارای زیبایی انجام بدی❤️

سلام دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه

من روز گذشته کار خاصی انجام ندادم

چون دخترم شب گذشته رفته بود خونه مامانم اینا منم صبح زود همراه همسرم رفتم خونشون و تا غروب اونجا بودیم

و از اونجایی ک من خونه مامانم یکم تنبل میشم ب محض ورودم خوابیدم تا نهار و دوباره خوابیدم تا موقعی خواستیم بریم😆

شب ک اومدیم شام رو گذاشتم

لباسا رو جمع کردم و سر جاشون قرار دادم

غذای دخترم رو دادم

و دوباره خوابیدم😂

شکرگزاری بنویسم ✅ اهداف مهر رو بنویسم ✅ زبان بخونم ✅ کتاب بخونم ✅ نهار دارم ...

خدا قوت 

همه تیک خورده کلی هم جانبی 👏👏

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

برنامم برا امروز

کتاب خونه ام الان

زبان بخونم

کتاب بخونم

برم خونه ی مامانم  

اونجا کمکی باشه انجام بدم

برم دنبال پسرم

نهار داریم ، گرم کنم بخوریم

شام و نهار فردا رو درست کنم

ظرفای نهار و شام بشورم

باشگاه برم

دوش بگیرم‌

لباسا اب کشی بشه

لباس خشک ها جمع بشه

نهار فردای همسرم درست کنم

ظرفاش بشورم

سطل زباله خالی بشه

یه  چرت بخوابم

گاز تمیز کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان قشنگم از روزی که سایت درست شده منم انگار روال کارهام بهتر شده واقعا عجیبه. البته اتفاق ...

سلام حدیث جان شما خوبین؟ نی نی خوبه؟ 💚🌺

منم عالی ام و همه چیز خوبه خداروشکر

یه کمی هم تنبل شدم هم وقت نمیکنم واسه گزارش دادن😅ولی همیشه به یاد همه تون هستم😍

به لطف چند روز تعطیلی هفته پیش تونستم
🔹کلی درس بخونم
🔹چندتا گلیم فرش شستم ومتوجه شدم قوای بدنی من دیگه کشش این کارها را نداره بقیه را باید بدم قالیشویی آقای همسر،یا به شامپو فرش رضایت بدم.

🔹انباری مرتب شد و کوهی از زباله تفکیک و راهی بیرون شد.
🔹کولر سرویس و تمیز شد قرار شد جمع بشه ولی فعلا رضایت ندادن
🔹چندتا پادکست گوش کردم و بسی لذت بردم مخصوصا  «درباره 4نفر از دکتر شکوری» (موضوعش شخصیت شناسی بود)
🔹به گلهای حیاط رسیدگی شد هرس و مرتب شدن چندتایی را دادم اطرافیانم بقیه را هم باید هدیه کنم.+باغچه کمی تمیز شد هنوز کار داره
🔹دوسه کیلو خیارشور گذاشته شد(گاهی لازمه به بعضی قوانین تبصره بزنیم😉)

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام بر همه دوستان کدبانو و مهربون🌹🌺

جسته و گریخته گزارش‌ها را خوندم

💚بانو جان زیارتتون قبول باشه ان شاءالله که ما راهم از دعای خیرتون فراموش نکرده باشین

💚زهرا جان خوشحالم بالاخره تونستی تصمیمی که دوست داری را بگیری امیدوارم در آینده بابت امروز به خودت افتخار کنی

💚عزیزانی که باردار هستین ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشین و نی نی را به سلامتی بغل بگیرین

💚دوستانی که بیمار دارین، دعا میکنیم عیدی شما در این ماه سلامتی عزیزانتون باشه و دوباره شادی و آرامش خاطر به زندگی شما برگرده

و ماشاءالله به همه تون امیدوارم کانون خانواده تون همیشه گرم، تنتون سالم و دلتون شاد باشه🌺💚🌺💚🌺💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
حدیث مهربان،نمیدونم از چالش مون چقدر گذشته و چه تاریخی باید اعلام کنیم ولی من فعلا همون ۷۷ هستم❤️هدف ...

سلام آوین جون

وزنت ۷۷؟

دورکمر؟

۱۵مهر باید اعلام کنیم.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه من روز گذشته کار خاصی انجام ندادم چون دخترم شب گذشته ...

کم خوابیت جبران شد حسابی.الان کم کم فصل اناره برای دخترت دون کن بذار بخوره شیر یادش بره یا نارنگی بذار ، سیب، ماکارونی صدفی.

خدا همه مامانا رو حفظ کنه.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام حدیث جان شما خوبین؟ نی نی خوبه؟ 💚🌺 منم عالی ام و همه چیز خوبه خداروشکر یه کمی هم تنبل شدم ه ...

ماشالله کلی کار مفید انجام دادین.

کاش باهم فامیل بودیم منم چندتا گل هدیه میگرفتم😉😁

نی نی هم خوبه از وقتی تکونهاش شروع شده ،استرسم خیلیییی کم شده.آرومترم.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام بر همه دوستان کدبانو و مهربون🌹🌺 جسته و گریخته گزارش‌ها را خوندم 💚بانو جان زیارتتون قبول با ...

سلام بانو ،خوبین ؟

ممنونم ان شاءالله قسمت همه کسانی که دوست دارن برن به این زیارت بشه .

بله مگه میشه دوستای نی نی سایتی رو فراموش کنم .

چه قدیمی ها و وچه جدیدها همه یاد شدن .

ان شاء الله قسمتم بشه سال دیگه هم برم و دوتا بزرگها رو هم ببرم سفری بس بیاد ماندنی بود .😇🥰😍