2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2045267 بازدید | 88264 پست

سلام به همه  دوستان.

🍁آشپزخونه رو مرتب کردم.

🍁داخل چند تا کابینت رو تمیز و مرتب کردم.

🍁ناهار درست کردم.

🍁گاز رو تمیز کردم.

🍁یه سری لباس شستم.

🍁روتختی و روبالشی شستم.

🍁کف آشپزخونه و هال رو لکه گیری کردم.

🍁ظرف شستم.

🍁ظرف‌های ادویه رو پر کردم.

🍁جارو کردم.

🍁یه سری از لباس‌ها رو مرتب کردم.

🍁دستمال‌های آشپزخونه رو شستم.

🍁زیر کابینت‌ها رو تمیز کردم.

🍁یه عالمه کدو، بادمجون و گوجه تو یخچال مونده بود، داشت خراب می‌شد، نجاتشون دادم.

🍁سینک و کاشی‌های دیوار آشپزخونه رو تمیز کردم.

🍁وسیله‌های اضافه رو جدا کردم.

🍁این چند روز مشغول پاکسازی اطلاعات دیجیتال بودم و امروز هم ادامه داشت.

🍁تمرین کردم.

🍁سریال دیدم.

شب خوبی داشته باشین❤️❤️❤️

ماشالله فقط ۵سال باهم تفاوت سنی داریم اما شما کجا و من کجا؟!!! احسنت لطفا بمونید اینجا و برامون بی ...

فدای محبتت عزیز دلم💟💟💟

ولی بی خیال دختر!  آخه تحسین من نسبت به شما کاملا متقابله. 💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای محبتت عزیز دلم💟💟💟 ولی بی خیال دختر!  آخه تحسین  من نسبت به شما کاملا متقابله. ...

سلامت باشین

راستش الان که واقعا شرایطم خوب نیست و بارداری و انجام فقط آشپزی و شست و شو و کارهای واقعا ساده دیگه برام انرژی نمیذاره.

همیشه دلم میخواسته یه روتین برای خودم و کا هام داشته باشم اما خب یکم که پیش میرم، به دلایل مختلف شایدم بهانه های مختلف رها میشه.

ولی دیگه کم کم به یه سنی رسیدم که دارم از روال فعلی خسته میشم‌

البته میدونم باورود عضو جدید حداقل تا دوسال شرایط عادی نیست، اما واقعا دلم میخواد بعدش منظم مرتب و مثل مربع باشم 😁 از بچگی از مربع بخاطر مرتبیو نظمش خوشم میومد.

حالا گزارشهای شما و دوستان رو میبینم، از نظم ذهنی و انضباط تو زندگیشون کیف میکنم.و دوست دارم منم این شکلی باشم.

هم به خودم هم به وظایف زناشویی هم به کارهای باسلیقگیم هم به مادریم و ....برسم.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام بچه‌ها خوبید؟ خوشیید؟ 

امیدوارم همگی سلامت و شاد و پرتوان باشید

هیچ دلتون برا من تنگ نشد؟ 😥😥. 

الان بیشتر از 40 روز هست ک نیومدم گزارش بدم چون بیشترش مهمان داشتم حدود 3 تا 4 هفته کلا مهمان داشتم چن روزی هم خودم مهمان بودم

طی این مدت زیاد کار حاصی نکردم

چون بیشترش ب مهمانداری سپری شد فقط گاهی ک وقت میشد خیاطی میکردم چندتا هم خداروشکر مشتری داشتم. 

آهااا یاد گرفتم موهامو اتو کنم خیلی برام لذت بخش بود چون واقعاً از نظر آرایشی بشدت بی استعدادم

و همچنین یادگرفتم مژه بزارم از اون تیکه اییا تمیز نه ولی برای من عالیه(دارم برای بهتر شدن تو این ضمینه تلاش میکنم) 

چند روزی هم هست ک درد دندونام  طاقت فرسا شده از ترس کرونا دندانپزشکی نمیرفتم ک دیگه امروز دل رو زدم ب دریا و رفتم دکتر ایشالا ب زودی شروع میکنم دندونام رو درست میکنم

نظم خونه و زندگی هم ب همون روال همیشگی پیش میره

کند و آروم هنوز هم کند کندم ولی تلاشمو دارم میکنم فعلا بدون نتیجه مونده فقط موقعه ای ک جو میگرم و میگم مهمان داریم سرعتم میره بالا فقط بدیش اینه همین ک خونه رو تمیز میکنم یکی زنگ میزنه و میگه مهمان نمیخوای؟ 😂😂 کائنات با قدرت بالا رو زندگی من تسلط دارن😂

ایشالا درد دندونام اجازه بده بیام از فردا گزارشامو بدم

🌹❤️❤️🌹

سلامت باشین راستش الان که واقعا شرایطم خوب نیست و بارداری و انجام فقط آشپزی و شست و شو و کارهای واق ...

چه قشنگ گفتی درباره ی نظم. 

الان انگار از ناخودآگاهت هم خارج شده و داره عینیت پیدا میکنه به لطف خدا. 

منظورم اینه که دیگه مربع خودتو داری می سازی ان شاء الله : سه تا بچه ها و همسرت. قربونت برم هیچی مطلقا هیچی از این مهمتر نیست.

من می تونم بگم عاشق نظمم اونم تو همه چی. ولی شاید باورت نشه حفظش چقدر برام سخته. 

همین شماره دوزی که شما هم انجام میدی و بافتنی به من خیلی کمک میکنه تو منظم کردن ذهنم. 

خیلی وقفه می افته توشون ها. مثلا یه روکوسنی رو دو ساله دارم شماره دوزی می کنم، هی باید بذارمش کنار یا یه کلاه بافتنی رو که تازه شروع کردم، پیش میاد حتی شبی دو سه رج فقط ببرمش بالا ولی برای آرامش و نظم ذهنم به همین قدر کمش هم  احتیاج دارم. می دونم حتما برای شما هم همین کارکرد رو داره. 

فقط مربعتو محکم تو دستت نگهدار. بقیه اش به لطف خدا رو روال می افته. 💞

برنامم برا امروز به امید خدا 🌺🌷

شستن ظرفای شام

باشگاه برم

دوش بگیرم

گل سرخ

مدیتیشن

شکرگزاری بنویسم

موهام اتو‌کنم‌

تخت و اتاق مرتب شه

نهار درست کنم

تمیز کردن گاز

شستن ظرفا ی نهار

داروها خورده شه

نمازا اول وقت

دوش بگیرم  

زبان

مطالعه کتاب

به سرم دارو بزنم

ظرفای ابچکون جمع شه

کالری رو ۱۵۰۰ ببندم

لباس خشک ها جمع شه

شام درست کنم‌

ظرفای شام شسته شه

سطل زباله خالی شه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان 

ی ربع دیگه میخوام راه بیفتم برم مشهد دعا کنید طالبا گیر ندن ک محرم ندارم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام دوستان  ی ربع دیگه میخوام راه بیفتم برم مشهد دعا کنید طالبا گیر ندن ک محرم ندارم

سلام عزیزم 

برات ایت الکرسی میخونم 

مواظب خودت باش 🌹🌹 

خدا پشت و‌پناهت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من خیلی دلم تنگ شد چندبار هم خواستم صداتون کنم گفتم شاید دوست نداشته باشین

فدات بشم دوست عزیز خوشحال شدم ک ب یادم بودید من اینجا عشق میکنم کنارشما دوستان عزیز ❤️❤️❤️🥰🥰🌹

سلام دوستان، من  فکر کنم یه سالی بشه اینجا سر نزدم ، فکر نمیکردم هنوز فعال باشین ، خوشحالم دوبا ...

سلام   خوش برگشتی رفیق 🌹🌺