2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2045292 بازدید | 88264 پست
خیلی ساده و تنبلونه اس ولی نتیجه اش خوبه😍

اقا شما چطور به اینجور غذا ها میگید ساده و تنبلونه ؟؟؟؟

همون بلانچ کردنش کلی وقت میبره 😬

به من فقط باید بدن قورمه و قیمه درست کنم بقیه غذا ها واسم سخته 🤦‍♀️

😂😂😂 آره خیلی خوشمزه بود نمیدونی مرغ خونگی چه مزه ای داره 😋 خدا کنه سه تا دیگه زنده بمونن تخم بز ...

نوش جان🤣🤣

نه ناراحت نشدم

عجیب بود دیگه 

منم بچه بودم جوجه میگرفتم و بزرگ میکردم 

یدفعه جوجم که خروس شد اندکی وحشی بود و غیر خودم بقیه رو میزد و یدفعه نوه ی خالم رو زد و داماد خالم با پر رویی تمام سرش رو برید 😑 بعدم پختن و خوردن منم فقط گریه کردم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا شما چطور به اینجور غذا ها میگید ساده و تنبلونه ؟؟؟؟ همون بلانچ کردنش کلی وقت میبره 😬 به من فق ...

بلانچ کردنش وقت میبره؟!😅کلم رو میشوری،تیکه میکنی،ابو جوش میاری،میندازی توش،۵ تا ۷ دقیقه بعد بسته به جنس کلم اش بکشش بیرون و روش یخ بریز،تموم😍کلا ده دقیقه هم زمان نمیبره😍هم زمان روی سایر شعله هات بقیه سبزیجاتم بپز😍اتفاقا من خیلی زود از غذاهای تکراری خسته میشم و نمیتونم بخورم،علاوه بر اینکه پر هزینه و چاق کننده هم هستن😅

اقا شما چطور به اینجور غذا ها میگید ساده و تنبلونه ؟؟؟؟ همون بلانچ کردنش کلی وقت میبره 😬 به من فق ...

من قیمه و قورمه رو هم ده دقیقه ای میپزم😁تو مولتی کوکره😅زحمت خودم ده دقیقه بیشتر نیست و چک کردن دائم هم نمیخاد😅

بلانچ کردنش وقت میبره؟!😅کلم رو میشوری،تیکه میکنی،ابو جوش میاری،میندازی توش،۵ تا ۷ دقیقه بعد بسته به ...

پرهزینه و چاق کننده رو خوب گفتی 👌👌👌👌.

من خیلی دوست دارم سبک غذاییمون رو عوض کنم تا حدودی موفق شدم در راستای این هدف بخار پز تهیه کردم که خیلی خوبه  و کارمو راحت کرده .بیشترین مانعمون به سمت این هدف اقای همسره که غذا های چرب و چیلی دوست داره و مخالف ورود غذاهای جدید به منوی غذاییمونه ،منم اکثر غذاهای جدید رو روزها که نیست برا خودمو بچه ها درست میکنم ، 😉

آاااای گفتی

قیمه قرمه زرشک پلو با مرغ عین آب خوردن.اما غذاهای جینگیلی 🤪🤪🤪

این نیز بگذرد...                                                       

برنامم برا امروز به امید خدا 🌺🌺🌷🌷

عملکرد ۶ ماه اول سال بنویسم ✅

نماز صبح خونده شه ✅

جاروبرقی پذیرایی و آشپزخانه‌✅

جاروبرقی اتاق خوابم ✅

شستن سرویس بهداشتی ✅

طی کشی ✅

گل سرخ✅

مدیتیشن✅

شکرگزاری بنویسم ✅

موهام اتو‌کنم‌✅

تخت و اتاق مرتب شه✅

نهار درست کنم✅

تمیز کردن گاز ✅

شستن ظرفا ی نهار✅

داروها خورده شه✅

نمازا اول وقت✅

باشگاه  برم ✅

دوش بگیرم✅  ۲ بار

زبان✅   ا ساعت شد

مطالعه کتاب ✅     ۱ ساعت شد

شام درست کنم✅

ظرفاش شسته شه✅

ظرفای ابچکون جمع شه✅

کالری رو ۱۵۰۰ ببندم✅

لباس خشک ها جمع شه ✅

لباسا اب کشی و پهن شه ✅

نهار فردای همسرم درست کنم ✅

سطل زباله خالی شه✅

جانبی ⬇️

🌷به سرم و صورتم  دارو زدم 

اینم امروز خوندم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
آاااای گفتی قیمه قرمه زرشک پلو با مرغ عین آب خوردن.اما غذاهای جینگیلی 🤪🤪🤪

ولی من همه برام راحته چون ۲ تا ۳ مدل نهار درست میکنم  

۳ مدل شام 

روزایی که یه مدل میشه انگار اون روز آشپزی نکردم 

برا من پیتزا راحت ترین غذاست 😁 سخت تریناشم این سرخ کردنیا ، هی باید پای گاز واستی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برنامم برا امروز به امید خدا 🌺🌺🌷🌷 عملکرد ۶ ماه اول سال بنویسم ✅ نماز صبح خونده شه ✅ جاروبرقی ...

عاشق وقتهاییم که تیکهات اینطوری همه سبز میشن 😍😍😍😍😍😍😍

خدا قوت سوسن جان 💪💪💪💪💪

سلام به همگی.

امیدوارم روز پرباری گذرونده باشین.

🍁صبحانه آماده کردم و جمع کردم.

🍁ظرف شستم.

🍁سینک رو برق انداختم.

🍁سطل زباله آشپزخونه رو شستم.

🍁سرویس رو شستم.

🍁تمام لباس‌ها رو درآوردم.دسته‌بندی کردم.اضافه‌ها رو جدا کردم، بقیه رو گذاشتم سر جاهاشون.

🍁دو تا کمد و هفت تا کشو رو اساسی مرتب کردم.

🍁جای یک عالمه از وسایل رو عوض کردم.

🍁کتابخونه‌ رو مرتب کردم.خیلی بهم ریخته شده بود.هی کتاب جدید می‌خریدم، به زور می‌چپوندم کنار هم.فعلا یه قفسه رو تغییر کاربری دادم و تبدیل کردم به کتابخونه.سر فرصت باید یه کتابخونه بخرم.

🍁مدارک رو مرتب کردم.

🍁 پشت و زیر مبل و یخچال و....تمیز کردم.

🍁ناهار درست کردم.

🍁جارو کردم.

🍁کلی دی وی دی فیلم داشتم.اغلبشون رو روی هارد هم داشتم ولی دلم نمی‌یومد بندازمشون دور🤦دیگه امروز دلمو به دریا زدم و انداختمشون دور😖امیدوارم پشیمون نشم.

🍁به گل‌ها رسیدگی کردم🌼🌿

امیدوارم خستگی بذاره الان یکم تمرین کنم.نمی‌خوام روزم بدون تمرین تموم بشه.

سلام 

امروز صبح زود علی جون رو بیدار کردم اماده شد رفت مهد. 

نشستم برای محل کارم برنامه کاری چیدم و برای پرسنل ارسال کردم

تا ظهر چند تا تماس ازشون داشتم و اطلاعات لازم رو بهشون دادم. 

با مهدی صبحونه خوردیم بعدشم میوه خوردیم

ظرفها رو شستم

بالخره بعد مدتها نشستم پای سیستم،  امروز موفق شدم ۱۸ پارت از اموزشم رو ببینم ولی چون هندزفری زیاد تو گوشم بود سردرد شدم🥲🥲. 

نهار لوبیا پلو درست کردم کنارش برای پسرها سیب زمینی هم سرخ کردم بلکه به بهونه سیب زمینی غذا بخورن.

بعد نهار یکم با پسر کوچولا خوابیدیم

بیدار شدم سردرد شده بودم یه قهوه درست کردم شاید بهتر بشه. 

بادوم اوردم بشکنم،  علی گفت من امتحان کنم. 

نشست شروع کرد شکستن تقریبا ده دقیقه طول کشید ۸تا شکست،  ازون ۸تا ۷تاشو مهدی جون خورد یکیشم من خوردم، جالبه علی خودش دوس نداشت نخورد😁. 

بقیه شو خودم شکستم

برای بچه ها پفیلا درست کردم.  نخوردن، خودم خوردم، 😁. 

خودشون رفتن میوه اوردن براشون پوست گرفتم خوردن

برای شام کدو بادمجون درست کردم برای پسرها سیب زمینی تخم مرغ.  مهدی هیچکدوم رو دوس نداشت از اش دیشب خورد🥲،  ینی این دو تا وروجکا با غذا خوردنشون😐😐😐. 

همسرم میوه ریاد گرفته بثد،  یه مقداریش زیادی رسیده بود و میدونستن بمونه یخچال خراب میشه،  تبدیلشون کردم به لواشک. 

و ظرف شستم

و ظرف شستم

و ظرف شستم

دیشب خواهرم صداش دراومد گفت چرا سینکت همش پره،  سرمو میچرخونم باز سینک پره.

دیدین ایراد از سینکه🥲. 

بعد از شام با علی جون رفتیم سوپر مارکت نزدیک خونه،ولی خب نتونستم همه وسایلی که لازم بود بخرم،  سبکهاشو خریدیم،  بزرگهاشو گذلشتم فردا شب همسرم بخره،  فقط انتخابشون کردم

شیر خریدم ماست درست کردم

فردا انشالله یه مبحث دیگه از اموزشهامو ببینم بعدش میرسم به سرفصلی که دوست دارم و مدتها بود منتظر بودم بهش برسم،  منتها چهارشنبه و پنج شنبه باید برم محل کارم، جمعه هم که هیچی، میمونه برای یکشنبه بقیه اموزشم. 

عاشق وقتهاییم که تیکهات اینطوری همه سبز میشن 😍😍😍😍😍😍😍 خدا قوت سوسن جان 💪💪💪💪💪

فدات 🌺

منم خیلیی خوشحال میشم و   لذت میبرم