2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
سلااام و صد سلام   من برگشتم   کلیم عکس گرفتم از دل طبیعت    نگم براتون عین کارت ...

سووووووووسن 

من مردم واسه عکسات   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موضوع انشا :تعطیلات خود را چگونه گذراندین   ۲۹اسفند : در کمال ناباوری صاحبخونه محترمه یهویی ر ...

فداتشم عزیزم که اینقدر مهربونی مطمعنم دعاتون قبول میشه و شمام مطمعن باش خدا به خاطر مهربونیتون حاجتاتو براورده میکنه   منم هم برای،شما و هم برای همه دوستان دعا کردم تا حاجتاشون براورده شه از جاری شدن اشکتون معلومه که اون لحظه توی یه عالم دیگه بودید حسی بسیار زیبا . قربونت که به یادم بودی 

الان اشک خودمم ریخت 

بازی و مطالعه آقای همسرتون هم عالی حالا چه جریمه میشی😂

معلومه با وجود اینکه مسافرت نرفتید ولی تعطیلات خوبی داشتید همیشه به سلامتی و شادی 

تبریک و صد تبریک پزیرایی از خانواده شوهر و اضافه اوردن وقت و زود اماده شدن غذا یه هنر بزرگه که من هنوز موفق نشدم 😬

گزارشتون مثل همیشه عااالی بود عزیزم خدا قوت 

🖤🖤🖤🖤

سلام  برنامه ی انجام شده ی امروزم 

۸ تا ۹ لغت زبان  ✅

۹ ربع  تا ۱۰ فیلم زبان✅

۱۰ و ده تا ۱۱  خواندن گرامر❌

۱۱ و ده تا ۱۱ و ۵۵  لغت محاوره‌✅

دنبال پسرم✅

نهار درست کنم✅

ابگوشت بار بزارم✅

بخوابم✅

با پسرم درساش کار کنم✅

افطاری آماده‌کنم✅

نمازا خونده شه✅✅✅

گاز تمیز شه✅

ظرفا شسته شه✅

به موهام ‌ صورتم دارو بزنم✅❌

لباسا شسته شه و پهن شه✅

داروها خورده شه✅

درسای پسرم رو کار کنم✅

نیم ساعت کتاب خونده شه✅

میز نهار خوری مرتب شه✅

ابچکون جمع شه✅

جانبی ⬅️⬅️   پسرم آماده کردم بردم فوتبال    شربت درست کردم    

امروز با صد تا صلوات و صدقه به صورت تنهایی راتندگی کردم و پر از استرس بودم و خدا رو شکر امروز رو به خیر گذروندم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
از اونجا که درست می‌کنه میتونی بپرسی؟

نسخه ی پزشک بود بزار ببینم میتونم نسخش گیر بیارم اگر گیر اوردم برات عکس  میزارم    هر داروخونه ای درست میکنه نسخه رو ببری 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام  برنامه ی انجام شده ی امروزم  ۸ تا ۹ لغت زبان  ✅ ۹ ربع  تا ۱۰ فیلم زبان✅ ...

آفرین

تو کوچه و خیابونهای خلوت رانندگی کن.تمرین پارک کن.

استرس نداشته باش.

رانندگی خیلی خوبه.

این نیز بگذرد...                                                       
آفرین تو کوچه و خیابونهای خلوت رانندگی کن.تمرین پارک کن. استرس نداشته باش. رانندگی خیلی خوبه.

اره  تو خیابونای خلوتم 😚😚😚

برنامم برا امروز به امید خدا 💚💚💚💕💕💕

پسرم بردم مدرسه  اومدم کتاب خونه     نهارم دارم 

داروی مو  و صورت 

گرامر   ۱ ساعت 

لغت ۱ ساعت 

فیلم ۱ ساعت 

برم دنبال پسرم 

نهار گرم کنم بخوریم 

نمازام بخونم 

پذیرایی و آشپزخونه و اتاق خواب ها برقی کشیده شه 

افطاری درست کنم 

بخوابم ۱ ساعت و نیم 

ظرفا ی نهار و صبحانه رو بشورم 

شستن ظرفای افطاری 

سطل زباله خالی شه 

دارو ها خورده شه +امگا ۳ پسرم +ویتامین ای خودم 

گاز تمیز شه 

لباس شسته ها جابه جا شه 

اتاقم مرتب شه 

تکالیف پسرم  

شیر جابه جا کنم تو پارچ‌و سرشیرش ور دارم 

نیم ساعت کتاب بخونم 

ظرفای ابچکون جمع شه 

حموم برم 

باشگاه برم 

آفرین تو کوچه و خیابونهای خلوت رانندگی کن.تمرین پارک کن. استرس نداشته باش. رانندگی خیلی خوبه.

اره حس قدرت میده به ادم‌😃

منم سال گذشته چند باری تنها نشستم خیلی کیف داد دیگه ترسم ریخت ، ولی یه شب خیلی بهم استرس دادن (همسرم و داداشم)بابام دیگه نذاشت بشینم گفت بعد زایمانت دیگه بشین منم گفتم چشم 😁

تا صفحه ۱۳۰ خوندم گفتم یه سری نکته که خودمم جدید یاد گرفتم رو یادآوری کنم

اگه مهمون راه دور دارید که چند روز میمونن از یک هفته قبل هم خونه رو تمیز کنید و هم غذاهایی که میشه از قبل را فریز کرد درست کنید.مثل سس ماکارانی،سس لوبیا پلو،قرمه سبزی،بادنجون سرخ شده....

شامپو،صابون،خمیر دندون ... چندتا بخرید که زود تموم نشه و وقت تون برای خرید هدر نره

اینم خودم اضافه کنم که همه بار رو خودتون به تنهایی به دوش نکشید .از روز دوم از مهمون های کوچیکتر محترمانه بخواهید که ظرفا رو بشوره، تو پذیرایی از خودشون کمک کنه... قرار نیست چون خونه شما مهمونن همش در حال خدمتگزاری باشید

رانا چند جا گفته کارها رو بصورت موازی انجام بدیم .تا اونجایی که متوجه شدم منظورش اینه که چندتا کار رو همزمان انجام بدیم.درسته ؟اگه کسی تعریف بهتری داره بهم بگه

و اینکه روزی یک ساعت برای تمیزی خونه وقت بزاریم همیشه تمیزه

صفحه ۱۲۹ را هم بخونید . جالب بود.در مورد آمادگی قبل از عروسی 

غبطه میخورم به اینکه رانا خیلی وقتا خسته و بی خواب بوده ،بچه ش هم گریه می‌کرده اما تو همون حالت از استراحتش می‌زده و خونشو تمیز میکرده.چند بار هم مهمون سرزده براش میاد و خانواده شوهرش اعتراف میکنن که فکر میکردیم بچه کوچیک داری حتما نمیتونی خونه رو تمیز کنی😛

و یه چیز دیگه هم که ازش یاد گرفتم

رانا هم مثل من اون اوایل برنامه ریزی کلی می‌نوشته و پاره می‌کرده.منم برنامه ای که روزی نیم ساعت بیشتر وقتم را نمیگیره نوشتم که اکثرا هم بهش عمل نمیکنم. همش درگیرم که حالا این کارو چه وقتی انجام بدم؟ حالا فلان جا که تمیزه باشه یه بار دیگه....وای امروز حوصله هیچ کاری ندارم

حالا دیدم منم باید فقط و فقط برنامه یک روزم رو بنویسم .از شب قبل تا صبح که بیدار میشم سر در گم نباشم و انگیزه داشته باشم که صبح زود بیدار بشم

و اینکه خیلی وقته از پوست و موهام غافل شدم.باید رسیدگی به خودمم تو برنامم بنویسم

انشالله اگه فردا موفق شدم  منم مثل شماها گزارش کار میدم

سلام برنامه ی انجام شده ی امروز 

داروی مو  و صورت ✅

گرامر   ۱ ساعت ✅

لغت ۱ ساعت ✅

فیلم ۱ ساعت ✅

برم دنبال پسرم ✅

نهار گرم کنم بخوریم ✅

نمازام بخونم ❌✅✅

پذیرایی و آشپزخونه و اتاق خواب ها برقی کشیده شه ✅✅✅

افطاری درست کنم ✅  دو مدل 

بخوابم ۱ ساعت و نیم ✅

ظرفا ی نهار و صبحانه رو بشورم ✅

شستن ظرفای افطاری ✅

سطل زباله خالی شه ✅

دارو ها خورده شه✅ +امگا ۳ پسرم ✅+ویتامین ای خودم ✅

گاز تمیز شه ✅

لباس شسته ها جابه جا شه ✅

اتاقم مرتب شه ✅

تکالیف پسرم  ✅

شیر جابه جا کنم تو پارچ‌و سرشیرش ور دارم ✅

نیم ساعت کتاب بخونم ✅

ظرفای ابچکون جمع شه ✅

حموم برم ✅

باشگاه برم ❌

جانبی  ⬅️ هفت سین جمع کردم😅    یخچال تمیز کردم کشوش رو      سطل زباله ی سرویس خالی کردم    پذیرایی رو مرتب کردم      به گلای پشت پنجره ای ها آب دادم