2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
ممنونم رانا جونم ایشالله نی نی گلت به سلامتی بغلت بیاد و زایمان راحتی داشته باشی

من ریز وخرد توی خونه ندارم طبق قانون فنگ شوئی تموم وسایلهای غیر قابل استفاده رو از خونم دور کردم

یه انباری کوچیک توی اتاقمون دارم که یه طبقه چوبی سراسرش گرفتیم وسایلهامو مرتب توش چیدم اگه شما هم انباری بالا دارید حتما انجام بدید خیلی مرتب میشه

هر کی میبینه خوشش میاد

در مورد وسایل های بازی دخترم که بهش عادت دادم که اول وسایلی که داشت بازی میکرد و بیاره سر جاش بعد چیزه جدید میدم

یه چیزی هم بگم تا بچه هست بزار بچگی کنه براش قانون نزار من دخترم الان 3 سالشه تازه دارم اموزش میدم

دخترم عاشق کتابه توی دوران بارداری براش همش کتاب میخوندم

تو هم با نی نی خوشگلت حرف بزن هر چی میخوای داشته باشه رو ازش بخواه
نمیدونم دخملی داری یا پسملی مثلا بگو پسمل خوشگلم میدونم وقتی اومدی پیش ما اروم و راحت میخوابی راحت شیر میخوری بعدش سپاسگذاری کن دقیقا همونطوری میشه

کتاب سمعجزهی سپاسگذاری رو بخونید عالیههههههههههه

من هر از گاهی کتاب میخونم توی برنامم همیشه هست

مهمان هم فقط مادرم اینا با مادر شوهرماینا میان که شام نگهشون میدارم

راستی من یه کار خوب میکنم و معروفم با این کار که همیشه کیک میپزم همیشه خونمون کیک هست شما هم سعی کنید هر از گاهیی برای تنوع هم از این کارا برای همسراتون انجام بدید

یک کاری که توی برناممه اینه که یه ورد در مورد همسر داری دارم توی گوشیم بریزم و هر رو زبخونم

ورد رو از تاپیک همسرداری برداشته بودم کلی نکته داره توش
رانا جونم چند وقتته؟

من دوران بارداری اصلا کار نمیکردم بیخیال برنامه بچسب به نی نی جون

من تازه دخملم اینقدری شده کلی برنامه دارم

قبلش همش به فکر غذا و وزن و قد و این چیزا بودم

اما من کلا تمیزم دوران مجردیم اتاقم از همه جا تمیزتر بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رانا اگه خواستی میتونی پستو حذف کنی این ریز شده هست من اینطوریه برنامم از زمانی که عضو کلوب کدبانوها بودم رنامه ی هفتگی خانمای نمونه(منظورم خود شمایی هستی که اونقدر خوش فکر و خوش باطنی، که داری این متن رو میخونی و نظم منزلت رو برنامه ریزی میکنی) . . شنبه ها...مرتب کردن کشوها و سروسامان دادن کمدها یکشنبه ها....روز یخچال و کابینت ها(هر هفته یک کابینت) دوشنبه ها... تمیز کردن مایکروفر و گاز و هود و سرخ کن سه شنبه ها....روز یه گردگیری دبش! + تمیز کردن کلید پریزها چهارشنبه ها....نظافت سرویس های بهداشتی پنجشنبه ها(روز اصلی نظافت و بازیابی خونه هامون پنجشنبه هاست)...جاروبرقی حسابی و T کشیدن+ تمیز کردن راه پله های ورودی خونه و یا تراس+ (شیشه ها هرماه یکبار* جمعه ها....استراحت، خوشگلا! البته لباس ها و ملحفه ها و به خصوص روتختی رو صبح جمعه یا عصرش بریزید توی ماشین تا اولا برای شروع هفته همه ی لباس ها تمیز باشن و ثانیا فرداش یعنی شنبه که میخواین کمدها رو مرتب کنین لباس های تمیز رو هم بچینید. حالا بریم حالشو ببریم از خونه ای که همیشه برررررق میزنه و همه لذت میبرن ازش!خونه ای که به هرکس واردش میشه کلی انرژی میده ... نکته برنامه غذایی. شنبه ها: نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر یک شنبه ها : نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت اسفناج - شامی - کتلت و ... شام: کشک بادمجان-کشک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان دوشنبه ها نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو -شکر پلو ..... شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز سه شنبه ها نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان شام: آش رشته –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم چهارشنبه ها نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- بنیه میگو- کباب تابه شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت مرغ پنج شنبه ها نهار:چیکن استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ... شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – چیکن کوردن بلو - چیپس و پنیر جمعه ها نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی مخلفات همراه غذا ( هر روز با توجه به غذا:) سالاد خیار و گوجه ماست سبزی سالاد کاهو زیتون ماست و خیار سالاد شیرازی ماست و اسفناج ماست و کدو ماست و کرفس ترشی
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
برنامه روزانمم همونه که تو صفحه اول گذاشتی
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
رانا برنامه غذایی شما صفحه چنده؟
ستاره جون چه جالب که از بارداری بهش القا میکردی که باید چیکارا کنه باید سعی کنم با دخترم بیشتر حرف بزنم متاسفانه انباری ندارم از وقتی هم باردار شدم از کتاب متنفر شدم اعصابم و خورد میکنه نمیدونم چه جوریه؟ خانوم گلی جون خوبم ممنون خوش آمدی عزیزم من الان هفته 33 هستم سزارین میشم بیمارستان هنوز مشخص نیست گلنسا جون مرسی عزیزم زحمت کشیدی چرا پست به این خوبی و حذف کنم خیلی لطف کردی مخصوصا اینکه لیست غذایی هم داره عزیزم من دارم لیست غذایی تهیه میکنم با مدت زمانی که اصولا وقت میبره می خواستم امروز بزارم که مهمون داریم و نشد انشاالله بتونم تا فردا شب همون صفحه اول یا دوم میزارم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مادر پسر شجاع جان دلم برات تنگ شده بود خوشحال شدم پست شما رو دیدم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
با اجازه من یه سری مطلب سرچ کردم که میذارم هیچ حسی بدتر از این نیست که دور و بر خانه تان را نگاه کنید و ببینید که مثل زباله دانی کثیف و نامنظم است و مادر و پدر شوهرتان هم چند دقیقه ای است که پشت در خانه اند و منتظرند که در را برایشان باز کنید. مادر شوهر و پدرشوهر من آدم های فوق العاده ای هستند و همیشه هوایم را دارند اما با اینحال دوست ندارم وقتی که به خانه ام می آیند، خانه ام نامرتب و کثیف باشد. بعضی از آدم ها ذاتاً تمیز و مرتب هستند و خانه هایشان هم همیشه از تمیزی برق می زند. اما من جزء این دسته افراد نیستم. با داشتن سه بچه زندگی واقعاً پرمشغله ای دارم. پس اگر من بتوانم فقط با 20 دقیقه در روز وقت گذاشتن خانه ام را تمیز نگه دارم، پس شما هم می توانید! اول از همه اینکه، به هیچ وجه نمی توانید همه خانه را در 20 دقیقه تمیز کنید. مهم نیست که خانه تان چقدر نامرتب و کثیف به نظر برسد، اگر یک سیستم برای خودتان داشته باشید تمیز کردن آن کاری ندارد. اول با کارهای بزرگ وآسان شروع کنید. آشپزخانه و دستشویی/حمام دو جایی هستند که بیشتر از بقیه جاها باعث می شوند که خانه تان کثیف به نظر برسد پس با مرتب کردن این دو جا شروع کنید. من معمولاً این دو جا را با هم تمیز می کنم چون از وسائل شوینده یکسانی برای تمیز کردن آن استفاده می شود. همه لباسهای کثیف و حوله های مرطوب را برداشته و داخل ماشین لباسشویی بیندازید. سطل های زباله را خالی کرده و حوله های دستی را تعویض کنید. همه ظرف های را بشویید تا سینک آشپزخانه تان کاملاً خالی شود. روی همه کانترها را خالی کنید. وان حمام را بشویید. با تمیز کردن دستشویی و آشپزخانه، خانه تان خیلی تمیزتر به نظر خواهد رسید. آخر کار کف هر دو جا را خوب طی بکشید. وقتی آشپزخانه تان تمیز باشد، تمیز کردن بقیه خانه راحت تر می شود. همه تخت خواب ها را مرتب کنید، لباسهای کثیف را از اتاقها جمع آوری کنید و کف اتاق ها را از اشیاء متفرقه خالی کنید. اگر می بینید وسائل اضافی زیاد دارید از شر آنها خلاص شوید. خیلی وقت ها نمی دانید که بهتر است چه چیزهایی را نگه دارید و چه چیزهایی را دور بریزید. اما امروز وقتش رسیده که اینکار را بکنید. وقتی خانه تان تمیز شود، خیلی راحت تر می توانید فقط با چند دقیقه در روز آنرا تمیز نگه دارید. فقط کافی است که یک برنامه برای خودتان داشته باشید. من کارم به صورتی است که می توانم آنرا در خانه انجام دهم اما اگر شما مجبورید که سر کار بروید، مشکلی نیست باز هم می توانید همیشه خانه ای تمیز و مرتب داشته باشید. اولین چیزی که باید درمورد آن تصمیم بگیرید این است که هر روز چه کارهایی باید انجام دهید. برای خودتان اولویت بندی کنید. هر روز بلافاصله بعد از بلند شدن از خواب، تختتان را مرتب کنید. هیچوقت نگذارید که ظرف ها در ظرفشویی تلنبار شود. یا بلافاصله آنها را بشویید یا در ماشین ظرفشویی بگذارید. وقتی کارتان با سینک دستشویی تمام شد همانجا آنرا تمیز کنید. اگر این کارهای کوچک برایتان به شکل عادت درآید لازم نیست هر بار مفصل خانه را تمیز کنید. بعد کارهایی را که باید هر چند روز یکبار انجام شود را مشخص کنید. مثلاً جارو کشیدن را می توانید دوشنبه ها و چهارشنبه ها انجام دهید و طی کشیدن کف آشپزخانه را روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه. رمز کار این است که هر روز فقط یک کار بزرگ برای انجام دادن داشته باشید. بقیه کارها باید فقط خرده کاری باشند. برای اینکه سیستم نظافت 20 دقیقه ای خوب عمل کند، باید بتوانید در تمیز کاری سریع شوید. اگر هر کثیفی را همان لحظه تمیز نکنید، روی هم جمع شده و تمیز کردن آن سخت می شود. برای تمیز کردن روی کانترها لازم نیست تا تمام شدن شام صبر کنید. وقتی منتظر هستید که مایکروفر کار گرم کردن را تمام کند، شما روی کانترها را تمیز کنید. صحبت از مایکروفر شد، آن را هم بعد از هربار استفاده تمیز کنید تا یکباره اینقدر کثیف نشود که یک ساعت از وقتتان را بگیرد. اگر چیزی را می بینید که مال اتاق خواب است اما در اتاق نشیمن افتاده، همان موقع آنرا به سر جایش برگردانید. نکته بعدی این است که باید برای کارها اولویت بندی داشته باشید. اگر مهمان دعوت کرده اید، مطمئناً یک سینک پر از ظرف کثیف بیشتر توی ذوقش می خورد تا روزنامه ای که روی میز نشیمن افتاده است. در چنین مواقعی باید اول چیزهایی که جلوی چشم است را بردارید. نکته آخر اینکه واگذار کردن بعضی کارها به دیگران را فراموش نکنید. به احتمال زیاد شما تنها در خانه زندگی نمی کنید. باید طوری برنامه ریزی کنید که همه افراد در تمیز کردن خانه به شما کمک کنند. حتی پسربچه 6 ساله تان هم می تواند با مرتب کردن تخت خوابش و جمع و جور کردن اسباب بازی ها کمک کند. بچه های بزرگتر می توانند برایتان دستگاه ظرفشویی را خالی کنند و بعد از تمام شدن شام میز را جمع کنند. حتی اگر لازم باشد می توانند جاروبرقی هم بکشند. اگر نیاز داشتید حتماً از آنها کمک بگیرید. شاید چندان به کمک کردن راغب نباشند اما با کمک گرفتن از آنها می توانید عادتی را در آنها پایه ریزی کنید که تا آخر عمر با آنها می ماند. هنوز باید روی این تکنیک 20 دقیقه ای کار کنید. مطمئناً یک کار هست که انجام آن خیلی برایتان غذاب آور است. برای من شستشوی لباس هاست. مسئله ای نیست انجامش دهم اما از این کار خوشم نمی آید. برای اینکه خانه تان مرتب باشد نباید حتماً از تمیزی برق بزند. یادتان باشد که باید یکبار خانه تان را حسابی تمیز کنید تا بعد با مرتب کردن های 20 دقیقه ای بتوانید آن تمیزی را حفظ کنید. اگر نکاتی که برایتان گفتم را رعایت کنید مطمئن باشید که همیشه خانه ای تمیز و مرتب خواهید داشت.
ممنون مادر پسر شجاع مطالب خوب و به درد بخوری بود.به نظر من هم تمیز نگه داشتن خونه مهمتر از تمیز کردنشه. راستش هر روز هرروز کلی وقت بزارم تمیز کنم بعدش بیان بریزن خسته شدم دیگه. اینقدر هم خسته میشم که نایی برای پیاده روی نمیمونه واسم.