2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
سلاااااااااااااام مامان امیر علی پنبه خانوووووووووووم خوبی؟امتحانات و خوب دادی؟مهمونداری خوش میگذره؟ دکور جدید مبارک دلم برات تنگ شده بود به خدا شهنا جون خوبی به شما خوش گذشته؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی و آنی جون خوشحالم بهت خوش گذشته خونتم جمع و جور میکنی از مهمونات کار می کشیدی ستاره جون دخملت خوب شد؟؟؟؟عزیزم 2 روز استراحت کن چهرشنبه قول بده تمیز کنی یک موقع دیدی پنج شنبه واست مهمون میاد سیا کیا جان خوش آمدی عزیزم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پارسا پارمیس . کابینت منم تو اشپز خونه کم بود 2 تا خریدم خیلی راحت شدم . یه کابینت مخصوص لوازم برقی چیدم دیگه از رو کابینت جمعشون کردم تا شلوغ نباشه . بعدش از ابکش میزاری همون موقع خشک کن وجمعش کن نزار بمونه . من اگه باشم به دخترم یا شوهری میگم یه دقیقه یکی بیاد این ظرفا که دارم میشورم جمعشون کنه . بزاره سر جاش . یه کابینت بزرگ دارم طبقه زیرش برا مهموناس که دور ظرفاش رو سلفون کشیدم مامان یه پارچه روش کشیده . یه کابینت هم فقط لیوان و پارچ . بستگی کابینت هات داره که چه جوری بچینی . من که تفکیک کردم . در هر کدومش باز میشه یه نفر غریبه ببینه راحت می تونه وسیله پیدا کنه . اول فکر کن بعد جا به جاشون کن و همه چیزو بسنج .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
من شب زود خوابم برد پا شدم دیدم هر یه جا خوابیده . فقط اشغالو برده بودن ولی هیچکدوم ظرفای افطاری رو نشسته بودن . من از ظرف شستن بدم میاد دخترمم از خودم بد تر
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
پارسا پارمیس جان من که کابینتهام کم وسایلم زیااااااااااد.مهمون دارم پدرم در میاد از بس باید پازل بچینم و جمع کنم من کنار سینک سبد نه از اون استیل ها گذاشتم لیوان و قاشق و بشقاب ها رو میشورم میزارم توی اون خشک بشه قابلامه و ماهی تابه و آبکش و ... میزارم آبچکون بالا سرویس قابلامه چدن هم از این طبقه های استیل گرفتم گذاشتم داخل اونا کنار آشپزخونه ولی گابینت کم کلا خیلیییییییی سخته میفهمم چی میگی
سلام زهرا جون خوبی ؟کوچولوهات خوبن؟خئا رو شکر خونت جمع و جوره در مورده ظرف شستن حالا من برعکس ظرف شستن و خیلی دوست دارم حس آب بازی بهم میده از صدای آب هم خیلی خوشم میاد خخخخخخخ
زهرا جون من کابینت هام خیلییییییییی کمه انباری و کمد دیواری هم ندارم اندازه 5 تا خانواده هم ظرف و ظروف دارم. اندازه یک کف دست هم جا ندارم برای اضافه کردن کابینت خلاصه رو هم رو هم چیدم چون چاره ای ندارم
سلام .خوبین؟ایشالله که همتون سالم و سلامت باشین. پارسا پارمیس جان سوال منو دیدی درمورد دندانپزشکی؟ من خونه قبلیم کابینت کم داشتم یه میز نیم گرد گذاشتم گوشه ی اشپزخونه روشو رومیزی کشیدم تا پایین بعد زیرشو با وسایلی که سالی یه بار به درد می خورد پر کردم .جعبه به جعبه روی هم چیدم .برای روش هم چیزهایی که زیاد به دردم میخورد مثل چای ساز اینا چیده بودم.
اشپزخونه ی من تنها جاییه که از دست بچه ها تمیز میمونه یعنی همیشه تمیزه چون ظروف اضافه ندارم.منم مثل زهرا چیدم.یه کابینت هم خواروبار گذاشتم.کابینت روی هود رو هم یکی دوتا از جعبه خالی لیوان چیدم موقع اسباب کشی به دردم میخوره. پارسا پارمیس جان منم ظرفا رو میزارم اب چکون.امکانش هستی کمی بیاریش پایین تا راحت باشی؟یا زیر پات از این تخته ها بزاری؟و گرنه دیگه چاره ای نیست همون بغل سینک راحت تره.
سلام رعناجون...من دیروز 2تا کابینت ترکوندم...ولی بیشتر هم میشد..تنبلی کردم..امروز غذا دارم...برم ببینم چندتا دیگه انجام میشه؟ البته جارو و تی کشی هم واجبه.. صبح زود رفتم ثبت نام پسملی رو در مدرسه انجام دادم. 2شبه نمیذارم یه دونه ظرف بمونه برای سحر وفردا...خیلی حال میده سینک خالی باشه.. فعلا برم خیلی کار دارم... پسمل کوچیکه گندکاری کرده....پیف....ههههه
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام سلام منم واسه آشپزخونه کابینتام کافی نیست دو تا طبقه بزرگ کمد دیواریم هم اشغال شده. ظرفای غذاخوری مهمونا با سفره یکبار مصرف و... را کامل گذاشتم یه طبقه. یه طبقه دیگه هم وسیله برقی هایی که زیاد استفاده نمیشه مثل چرخ گوشت و... کلمن ... بعدشم کلن همه وسایل جهیزیمو دم دست نذاشتم مثلن سرویس قابلمه تفلون داشتم اصلن باز نکردم با کارتنش کمدهای بالایی کمد دیواری هست و فقط از چدن استفاده می کنم
اندر احوالات من امروز صبح لباسهامو که نیاز به ترمیم داره بردم خونه مامانم یه مانتو هم گذاشتم تو ماشین که وقتی مسیرمون خورد بدم اطوشویی ... (خیلی کار ساده ای بود نمیدونم چرا مدام پشت گوش مینداختم ) مدتی یه میخوام برم یه آزمایش بدم ولی مدام پشت گوش میندازم اینو میخوام تا دوروز دیگه انجام بدم خریدهام همچنان باقی مونده و مترصد فرصتم
سلاممم خانمای کدبانو وااله جون من غذاساز ندارم ولی گوشتکوب برقی خیلیییی بکارم میاد واسه اب طالبی و شیر موز و اینام استفاده میکنم ازش کلا عصای دستمه تو اشپزخونه رانا جون اگه برنامه غذایی داشته باشیم عالی میشه، فک کن من هنوز نمیدونم ناهار چی بزارم! دیروز کباب تابه ای درست کردم با پلویه کذایی خوردیم شبم همسرم شام نمیخوره منم افطار با مامانم یه چیزی خوردم کارای امروزم گذاشتن ناهار شستن سرویس مطابق هرروز جارو کشیدن هال تمیز کردن اجاق گاز شستن روبالشی ها عصرم که میخوایم بریم خرید فعلا تا پسرم خوابه برم سراغ کارای بی صدا