2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043682 بازدید | 88179 پست
سلام خوب هستید من نمی دونم غذا چی بپزم . خدا شکر امروز زیاد کار ندارم بغیر از غذا پختن . گردگیری . خرید . من هرروز تو خریدم اینو داشته باشین . اخه دیشب تا صبح بیدار بودم ابه خاطر پسرم . تا 3که اون بیدار بود بعدشم سحری درست کردم تا ساعت 6 بیدار بودم .کارامو تموم کردم . وحالا غذا چی بپزم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها..منم میشه باشم...؟اگه یه مقدار زرنگتر بشم شوشو منو رو سرش میذاره...هههههه..ولی متاسفانه نمیدونم چرا اینقدر سختگیرم...سرعتم پایینه...واسه هر کاری انگار باید یه وقت ویژه بذارم..برای همین عقب میمونم...2تا بچه هم دارم .7 و 2ساله..حالا باید چیکار کنم؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
ممنونم خاله آلی آنی مهربون حتما درستش میکنم. زهرا جون اتفاقا دیشب داشتم فکر میکردم لیست غذا درست کنم و یه جورایی راحت و در دسترس.ببینم امروز می تونم انجامش بدم شماها هم کمکم کنید مخصوصا زمانی که برای درست کردن یک غذا هم بنویسید که خیلی عااالیه مثلا 20 دقیقه: ماکارانی .. .. .. اینجوری تا هر کس بسته به زمانی که وقت داره بره سراغ یک منو زهرا جون الان خونت تمیزه؟اگر اینجوری باشه که عااااااااااالیه زهرا جان چرا خریدات و هفته ای انجام نمیدی؟خیلی راحت تر میشی.پنج شنبه وسایل مورد نیاز یک هفته رو بنویس و جمعه با همسر برید خرید هم همسرت کمکت میشه هم در طی هفته هر روز نمی خوای بری خرید
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
کاترینا جان عزیزم خوش آمدی عزیزم باید به این وسواسی که داری خاتمه بدی باید زمان برای خودت تعیین کنی برای هر کاری. مثلا میری سراغ پختن شام باید نگاه ساعت کنی بگی خوب می خوام کو کو درستکنم پس نهااااااااااایت باید 1 ساعت وقت بزارم در کنارش توی این یک ساعت باید آشگزخونه رو مراب کنم و اگر ظرفی کثیف کردم همون موقع بشورم شما مشکل خواهر و مامان من و داری. اونا میرن توی آشپزخونه دیگه نمیان تا آخر شب موقع خواب همون کار و من با نهایت 2 ساعت انجام میدم چون اونا زمان برای خودشون تعیین نمیکنن . اصلا به ساعت نگاه هم نمیکنن .اما من همیشه مثل یه ساعت دارم براشون ساعت میزنم و دنگ دنگ می کنم مامانم میره شام درست کنه یکساعت بیشتر میشه شروع می کنم میگم مامان از 7 تا الان داری چیکار میکنی؟؟؟؟؟مگر غیر از یک ماکارونی درست کردنه؟چی کار میکنی؟ تازه مامانم انگار به برق وصلش میکنن تند میکنه سرعت کار کردنش و تندتر میره جلو. می خوای اوایل حتی ساعت بزار روی زنگ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یا خواهرم می خواد آرایش کنه وااااااااااای یک ساعت جلو آینه هست بعد من بخوام برم مهمونی و بخوام خیلی به خودم برسم نهاااایت 20 دقیقه زمان میزارم که اصولا یک ربع تمامه. برای سر کار و خیابون که نهایت 10 دقیقه و حتی خیلی کمتر. بیا کارهای روزانه رو بنویس دوست داشتی برات ساعت میزارم و بیا چک مارک بزن کدومش و رسیدی انجام بدی
سلام روزتون بخیر من ازساعت ده تاحالا اشپزخونه رو مرتب کردم، جارو کشیدم و سرویس شستم وپله هارو الانم پسرم رو دارم میخوابونم که گردگیری کنم و ناهار بپزم ، پلو سفید دارم نمیدونم چی بزارم باهاش بخوریم
سلام رعنا جون من خوشبختانه بابرنامه ریزی تونستم حدافل ریخت و پاش خونه رو کنترلش کنم . همون موقع جمع میکنم و از دختر و شوهرمم کمک گرفتم علاوه براون باید فرز بود و زمان نیم ساعت جلوتر فکر کرد وبود . خیلی خوب میشه لیست غذا داشته باشیم . +زمان پخت عالی میشه . ممنونم که لطف میکنی عزیزم . ودر مورد خرید روزانه . فکر اصلا کاریش نمیشه کرد .5شنبه جمعه که یا مهمون داریم یا شوهرم استراحته یا خوابه یا بیرونیم یارستورانیم نمیشه .بعضی خریدا تقریبا روزانه هست بلاخره شیر و نون وسبزی . .. ولی بهداشتی هارو برای 1 ماه میریم از عمده فروشی میخریم . بیشتر خوراکی و خریدای پیش بینی نشده رو هر روز دارم . که وقتمو میگیره . الان لوبیا پلو میزارم . ممنون .
من با کالسکه . اغوشی . کریر با بدبختی میرم خرید ولی خریدای نزدیکو دادم دست دخترم . شوهرم دست به خریدش خوبه ولی متاسفانه چیزایی که لازم نداریم هم میخره . اخه زیاد جا ندارم .که بزارمشون بعدشم کلی خراب میشن .
بازم سلام..رعنا جون خیلی ماهی...یعنی میشه منم کدبانوی زرنگ بشم؟راست میگی...شوهرم همش میگه خیلی یواشی.... الان از صب فقط گازو تمیز کردم و صبونه بچه ها و جمع کردن رختخوابها و چندتا تیکه ظرف... الان حدود 40 روزه اومدیم خونه جدید...هنوز تو آشپزخونه کلی کار هست...مرتب کردن داخل کابینتها بصورت اصولی و خیلی تمیز... برم ببینم چیکار میکنم...میام مینویسم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
به به سلااااااااااااااام میبینم دوستهای خوبم دارن کار میکنن و زحمت میکشن خیلیییییی خوشحالم آخ مژی جون حرفهای شما رو که میخونم و می بینم پلو سفید حالا چی باهاش درست کنیم و بخوریم....میبینم واقعا یه منو دم دستی خیلی کمک میکنه آره همه اگر واسه همه کارها زمان بگیریم و وقت بزاریم خیلی خوب میشه پیش رفت مثلا من میخوام برم مهمونی به موقع رسیدن به اون مهمونی از همه چیز برام مهمتره برای همین سعی میکنم یه جوری برنامه ریزی کنم که حداقل یکساعت قبلش کاری نداشته باشم
کاترینا جون منزل جدید مبارک از همین امرز شروع کن و به خودت قول بده هر روز 2 تا کابینت و حتی اگر مجبور بشم صبح تا شب بیدار باشم باااااااااید تمیز و مرتب کنم اگر مهمون بیاد بعد اذیت میشی.چون زمان زیادی گذشته ولی خونه هنوز آماده نیست سخته اما نشدنی نیست شروع کن
واااله جون من غذا ساز ندارم با گوشت کوب کارم راه میوفته.
سلام بچه ها دخترم رفت کلاس زبان با هزارتا غر غر که منو برسون . ولی گفتم که شب نخابیدم میخام استراحت کنم . رفت . افطاری باید درست کنم . لباسای بچه هاشسته بشه . یه کوچو ظرف مونده به شوهری گفتم بره ماشین ظرف شویی بگیره برامون . واله جون من بیشتر کارم با کوشتکوب برقی و اون رندهشه . ولی شیر موز و اب طالبی رو با مخلوط کن در میارم .برای شام کوکو سبزی میزارم .
آفرین زهرا جون ماشین ظرفشویی خیلی میتونه کمکت باشه نوش جان برای کوکو سبزی خوب پس کاره زیادی نداری نهایت یکساعت وقتت و میگیره اگر میتونی یه کم استراحت کن