2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043966 بازدید | 88186 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مادر پسر جون دارم پذیرایی و گردگیری میکنم بعدشم عصرونه بدم به پسرم و اماده بشیم بریم بیرون بعدم منزل مادرم ایشالا اخر شب کارای بی صدام و انجام میدم و فردا طبق برنامه رانا جون عمل میکنم فعلا برم بوسسس
آفرین مژی جون عاااااالی پیش رفتی اگر عقب بندازی جا میمونی.کارهایی و انجام دادی که شاید زیاد به چشم نیاد اما فوق العاده وقت گیره طبق برنامه با یک کم جابه جایی پیش بری وقت هم زیاد میاری من برای خودم برنامه ریزی می کنم بیشتر مواقع وقت زیاد میارم مطمئنم فرز باشی زودتر کارهات تموم میشه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مادر پسر شجاع جان خوبی؟ شکیبا جان مامی پارسا و پارمیس جان ستاره و ساناز جان جواهر جان بانو جان و..... کجائین؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رانا جون من فرزم خوشبختانه قبل از اینکه پسرم دنیا بیاد وقتی مهمون داشتم اینقدر وقت اضافه میاوردم که برنامه های خودم مث استخر و کلاس و اینارو روز مهمونیم میرفتم و همه کارام روبه راه بود الان این جیگر قربونش برم دست و پام و بسته
مامی پسر شجاع جان کارهات و بگو زمانهای آزادت و بگو درس ها و ... همه رو یه لیست بده تا با هم یه برنامه بزاریم راستی امروز رفتم سراغ لیست سیسمونی دیدم 90 درصدش انجام شده خیلییییییییی خوشحال شدم
سلام به همه.خوبین ؟ خوشین ؟ سلامتین؟ امروز فقط فرصت کردم یه دستی به خونه بکشم نهار درست کنم ( خواهرم اینا اومدن ) بعدش استراحت بعد از ظهر و بعدش بدو بدو شام درستیدمو رفتیم لباس برای اون یکی خواهرم گرفتیم.دختر تنبل من که حوصله ی کار خونه رو نداره امروز 3 بار با خاله هاش رفته بیرونو هنوز هم نیومدن.یعنی برای بیرون اصلا خسته نمیشه ولی برای کارهای خونه حتی یه کمک جزئی حال نداره.
الی آنی جون کاش من میتونستم کار کنم خیلی ناراحتم خونم داغووونه 6 ماهه هیچ کس نرفته یک گردگیری کنه به همسرم میگم فردا برین سراغ خونه و تر تمیز کنید از الان غش کرده و آه و ناله که من فقط یه روز استراحت دارم نمیتونم و حالم خوب نیست و ....................................................................................................................................... اما من ول کنش نیستم من سخت از اونم شده بحثمون بشه باید فردا حداقل نصف خونم و برن تمیز کنن چون وقت نداریم
اتفاقا خونه ما هم باید کلا خونه تکونی بشه چون عید هم تمیز نشده پرده ها فرش دیوارها گردگیری کامل شستن آشپزخونه و کابینتها و .............
یک کارگر بود بهش اطمینان داشتم شمارش از گوشیم پاک شده نمیدونم چه جوری؟؟؟؟؟؟؟ هر چی میزنم اسمش نیست موندم؟ اگر اون بود خوب بود میومد کلی کمک همسرم بود
جایی برای عقد پیدا نکردی؟
رعنا جونم زیاد سخت نگیر دو هفته قبل از زایمانت تمیز بشه کافیه.منم استراحت مطلق بودم به همسرم میگفتم تمیز کن میگفت تمیزه دیگه.اینقدر گفته بود تمیزه نمیخاد فکر میکردم وسواس گرفتم.یاد اون روزها به خیر.