2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044062 بازدید | 88199 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم من 40 صفحه از تاپیکتون رو خوندم خیلی دوست دارم برنامه ریزیاتون رو ،من عاشق اینم که همیشه خونه مرتب و تمیز باشه ولی الان با وجود پسر یکسالم نمیتونم اونجور که دلم میخواد تمیزکاری کنم ظاهر قضیه رو مرتب نگه میدارم ولی عمق ماجراااا زیاد چنگی به دل نمیزنه دلم یه تمیزکاری عمقی و اساسی میخواااد ولی نمیشه پسرم قربونش برم همش اویزونمه البته خودمم کاهل شدم دنبال بهانه میگردم خلاصه این همه روده درازی کردم که بگم منم به جمعتون بپذیرید عزیزانم
مژی جون خوش آمدی عزیزم ستاره جون خوبی؟ مژی جون لطفا شروع کن بعد هر چی به مهمونی نزدیکتر بشی میبینی هم استرس میگیری هم کارهات مونده بیا اینجا بگو دقیقا چه کارهایی و باید انجام بدی با هم یه برنامه می نویسم که هم استراحت کنی هم به کارهات برسی اگر واقعا هیچ راهی برای تمیز کاری های ریز نداری یه روز یه نفر و بگو بیاد تمیز کنه بعد از اون به بعد دیگه سعی کن تمیز نگهداری کنی درسته مهمونات خانواده خودت هستن اما چه خوبه که بهترین پذیرایی آدم بتونه از خانواده خودش داشته باشه نه به صرف اینکه با خانواده خودم رودربایستی ندارم بی خیال باشه منتظرتم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام رانا جون راستش واسه عید که کارگر گرفتم خون به جگرم کرد بس که از زیر کار در رفت اخرشم خودم اینقد کار کردم داشتم جون میدادم ولی انگار بازم مجبورم دست به دامن کسی بشم واسه فردا شبم فعلا پذیرایی رو مرتب کردم و جارو کشیدم و گردگیری کردم الانم دارم پسرم رو میخوابونم که برم به بقیه کارام برسم اگه بخوابه البته مشکل اینجاست که من هرروز جارو میکشم و سرویسارو میشورم و همینطور پله های ورودی خونه رو ولی فقط همون روز احساس تمیزی میکنم دوباره فرداش به نظرم کثیفه مخصوصا توالت و روشویی خیلی رو مخمه حتما هروز میشورم واسه همین دلم میخوار جارو و دستمال کشیدن و بزارم فردا، امشبم شام خونه مادرم هستیم
بعدم من با خونوادم رودرواسی دارم و دلم میخواد عالی پذبرایی کنم ازشون واسه همین این مهمونی کم از مهمون غریبه داشتن نیست برام ، کارهامم ایناست:دراوردن ظرفای پذیرایی،خرید کردن مقدارز ا وسایل شام و میوه و شیرینی،مر کردن نمکدونا و قندونا و ظرف شکلات شامم خورش کرفس و زرشک پلو مرغ و سالاد کلم و ماست و خیار
امروز چند ساعت وقت داری؟ فردا چی؟ اصولا چه وقتهایی نی نی خوابه؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
وایییی همچنان دارم سعی میکنم بخوابهههههه، طول روز دوبار میخوابه صبحا 11تا 12.5 و عصرام همین دور و بر تا حدود 6 البته خیلی خوابش منظم نیست امروز تا هفت ونیم که میریم بیرون خرید وقت دارم بعدشم که میرم خونه مادرم تا حدود یازده تا بیام و پسرم لالا کنه دوازده میشه و میرم سراغ کارهام البته سایلنت! حالا رانا جون واسم برنامه بریز لطفا