2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042927 بازدید | 88173 پست
من از شب قبل با شوهرم همفکری میکنیم نهار چی درست کنم اینجوری وقتم کمتر تلف میشه. مابقی کارا هم که چون شلوغی و بهم ریختگی رو اعصابمه در اسرع وقت انجام میدم.
میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارغوان جان منم دقیقا مشکلم همینه کارهای متفرقم امروز فردا میشه اینجا رو گذاشتم هر کس توی هر کاری امروز فردا میکنه بیاد شروع کنه و انجامش بده
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
مثلا عاااااااشق یه ظرف شدم هر روز بهش فکر میکنم بخرم اینقدر امروز فردا میکنم تا میبینم یکی از فامیل خریده منم اخلاقم یه جوریه جایی ببینم دیگه نمیخرم.... هیچی دیگه به دلم میمونه یکی زایمان میکنه اینقدر سر نوع کادو و ... گیر میدم و اینکه خیلی خوب ظاهر بشم میبینم همه رفتن دیدنش غیر از من ؟؟؟؟ هم مجبورم چون دیر رفتم کادو گرون تر ببرم هم توجیه کنم و هم اینکه زشته دیر رفتن و همینطور بقیه کارها.فقط کارهای خونه و محل کارم مشکل نیست
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
منم کلی کار عقب افتاده دارم....برای اینکه از بار ذهنیم کم بشه یه دفتر چه یادداشت گذاشتم داخل کیفم و هر وقت کار معوقی به ذهنم میرسه یادداشت میکنم.... و کم کم سعی میکنم انجامشون بدم...بعد از انجام هم کنارش تیک میزنم
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers
من خونم مرتبه چند روز پیش همه کارامو کردم حتی کمدا و کشوهامم از لباسای اضافه خلاص شدم کمدمو سبک کردم دخترم دستور قورمه سبزی داده منم سبزی نداشتم رفتم خریدم پاک کردم ولی حوصله خرد کردن ندارم اههههه
سلام رانا جونم ؛ منم موقع بارداریم همین طور مث شما بودم خیلی کسل و تنبل ماههای آخر که نگو انقد تنبل شده بودم که حوصله هیچ کس و هیچ کاری نداشتم . من که خودمو بیشتر اوقات با برنامه های تلوزیون سرگرم می کردم یا هم میرفتم کتابخونه حداقل با این کار یه کم از تنبلی دور میشی .
هیچگاه باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن..
سلام دوستهای خوبم امروز رفتم که به کارهام برسم اما هیچ کاری نکردم فقطططططططط خوابیدم خدایا چیکار کنم؟ آفرین آنجل جان روش خوبی داری شیلا جون منم شبها تا دیر وقت بیدارم و روزها خواب.هر کاری کردم نتونستم ساعت خوابم و تنظیم کنم خیلی بده همه کارهام مونده الان می خوام دوباره شروع کنم ببینم تا 12 کاری میتونم انجام بدم یا نه؟ جواهر جان هر وقت میام شما ها نیستین کاش ساعت میزاشتیم همه با هم شروع میکردیم
2810