2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042872 بازدید | 88173 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر. 💝من چند شبه تا میام تایپ کنم سریع خوابم میبره. دیروز ساعت ۷:۳۰ بیدار شدم. جارو دس ...

سلام.روز شما هم به خیر و شادی و نور و برکت.🌹🌼

به به،لذت بردم.

عااالی.👏🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام صبح النا رو بردم دیگه نخوابیدم تقریبا تمام هفته ساعت بیداریم شده ۷ 

تا ساعت ۱۰ فست بودم چون متاسفانه اراده رژیم ندارم 

صبحانه حلما رو آماده کردم و بهش دادم 

ناهار هم عدسی داشتیم 

از ساعت ۱۱ تا ۱ برق نبود یک و نیم رفتیم دنبال النا 

ناهار گرم کردیم و ظرفها گذاشتم ظرفشویی 

حلما رو بردم حمام و لباسها ریخته شد لباسشویی 

غروب ایشالا میرم باشگاه 

تکالیف النا رو انجام بدیم 

صحیح است. موافقم.🤗

سپاسگزارم 😍😘

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

حتی زمانی‌که من از خودم نا‌امید شدم،
خدا از من ناامید نشد🪷🩷

تا ساعت ۱مدرسه بودم

نهار گذاشتم و همزمان کارهای نتی انجام دادم

گلمو هرس کردم شاخه ها گذاشتم توی آب

ظرفها رو همسرم شست

برگه های ۴تا کلاس  صحیح شد

با دوستام و خانواده چت کردم

فیلم دانلود کردم 

کارهای مدرسه انجام شد مقداری.

کارهایی که تا ۱۵روز آینده حتما باید انجام بشه لیست شد.

نیم ساعت برای همسرم کار ی انجام دادم

شام گذاشتم

الانم در حال چرت دارم تایپ میکنم نمیدونم چی نوشتم😄

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بله، درسته برنامه ریزی و داشتن هدف تو زندگی خیلی مهمه.اما فکر نمیکنم برای سن من دیگه پذیرش باشه.مشکل ...

سلام دوست عزیز، خواستم به عنوان یه دوست ازتون خواهش کنم، سمینارهای اقای مزدافر مومنی رو حتما گوش کنین، توی یوتیوب به صورت رایگان هست، مخصوصا سمینار رهایی از ذهن، مطمئنم ریشه تمام استرسهاتونو پیدا میکنین انشالله. 

سلام دوست عزیز، خواستم به عنوان یه دوست ازتون خواهش کنم، سمینارهای اقای مزدافر مومنی رو حتما گوش کنی ...

سلام مهربان بانو.

تشکر فراوان برای راهنمایی تون.

حتماً در اولین فرصت این کارو انجام میدم.

شاد و سلامت و موفق باشید.🌼😊

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام مهربان بانو.تشکر فراوان برای راهنمایی تون.حتماً در اولین فرصت این کارو انجام میدم.شاد و سلامت و ...

عزیزی🌺، منم مثل اکثر آدما پر از استرس بودم، و اصلا هیچ اعتقادی به دکتر و قرصای ارامبخش ندارم، و به دنبال درمان ریشه مشکلاتم میگشتم به طور اتفاقی سمینارهای اقای مومنی رو دیدم، و میتونم بگم الان در حدود 50درصد استرسم از بین رفته، امیدوارم برای شما هم مفید باشه. 

سلام دوستان خوبم ♥️

خیلی وقته سر نزدم 

دلم برای همه تون تنگ شده 

Raha, سوسن، مامان یسناجون، درنا، عارفه، مامان النا و حلما و..... 

امیدوارم زندگی به کامتون باشه 

سعی میکنم بیام گزارش بدم 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

رزقتون زیاد 

♥️♥️🥰😘😘

سلام دوستان خوبم ♥️خیلی وقته سر نزدم دلم برای همه تون تنگ شده Raha, سوسن، مامان یسناجون، درنا، عارفه ...

سلام سوگل جان خوبین؟ 😍😍⁦❤️⁩گل دخترهاتون خوبند؟

ممنون عزیزم. 

منم دلم براتون تنگ شده. از دیدن پیامتون واقعا خوشحال شدم این مدت جاتون اینجا خالی بود. امیدوارم هر جا هستید خوب و خوشحال و سلامت باشید.‌🥰

سلام سوگل جان خوبین؟ 😍😍⁦❤️⁩گل دخترهاتون خوبند؟ممنون عزیزم. منم دلم براتون تنگ شده. از دیدن پیامتون ...

سلام رها جونم 

خوبی عزیزم 

بچه های گلت خوبن؟ 

ممنون شما به من لطف داری ♥️😘🥰

ماه مهر و ابان از لحاظ کاری برام ماه سختیه 

امیدوارم از این به بعد یه کم خلوت بشیم 😏

یه گزارش هم بدم 

امروز 9 بیدار شدم 

صبحانه املت درست کردم 

ظرف ها رو ‌شستم

همسرم نون گرفت 

لباس و کفش بچه ها رو شستم 

فرم بچه ها اتو شد 

یه ساعت تو خیابون دنبال خرازی بودیم 😒

همه جا بسته بود. دکمه فشاری برای کاردستی بچه ها میخواستم 

کاپشن دخترم رو بردیم خیاطی 

نون و میوه خریدیم 

اومدم خونه ساعت  یک بود ناهار حاضری خوردیم. 

قیمه درست کردم برای شب 

خوابیدم 

بیدار شدم یه کم ریاضی کار کردم 

حموم رفتیم. برنج و سیب زمینی همسر درست کرد 

رفتیم بیرون خرازی خرید کردیم 

کاردستی بچه ها رو همسر کمکشون کرد  

سر شام همسرم دخترمو دعوا کرد 😑شام کوفتم شد 😒

قیمه م عالی شده بود 😊

همسرم جمع کرد سفره رو 

آب‌جوش گذاشت برای چای

من باید بشورم ظرف ها رو 

در ولوترین حالت هستم  فعلا که 🥴

بچه ها نیم ساعت ریاضی کار کنند و بعد بخوابیم 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول 

🥰😘♥️

سلام رها جونم خوبی عزیزم بچه های گلت خوبن؟ ممنون شما به من لطف داری ♥️😘🥰ماه مهر و ابان از لحاظ کار ...

چه باحال فکر کنم مردها برنج و سیب زمینی بلدن امشب همسر من درست کرد

2810