2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042929 بازدید | 88173 پست
سلام درنا جانتنتون سلامت باشه. برای رسیدن به ارزوی بچگیتون هنوز دیر نشده شما فرصتش رو دارید فقط باید ...

بله، درسته برنامه ریزی و داشتن هدف تو زندگی خیلی مهمه.

اما فکر نمیکنم برای سن من دیگه پذیرش باشه.

مشکل اساسی من همونیه که گفتید: هدف....

خودم میدونم افسرده شدم،اما نمیخوام قبول کنم...😔

هیچ جمله ی انگیزشی یی روم اثر نداره...

حال خیلی بدی دارم که خدا نکنه کسی مثل من باشه.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی صبح بخیر

امروز اولین روز از باقی مانده عمرماست

بریم شروع کنیم یک هفته عالی را ان شاء الله 

تقدیم به همه دوستای عزیزم

به امید اینکه پاییز زودی تمام بشه و دوباره بهار بیاد ،دوباره شاد بشیم دوباره جوانه بزنیم و سبز بشیم🤩

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

دیروزم

رفتم به بابام سر زدم .

رفتم به مامان بزرگم سر زدم.  از دست مامانم فرار کردم و راستش از دست مامان بزرگم ی حرکتی زد من هنگ بودم و ناراحت شده بودم برا همین سریع رفتم

اومدم خونه  حسش نبود نماز بخونم نخوندم نمی خوام به زورنماز بخونم چ ون می دونم تا پشت درم نمیره ولی ب خدا گفتم که خیلی دوسش دارم

ظرفا و ریختم ماشین

ابچکون خلوت کردم

نهر فردای همسر پخته شد

شام پختم

یخچال رو خلوت کردم و دستمال کشیدم

ظرفای گنده رو با دست شستم

آشغالا رو خا لی کردم

لباس شستم و پهن شد

داروها

و مرتب کردن پذیرایی

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

امروزم

نهار دارم

برا پسرم نهار درست کنم

شامم پختم تا حدودی دیشب

فستم تا ۱۲ و نیم

رژیمم پایند باشم   ۳ کیلو کم کردم  

داروها

نمازا

لباسا شسته بشه

اتاقم مرتب بشه

۲ ساعت کتاب صوتی

ابچکون خلوت بشه

ماشین خالی بشه

شام پسرم

غذلی فردای همسرم

به صورتم خیار بزنم

همین

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان گلم🌹امیدوارم حالتون خوب باشه ⁦❤️⁩مدتیه واسه ی یکی از افراد خونواده ام مشکل بزرگی پیش او ...

اگر خالی میشی می تونی باهامون حرف بزنی 

ارامش بهت برگرده دوستم 

بله، درسته برنامه ریزی و داشتن هدف تو زندگی خیلی مهمه.اما فکر نمیکنم برای سن من دیگه پذیرش باشه.مشکل ...

نمی دونم چرا این جمله به ذهنم اومد 

از مسیر لذت ببر مقصدی در کار نیست فقط مسیره 

فکر و خیال و استرس من تمومی ندارن

امروز رفتم مدرسه معلم گفت بمونید گفت دخترم کند رفتاره قبلش کلی تعریف کرد که ماشالا نفر اول نگارش تموم می‌کنه و ...

میگفت ی سوال رو کلی قبلش فکر می‌کنه جواب میده یا زنگ ورزش خیلی سریع نمیتونه بدوعه

انقدررر اعصاببببم بهم ریخت کلی خونه گریه کردم 

دوباره رفتم مدرسه پیش معلم گفت خیلی فس فس می‌کنه تو کارهاش آنقدر ذهنم خسته است که فقط دلم مرگ میخواد بخوابم و تمام😭

بله، درسته برنامه ریزی و داشتن هدف تو زندگی خیلی مهمه.اما فکر نمیکنم برای سن من دیگه پذیرش باشه.مشکل ...

عزیزم برای تدریس حتما که نباید استخدام اموزش و پرورش شد کلی اموزشگاه و مرکز خصوصی هم هست.

به قول خودتون حتما این روزها کمی دپرس شدین امیدوارم زودتر از این حال عبور کنین. 

سلام بر همگی صبح بخیرامروز اولین روز از باقی مانده عمرماستبریم شروع کنیم یک هفته عالی را ان شاء الله ...

چه گلهای قشنگی 😍😍

من عاشق فصل پاییزم. پاییز تو شهر ما خوش اب و هواترین فصل ساله.‌

البته بهار رو هم دوست دارم.‌💐

فکر و خیال و استرس من تمومی ندارنامروز رفتم مدرسه معلم گفت بمونید گفت دخترم کند رفتاره قبلش کلی تعری ...

چون معلمش گفته شمام مهر تایید زدی .ببرش روانشناس ببین اون چی میگه 

هر بچه ای یه جوریه  و شاید خصلت ووجودیشه 

چون معلمش گفته شمام مهر تایید زدی .ببرش روانشناس ببین اون چی میگه هر بچه ای یه جوریه و شاید خصلت وو ...

خیلی اعصابم بهم ریخت زن احمق بچم اومد خونه کلی گریه کرد گفت مامان پس چرا همه امتحان هام خیلی خوب میشم

دیدم سرم داره مورمور میشه رفتم متخصص مغز و اعصاب 😭

2810