2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042934 بازدید | 88173 پست

[QUOTE=360367085]سلام خانوما صبحتون بخیر دیشب شوهرم از ارتفاع افتاد دستش جراحی شد ۸۰تا بخیه خورد  از بیمارستان ...[/QUOTE

سلام.وقتتون به خیر.

خدا سلامتی بده إن شاءا...

خیلی ناراحت شدم.

امیدوارم هرچه زودتر حالشون خوب بشه دوست عزیزم.

خدا به شما هم توان و قدرت مضاعف بده و تنتون سلامت باشه تا بتونید این روزها رو سپری کنید.🤲🏻🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از دیروز سر ی موضوعی ب شدت حالم بد بود و استرس داشتم صبح النا رو بردم صبحانه آماده کردم با ماما ...

سلام عزیز دل.

إن شاءا... حاجت روا باشید و همیشهٔ ایام حال روحی و جسمی خودتون و فرزندانتون خوب باشه.🤲🏻🌼

[QUOTE=360367085]سلام خانوما صبحتون بخیر دیشب شوهرم از ارتفاع افتاد دستش جراحی شد ۸۰تا بخیه خورد از ...

ممنونم عزیزم سلامت باشید 😘❤️💐

برای درک دیگران باید تو همون آبی شنا کنی که اونارو غرق کرده

بیخیالِ‌رویاهات‌نشوووووو . . .
قدم‌قدم‌بهشون‌میرسی ! 🌸 
چهارشنبه
ناشتا آب ولرم و عسل خوردم
تا ویندوزم بالا بیاد با دوستم در مورد چند تا مساله ای که مدتها ذهنم را درگیر کرده بود چت کردم
برنج و عدس خیس کردم
گاز و اطرافش تمیز شد
کل آشپزخانه دستمال شد
کیک کدو پختم
چند بار ظرف شسته و جمع شد
میز پذیرایی را چیدم
چند شاخه گل رز از حیاط چیدم روی میز گذاشتم
گلها دستمال شد
جاکفشی و میز تلویزیون دستمال شد
همه جا جارو و گردگیری شد
سرامیکها تی کشیده شد
حوله تی را با پودر لباسشویی حسابی شستم
مقداری سیب مونده بود همه رو شستم و روی میز گذاشتم دم دست باشه ،خورده بشه.
با دوستای زمان کارشناسی چت کردم و جویای احوال هم شدیم.
نهار گذاشتم.
دوش گرفتم.
یک دور لباسشویی روشن شدو لباسها پهن شد.
نمازا خونده شد
تنهایی نهار خوردم.
کمی مطالعه کردم.
عصر بقیه هم اومدن ،نهار براشون گذاشتم.
دمنوش به لیمو درست کردم
کارای شنبه مقداری انجام شد
برای شام سوپ گذاشتم
چندتا فیلم آموزشی دیدم
زباله ها رفت بیرون.

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیخیالِ‌رویاهات‌نشوووووو . . .قدم‌قدم‌بهشون‌میرسی ! 🌸 چهارشنبهناشتا آب ولرم و عسل خوردمتا ویندوزم ب ...

سلام.

چقدر اون قسمتِ گل رزتونو دوست داشتم(به قول جواد عزتی)

کاش دلم کمی آروم میگرفت....

خیلی آشوبه دلم.خیییییلی خسته ام،،،،روحم خسته س.

دلم یه کمای معنوی میخواد،از اونایی که تو «زندگی پس از زندگی» تجربه کرده بودن خیلی ها...

روحم آزاد و رها بشه و هر کجایی که دوست داره بره و همه چی رو ببینه..... و البته برگرده،،،،،وقتی که خوبِ خوب خستگیش برطرف شد....

احتیاج دارم روحم بخوابه.

خدایا کمکم کن،خیلی حالم...😔😟😭

سلام.چقدر اون قسمتِ گل رزتونو دوست داشتم(به قول جواد عزتی)کاش دلم کمی آروم میگرفت....خیلی آشوبه دلم. ...

سلام میخواستم عکس گل را بذارم ولی سایت قاطی کرده،حتما برات میذارم.

شاید شما هم مثل من دچار بحران ۴۰سالگی شدین،یه حالتی مثل بلوغ و نوجوانی😁😅با تک تک سلولهام حالت رو درک میکنم ،برای من پاییز هم مزید بر علت شده،گاهی میگم کاش مثل خرسها میخوابیدم و بهار بیدار میشدم😍

ولی به نظرم همه اینها برای رشد انسان لازمن.

هر کدوم از این روزها یه درسی دارن که باعث میشه ما از دیروز قویتر بشیم،صبور تر بشیم،بیشتر فکر کنیم،عاقلتر بشیم.

هر کدوم از این روزها یه تجربه دارن که ما را برای آینده ای بهتر میسازن،فقط باید هوشیار باشیم درس و نکته لازم رو بگیریم تا بتونیم بگذریم ،

ذکر لاحول ولاقوه الا بالله  برای آرامش و برطرف کردن غم و اندوه خییلی سریع جواب میده.

برات روزهایی شاد و آرام آرزو میکنم💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اون شوهرم داره و من چقدرررر حرص می خورم می نویسه توش میگم پولی که خرج شده دیگه نوشتن نداره خرج شد ر ...

اول برج یه قسمتی رو طلا بخر که مجبور بشی با یه مقدار مشخص بقیه ماهو پیش بری❤️

سلام میخواستم عکس گل را بذارم ولی سایت قاطی کرده،حتما برات میذارم.شاید شما هم مثل من دچار بحران ۴۰سا ...

بله ممنونم از همدلی شما.ذکر بسیار نابی هست.

من فکر کنم از همه ی اعضای این تاپیک مسن تر باشم،۴۶ سال....دیگه به نیم قرن نزدیکم اگه زنده بمونم.😊

کاش من هم کمی نشاط و انگیزه ی شما دوستان رو داشتم.

خیلی آرزو داشتم معلم بشم،معلم دوره ی ابتدایی،همون سنی که بچه ها هنوز بی شیله پیله هستن و خودشونن.از ته دل دوسشون داری و از ته دل دوستت دارند؛ اما نشد.

وقتی گزارشاتونو میخونم خیلی میرم تو حس و حال مدرسه و تدریس....😇

امیدوارم همیشه این حال و حس خوب رو داشته باشید.

من یادمه زمان بچگی،یه درخت کوچولوی گل محمدی داشتیم گل میداد،نمیدونم چی میگن بهش درختچه،نهال...خلاصه توی باغچه مون بود،بهار گل میداد بوی عطر گلها می پیچید توی حیاط....

یه سال برای معلمم گل چیدم و بردم.

ولی نمیدونم چرا یه دفعه خشک شد و دیگه گل نداد...😔

سلام دوستان گلم🌹

امیدوارم حالتون خوب باشه ⁦❤️⁩

مدتیه واسه ی یکی از افراد خونواده ام مشکل بزرگی پیش اومده گاهی نصف شبها بیدار میشم بهش فکر میکنم و دیگه خوابم نمیبره هر روز و هر ساعت به یادشم.

سینه ام داره از درد میسوزه. هر موقع با مادرم حرف میزنم یهو بغض میکنه و میزنه زیر گریه. 😔

برای اینکه یکم فراموش کنم این روزها بیشتر تو سایتم. 

دارم سعی میکنم سر پا وایسم و کارهای روزمره رو انجام بدم. تو این دو سال بعد از تولد دوقلوها تازه فهمیدم چقدر تنهام و اگه یه روزی نتونم کارهام رو بکنم هیچکس نیست یه لیوان اب دست خودم یا بچه هام بده. 

🍁🍁🍁

انشالله از فردا سعی میکنم بیشتر به تاپیک سر بزنم. و حداقل هفته ای یکی دو بار گزارش بدم. 

🍁🍁🍁

یاد سوگل جان بخیر همیشه اخر پیامهاشون میگفتند جیبتون پر پول، دلتون شاد و ... 🙂

منم برای همه ی اعضای تاپیک، استارتر عزیز، قدیمیها و جدیدها... چنین ارزوهایی میکنم.🙏💚

بله ممنونم از همدلی شما.ذکر بسیار نابی هست.من فکر کنم از همه ی اعضای این تاپیک مسن تر باشم،۴۶ سال... ...

سلام درنا جان

تنتون سلامت باشه. 

برای رسیدن به ارزوی بچگیتون هنوز دیر نشده شما فرصتش رو دارید فقط باید برای رسیدن بهش برنامه ریزی و تلاش کنید. 

سلام دوستان گلم🌹امیدوارم حالتون خوب باشه ⁦❤️⁩مدتیه واسه ی یکی از افراد خونواده ام مشکل بزرگی پیش او ...

سلام عزیزم.از صمیم قلبم براتون دعا میکنم که مشکل عزیزتون برطرف بشه و به خیر و خوشی حل بشه.

خدا رو شکر که سایه ی مهربان مادر بالای سرتونه.قدر لحظات بودن با مادر رو بدونید،میدونم اینجا و در جواب شما،جاش نبود بگم اما دلم هوای مادرمو کرد.من که دیگه ندارمش اما شما که از داشتن این نعمت برخوردارید،قدر بدونید لحظه لحظه شو.خدا حفظشون کنه.

من هم براتون بهترین روزها رو آرزو میکنم دوست خوبم.

2810