2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042938 بازدید | 88173 پست

امروزم .

پله ها و حیاط شسته بشه ✅️

گاز و کنار گاز تمیز بشه ✅️

بالکن جارو و دستمال بشه ✅️

.اتاق پسرم مرتب بشه ✅️

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅️

میز نهار خوری مرتب بشه ✅️

میز جا کفشی مرتب بشه ✅️

اتاقم برقی و دستمال بشه ✅️

حموم و توالت ها شسته بشن ✅️

ظرفا شسته بشه ✅️

ابچکون خلوت بشه ✅️

پذیرایی و آشپزخونه طی کشی و برقی بشه ✅️

لباس خشک ها تا زده بشه ✅️

حموم برم ❌️

باشگاه برم ❌️

مغازه. صبح و عصر ✅️✅️

شام و نهار درست کنم ✅️✅️

رژیم پایبند باشم ✅️

داروها خورده بشه ✅️

پذیرایی مرتب بشه ✅️

جانبی. یکم تغییر و تحول دادم اتاق پسرم رو 

چند تیکه وسیله ی شستن داشتم مثل جا لوازم آرایش اینا شستم 

دو تا سفره گذاشتم ماشین شسته شد و پهن شد 

آشغالا رفت سر کوچه 

اتاق خواب ها گردگیری شد 

چدن های گاز شسته شد 

غذای فردای همسر پخته شد .

۱ ساعت کتاب خوندم مغازه 

دیگه یادم نمیاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خودت باید قهرمان خودت باشی

چون بقیه سرگرم نجات دادن خودشون هستن.

سلام بر همگی

برنامه زندگی من تقریبا ثابته 😅

۱۲ونیم از مدرسه اومدم

ادامه نهار گذاشتم

گلها آبیاری شدن

همزمان نت گردی کردم

بعد از نهار متاسفانه زیاد خوابیدم،از نظر ذهنی خسته بودم

مانتوهام را شستم

برنامه فردا را آماده کردم

کلی فیلم آموزشی دیدم

کلی ظرف شسته شد

سینک برق افتاد

گاز و اطرافش تمیز شد

لباسهای خشک شده جمع شد

کیف مدرسه آماده شد

نرمش کردم

پرین دیدم😅

ظرف ها جمع شد

زباله ها رفت بیرون

ابروها و ناخنهام مرتب شد

کفشها واکس شد

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خونه رو مرتب کردم 

برا ناهار کتلت درست کردم

لباسارو انداختم لباسشویی 

راه پله رو تمیز کردم 

سرويس بهداشتی رو سفید کننده زدم 

یه بسته پستی داشتم رفتم تحویل گرفتم 

یه سر رفتیم خونه مامانم اینا

فیلم دیدم و الانم در تخت خوابم میخوام بخوابم😅

اینم از امروز من 😚🙋‍♀️❤️

برای درک دیگران باید تو همون آبی شنا کنی که اونارو غرق کرده

سلام صبح بخیر خانوما 

امروز ساعت ۷ بیدار شدم ظرفارو شستم 

جارو کشیدم 

گردگیری کردم 

برا ناهار آبگوشت گذاشتم 

گل هامو آب دادم 

بالکن رو مرتب کردم 

یکم لباس مونده باید بندازم لباسشویی 

یه دوش بگیرم 

بعدظهر میخوام برم خرید 😁😍

کمد لباسیم رو هم باید مرتب کنم درست بچینم لباسام رو

الانم  که نی نی سایت در خدمت شمام😘🙋‍♀️❤️

سلام دوستان عزیز.

از پیش دبستانی دخترم با شما در ارتباطم.😎😶

از همه ی دوستان عزیز و خستگی ناپذیرم خواهش میکنم در این ایام شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه ی زهرا(س)،من رو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.

محتاج نفسهای گرمتون هستم.

به امید برآورده شدن همه ی حوائج (و آرزوها..)

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام. امروزم 

پسرم رو راهی کردم   بعد دوباره خوابیدم تا ۹. به زوووور از تخت اومدم بیرون تمام تنم تخت می خواست ولی به خودم قول داده بودم از امروز دوباره باشگاه برم .پس تند تند دوش گرفتم و لباس پوشیدم رفتم باشگاه 

اومدم مغازه. هر روز میام مغازه اول با خواهرم یه ربع تلفنی حرف می زنم  حرف زدن با اون شارژم می کنه 

قرص خوردم 

فستم تا ۱ و نیم 

رژیمم دارم  روز ۴ ام  حذف نان و برنج و حبوبات و شکر ها ولی میوه رو راستش نمی تونم محدود کنم  بهم آرامش میده 

اومدم مغازه 

می خوام ۲ ساعت کتاب صوتی بخونم 

برم خونه برا خودم ماهی سرخ می کنم  پسرمم پیتزا داره 

این قرص هایی که تازه می خورم بهم ساخته خیلی آرومم کرده و استیبل شده اوضاع امید به زندگیم برگشته و عادیم 

۲۰ دقیقه برای تمیزی خونه وقت میزارم 

شام درست می کنم ۳ مدل 

نمازام 

داروهای 

حموم دوباره 

لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش 

یخچال رو سامون بدم 

اتاقم مرتب بشه 

گاز و کنار گاز 

ظرفا شسته بشه  البته نهار فقط 

ماشین ظرفشویی خالی بشه 

برم کله پاچه سفارش بدم 

اوضاع مالی زیاد وفق مراد نیست قسطا زیاده و این بهم تنش میده باید مدیریتش کنم که نمی کنم همین جوری فقط می خریم  دیگه مغزم نمی کشه بشینم دودوتا ۴ تا کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزتون بخیراز کدوم شبکه با خانمان نگاه میکنین و ساعت چند؟

سلام

عاقبت شما بخیر و شادی

ساعت ۷ونیم شب شبکه پویا😁😊

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام. امروزم پسرم رو راهی کردم بعد دوباره خوابیدم تا ۹. به زوووور از تخت اومدم بیرون تمام تنم تخت ...

خدابهت قوت بده سوسن جون

من اپلیکیشن  پولامو رو برای مدیریت مالی دارم.

همسرم هلو داره

خیلی خوب دخل و خرجت را میتونی کنترل کنی مخصوصا اگر خودت را مقید کنی که همه چیز را ثبت کنی فایده های زیادی داره

خدابهت قوت بده سوسن جونمن اپلیکیشن پولامو رو برای مدیریت مالی دارم.همسرم هلو دارهخیلی خوب دخل و خرج ...

اون شوهرم داره و من چقدرررر حرص می خورم می نویسه توش  میگم پولی که خرج شده دیگه نوشتن نداره خرج شد رفت بذار لذتشو ببریم 

می دونی من بنویسم بعدش برام فایده نداره یکی باید قبلش جلوم رو بگیره  که دیگه این قدر هفت هشت سال اول زندگی این کار کردم دیگه مغزم نمیکشه برگردم به اون دوران انگار مغزم فرار می خواد کنه میگه راحت باش خرج کن بره 

سلام از دیروز سر ی موضوعی ب شدت حالم بد بود و استرس داشتم 

صبح النا رو بردم صبحانه آماده کردم با مامانم خوردیم 

حلما با مامان حموم رفتن 

گفتم بزار برم باشگاه شاید حالم بهتر بشه اصلا نتونستم ورزش کنم ب حدی حالم بد شد نتونستم جلوی گریم رو بگیرم 

برگشتم اومدم مقبره شهدای گمنام خدا رو ب حرمت این عزیزان قسم دادم مشکلم حل بشه 

ناهار خوردیم و سریع خوابیدم تا مغزم خاموش بشه خسته ام گاهی میگم مرگ هم نعمته میخوابی بهشت زهرا و توانم استرس اضطراب همه چی تموم میشه 

عصر بارون گرفت بچه ها رو سپردم رفتم پیاده‌روی رفتم زیارت عاشورا خواندم گاهی آدم دستش برجایی بند نیست ب همه جا توسل می‌کنه

خواهش میکنم برای من و بچه هام النا و حلما خیلییی دعا کنید خیلی تو این ایام روضه رفتی یاد ما هم باشید

🕊بیا نااُمید نشیم ؛

شاید دردی که امروز تحمل می‌کنی

راهِ نجاتِ تو در آینده باشه:)

سه شنبه

🌱ناشتا آب ولرم و معجون عسل خوردم

🌱صبحانه و لقمه مدرسه

🌱تا ساعت ۱مدرسه بودم

🌱نهار گذاشتم

🌱بعد نهار باز متاسفانه خوابیدم

🌱سرویس بهداشتی با همه متعلقاتش با تیرک شسته شد

🌱حمام با تیرک شسته شد

🌱برنامه غذایی برای آخر هفته نوشتم ،دخترم میاد

🌱هفته بعد کلی کار دارم،برنامه نوشتم امیدوارم بهشون برسم

🌱فردا صبح باید نظافت و گردگیری کنم

🌱چند تا فیلم آموزشی دیدم

🌱پرین نگاه کردم

🌱میخوام مطالعه و ورزش بذارم توی برنامه روزانه،فعلا کتابراه نصب کردم

🌸شاد باشید🌸

اون شوهرم داره و من چقدرررر حرص می خورم می نویسه توش میگم پولی که خرج شده دیگه نوشتن نداره خرج شد ر ...

راست میگی سوسن 😂😂باید یه برنامه باشه که قبل خرج کردن ،جلوی آدم رو بگیره.😅

ولی اینا هم خوبن ،مثلا هر ماه نگاه میکنی بیشترین هزینه هات کجاها بوده؟آیا اون خرج ها ضروری بودن؟

چقدر و کجاها امکان صرفه جویی هست و....

🕊بیا نااُمید نشیم ؛

شاید دردی که امروز تحمل می‌کنی

راهِ نجاتِ تو در آینده باشه:)

سه شنبه

🌱ناشتا آب ولرم و معجون عسل خوردم

🌱صبحانه و لقمه مدرسه

🌱تا ساعت ۱مدرسه بودم

🌱نهار گذاشتم

🌱بعد نهار باز متاسفانه خوابیدم

🌱سرویس بهداشتی با همه متعلقاتش با تیرک شسته شد

🌱حمام با تیرک شسته شد

🌱برنامه غذایی برای آخر هفته نوشتم ،دخترم میاد

🌱هفته بعد کلی کار دارم،برنامه نوشتم امیدوارم بهشون برسم

🌱فردا صبح باید نظافت و گردگیری کنم

🌱چند تا فیلم آموزشی دیدم

🌱پرین نگاه کردم

🌱میخوام مطالعه و ورزش بذارم توی برنامه روزانه،فعلا کتابراه نصب کردم

🌸شاد باشید🌸

سلام خانوما صبحتون بخیر

دیشب شوهرم از ارتفاع افتاد دستش جراحی شد ۸۰تا بخیه خورد 

از بیمارستان که اومدیم دم دستش بودم تا الان یکم خوابید 

منم باید خونه رو مرتب کنم شاید خواهر برادر هاش و پدر مادرم بیان عیادتش 

خیلی خسته م خوابم میاد 

از دیشب تاحالا تو شوکم

2810