2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
صبحتون بخیر🌺🌺🌺 نیم ساعت زبان بخونم  شستن ظرفهای شام ناهار  شام شستن لباس  🌼 ...

سلام عزیزم خدا قوت . منم کاملا با شما موافقم و دقیقامثل شما تجربه کردم و چند ساله تمام تلاشم را میکنم هر کلامی را به زبان نیارم🌺🌺

سلام عزیزم  صبحتون بخیر منم به چالش کنترل زبان شما پیوستم 🤩 کم گوی و گزیده گوی چون در  ...

و من نیز...

فعلا چند روزه قضاوت نکردم حتی در ذهنم و به زبان هم نیوردم.

اگر بتونم غیبت رو هم کنترل کنم عالی میشه😄.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم ♥️

من امروز با اینکه مرخصی بودم کار خاصی نکردم 

دلیلش :همسرم مرخصی گرفت که امروز با هم بریم بازار بزرگ گردی، همسرم رفت خرید میوه، اومد صبحانه خوردیم رفتیم بیرون که بریم ایستگاه اتوبوس، یه تلفن به همسرم شد. طرف از نزدیکان همسرم بود و با هم پروژه مشترک داشتن. قسمتی که مربوط به همسرم بود همسرم انجام داده بود ولی قسمت مربوط به ایشون با مشکل مواجه شده بود و گویا خودش نمیتونست حلش کنه. بخاطر همین همسرم مجبور شد بره 😔😔😔

فک کنید با اون همه ذوق من برای بازار گردی امروز، برنامه م به کل خراب شد مخصوصا اینکه به من سخت مرخصی میدن. 

همسرمم رو با کلی غر و لند همراهی کردم با اینکه میدونستم مجبوره بره و امروز باید کار رو تحویل میدادن. 

هنوز هم نیومده و جالبه با اینکه میدونم مجبور بوده از دستش عصبانیم 😔😔😔

اوف بعضی وقتها خودم هم خودم رو نمی‌فهمم 😖😖😖

کوهی از لباس های دیروز شسته شده، تا شد و سر جاش قرار گرفت 

سرویس اساسی شسته شد 

دو تا سطل آشغال شسته شد 

ناهار درست کردم 

چای دم کردم. 

همین 

پذیرایی هم همچنان نصفه موند. 

و من نیز... فعلا چند روزه قضاوت نکردم حتی در ذهنم و به زبان هم نیوردم. اگر بتونم غیبت رو هم کنترل ...

آرام جون مشکل من اینه که یه چیزهایی که لازم نیست بگم، می ریزم روی دایره. نه اینکه مساءل خصوصیها مثلا نمونه ش 

همکارم خیلی بدلیجات می‌گرفت  و من بهش توصیه کردم که طلا بگیره، و یا اینکه میخواست ماشین بخره ولی میتونست با اون پول و وام خونه بگیره، مستاجره . آخرش هم نظرش عوض شد که خونه هه رو بگیره از بس من گفتم. 

از کارهایی که کردم برای خرید خونه مثل اینکه وام گرفتم، طلا فروختم ماشین فروختم و....براش گفتم. 

من از سر خیرخواهی بهش گفتم ولی الان هر دفعه حرفی میشه مثلا در مورد خرید بدلیجات تو جمعمون میگه فلانی حسابگره پول به بدل نمیده و.... لحن حرف زدنش رو خوشم نیومده چند بار، در صورتی که من بخاطر خودش گفتم. 

الان میخوام دیگه حرفی نزنم. 

در مورد غیبت خواهرم مرتب ز میزد در مورد این و اون میگفت من شنونده بودم فقط ولی بعد تلفن حالم بد بود. یه روز الکی بهش گفتم که فلانی رو به خواب دیدم با قیافه پریشون گفته دیگه غیبت نکن و به غیبت گوش نده 🤣🤣🤣دیگه ز نمیزنه غیبت کنه فقط حرف های روزمره 

در مورد قضاوت هم سعی میکنم به زبون نیارم ولی بعضی وقتها ذهنم از کنترلم خارج میشه 

باید رو این کار کنم مرسی از تذکر به جات 🤩

البته یه مشکل دیگه هم دارم بعضی وقتها میفتم رو دور غر، این رو هم باید کنترل کنم 😒😑

آرام جون مشکل من اینه که یه چیزهایی که لازم نیست بگم، می ریزم روی دایره. نه اینکه مساءل خصوصیها مثلا ...

سوگل جان در مورد مورد اولی که گفتی بنظرم خودت رو ملامت نکن تو از سر خیر خواهی بدون هیچ چشم داشتی گفتی،رفتار طرف مقابلت زشت بوده.

ولی من هم تجربه اینطوری داشتم،اوایل که ازدواج کرده بودم چند تا از چیزهایی که لازم نبود رو گفتم و بهم انگ خسیسی زدن.

راستی ایده ات در مورد غیبت عالی بود👌😉

من خواهر ندارم مامانم زنگ میزنه😄

باید ببینم با این حرف هر دومون متنبه میشیم و دست برمیداریم یا نه😄

راستی در مورد قضاوت ذهن منم بعضی وقتا از کنترلم خارج میشه اما سریع استغفار میکنم و میگم خدایا منو ببخش این واقعا دست خودم نبود و کار شیطان بود🙈

سوگل جان در مورد مورد اولی که گفتی بنظرم خودت رو ملامت نکن تو از سر خیر خواهی بدون هیچ چشم داشتی گفت ...

مرسی آرام جونم ♥️😘

جالبه که من اصلا ذره ای خساست ندارم. تنها موردی که تونسته به من خرده بگیره همین بدلیجات نخریدنه. من واقعا علاقه ای به بدلیجات ندارم خب وقتی حالم باهاش خوب نمیشه چرا هزینه کنم ولی به جاش عاشق طلا و لباس و وسایل خونه و.... هستم. 

چه خوبه که می‌آییم اینجا میگیم هم خالی میشیم هم کلی درد دل میکنیم هم راهکار میدیم و میگیریم. 

ممنون بابت گوش شنوات ♥️😘

مرسی آرام جونم ♥️😘 جالبه که من اصلا ذره ای خساست ندارم. تنها موردی که تونسته به من خرده بگیره همین ...

منم اهل بدلیجات نیستم سوگل جان،اتفاقا گرون شدن آدم پول چند تا شو جمع کنه یه پارسیان میتونه بگیره.

واقعا خیلی خوبه اینجا و محیطش رو دوست دارم خصوصا اینکه با خانم های همه چیز تمامی مثل شما آشنا شدم و از تجربه هاتون بهره میبرم🌹🌺❤️.

سلام  من دیروز از مسافرت برگشتم 

امروز کلی کار دارم ولی نمی رسم  میخوام برم بازار هفتگی 

از اون ورم برم یه روستا که همه ی روستا مغازه هست برا خرید( با دوستای مامانم )  تا بیام میشه شب   

کارهام می مونه برا فردا 

از پس فردا خونه تکونی رو( تو یه هفته  ) استارت میزنم  داخل کابینتا و یخچال و فریزر  باقیشو کمکی گرفتم 

گفتم بیام یه گزارش بدم خبری از خودم بدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم  صبحتون بخیر منم به چالش کنترل زبان شما پیوستم 🤩 کم گوی و گزیده گوی چون در  ...

عزیزم من از شخصیت شما خیلی خوشم میاد. 🥰♥️ 

اگه گاهی در این مورد صحبت کنیم خیلی خوشحال میشم.😇 امیدوارم همه مون بتونیم از جنبه های مختلف روز به روز بهتر شیم. 🙏

سلام عزیزم خدا قوت . منم کاملا با شما موافقم و دقیقامثل شما تجربه کردم و چند ساله تمام تلاشم را میکن ...

ممنونم سلامت باشید. 💚🌹🌹

من قبلا از این نظر بهتر بودم بعد از ازدواجم سیر نزولی رو پیش گرفتم. چند روز پیش همسرم گفت اخلاقت شبیه فلانی شده. یعنی دقیقا همون اخلاقی که خودم خیلی بدم میاد. 🥺 

و من نیز... فعلا چند روزه قضاوت نکردم حتی در ذهنم و به زبان هم نیوردم. اگر بتونم غیبت رو هم کنترل ...

خیلی خوبه عزیزم اگه دوست داشتید بیاید اینجا در موردش صحبت کنید. 🥰

آرام جون مشکل من اینه که یه چیزهایی که لازم نیست بگم، می ریزم روی دایره. نه اینکه مساءل خصوصیها مثلا ...

چه خوب که تونستید خودتون رو اصلاح کنید کاش منم بتونم. 👍

بزرگترین اشتباهات گفتاری من در حال حاضر:

۱- درد دل با همسرم (گاهی همسرم حرفام رو علیه خودم استفاده میکنه..‌ دارم خودم و خونواده ام رو رو جلوش خراب میکنم 🤦🏻‍♀️)

۲- شنیدن غیبت (مادرم) و گاهی منم تو غیبت کردنش باهاش همراهی میکنم متاسفانه.

۳- با پسرم گاهی خیلی تند حرف میزنم. 

سلام  من دیروز از مسافرت برگشتم  امروز کلی کار دارم ولی نمی رسم  میخوام برم بازار هف ...

سلام عزیزم رسیدنتون به خیر. 🌹🌹

چند روز پیام نذاشتید جاتون اینجا خالی بود.