2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم ♥️

امروز ساعت 5 رسیدم خونه 

همسرم نون و میوه خریده بود جا به جا کردم 

چای دم کردم 

یه کم ظرف بود شستم 

شام کوکوی سیب زمینی درست میکنم 

میخواستم یه کم کار پذیرایی رو شروع کنم ولی روزهایی که سرکارم نمیدونم تلقینه یا واقعا خستگی، نمیتونم کارهای خونه تکونی رو انجام بدم.

البته امروز سر کارم یکی دو تا کار عقب افتاده رو اکی کردم که آخر سالی تلنبار نشه و اصلا وقت خالی نداشتم، فک کنم طبیعیه حال کار خونه ندارم دیگه 🤭🤭🤭

لباس های تا شده رو بذارم سر جاش فقط. 

افسانه دونگ یی ساعت 7 شروع میشه بشینم ببینم 🫠🫠

شب تونستم میام مینویسم باز ♥️

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول 

التماس دعا 

سلام دوستان خوبم ♥️ امروز ساعت 5 رسیدم خونه  همسرم نون و میوه خریده بود جا به جا کردم  ...

واقعا خانم های که مثل شما هم کار خونه میکنن هم بیرون ماشاالله دارید 

خیلی سخته 

سلام دوستان عزیزم.دلتنگتون بودم.روزهای آخر سال برای من یادآور روزهای تلخ و شیرینه.....

بگذریم از تلخی ها.

حال و احوالتون چطوره؟امیدوارم همه با آرامش به همه ی کارهاتون برسید و تو لحظه های عاشقانه ی مناجاتتون با خالق هستی،برای این دوست فراموش شده تون هم دعا کنید.

امشب دلم میخواد ف..ا..ل..بگیرم.

اینجا،قم،برف داره میباره از دیروز یکسره...خیلی زیباست فقط یه ف..ا..ل حافظ کم داره.

هر کس دوست داره نیت کنه،من میرم دیوان حافظمو بیارم،،، یه تفألی بزنیم به نیت همه.بسم اللّه...

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام دوستان عزیزم.دلتنگتون بودم.روزهای آخر سال برای من یادآور روزهای تلخ و شیرینه..... بگذریم از تل ...

سلام درنا جان 

ان شاء الله که شیرینی روزهای پیش رو ببره و بشوره تلخی گذشته رو. 

در ضمن اصلا هم فراموش شده نیستین 😊😉

بابت فا  ل هم ممنونم 

سلام 

به برنامه ی دیروز عمل کردم 

و بعد از مدتها با پسرم بازی کردم خودمم دوست داشتم

امروز: اول جمع رختخوابها 

دوم شستن ظرفها

سوم درست کردن پوره سیب زمینی و گوجه برای ناهار 

اماده کردن مواد برای شام 

مرتب کردن کل خونه 

دستمال کشیدن مبلها 

فردا میخوام برم بیرون خونه باید مرتب باشه

یه لیست مینویسم که یه خونه تکونی سبک کنم(بعد از عید اثاث کشی داریم، نیاز نیست خیلی خودم رو بندازم تو زحمت)

تا اخر هفته یه خورده در مورد یادگیری زبان خارجی میخوام مطالعه کنم( همسرم برای کارش احتیاج به یادگیری زبان داره، میخوام اگه بشه همراهیش کنم)

🌼🌼🌼

دوستان اینجا کسی زبانی غیر انگلیسی بلده؟ نظرتون در مورد یادگیری یه زبان از صفر تو خونه و بدون کلاس چیه؟ (نمیدونم از پسش برمیام یا نه) 🤔

🌺🌺🌺

کنترل زبان: دیروز یکی از اقوام رو دیدم با اینکه ازش ناراحت بودم گله و شکایت نکردم. 

با همسرم درد دل نکردم. 

امروز پیش همسرم برعکس چند وقت اخیر از امید و اینده حرف زدم. 

سلام  به برنامه ی دیروز عمل کردم  و بعد از مدتها با پسرم بازی کردم خودمم دوست داشتم امر ...

چالش کنترل زبان تون رو خیلی دوست داشتم. 

وقتی وسوسه میشین حرفی بزنید یا ماجرایی رو تعریف کنید و.... چه جوری جلوی این کار رو می گیرید؟

سلام روزهاتون با شادی همراه

امروز عصر بالاخره رسیدیم مشهد(دو هفته ای مسافرت بودیم)

کلی کار دارم یه لیست بنویسم و برم برای انجامش

از وقتی رسیدیم:

کلی وسیله آوردیم بالا

یه کوه لباس باید شسته بشه

یه دور ماشین لباسشویی روشن شد و پهن شد

سری دوم ریختم داره میشوره، ولی یکم بازی درمیاره و تایم رو طولانی میکنه، احتمالا چند روز درگیر شستن و خشک کردن لباسام.

یه کاپوچینو درست کردیم خوردیم تا یکم گرم بشیم(هوا خیلی سرده و چند روزه تو خونه وسیله گرمایشی روشن نبوده،خونه یخ زده بود،🥶🥶🥶

یسری لباس های پسرا لکه شده بود، بردم حمام با دست شستم بعدش بندازم لباسشویی.

شام هماهنگه.

به گلدونا آب دادم

خونه گرم بشه بعد آقایون برن حمام

خودمم بعدش برم

امشب علی جون استراحت داره(یه لگوی ماشین سازی خریده چند روزه منتظره برسیم خونه باهاش بازی کنه،امشب وقت داره باهاش بازی کنه، از فردا تکالیف عقب مونده طی این دو هفته رو باید به صورت فشرده انجام بدیم)

فردا یه تماس اداری باید انجام بدم و یه موضوعی رو پیگیری کنم.

احتمالا پنج شنبه حضوری باید برم اگه هماهنگ شد بگم فایزه بیاد پیش پسرا

فعلا تا آخر شب فقط باید وسایل جم کنم و لباس بشورم

انشالله فردا یه تخلیه ذهنی داشته باشم و برای این سه هفته باقی مونده از سال برنامه بریزم.

راستی عید گذشته تون هم مبارک🥰🥰🥰🥰

چالش کنترل زبان تون رو خیلی دوست داشتم.  وقتی وسوسه میشین حرفی بزنید یا ماجرایی رو تعریف کنید ...

عزیزم تو این مورد خودمم هنوز اول راهم. 

در کل به عواقب حرف زدنم فکر میکنم، مثلا همین گله کردن. اوایل ازدواجم، برای اولین و آخرین بار پیش یکی از اقوام گله کردم دنیا رو پر کرد و چند تا حرف هم روش گذاشت. 

وقتی بارهای اول بخوایم خودمون رو کنترل کنیم اوایلش سخته ولی بعد ذهن کم کم عادت میکنه و قویتر میشه.