2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
خانم ها چرا کسی جواب سوال منو نداد😤😤😤😡آیا سوالم تکراری بود؟؟؟؟؟؟یا اصلا حوله نمیشورین؟؟؟؟ یا حول ...

من حوله های دست و صورت رو هفته ای یک مرتبه .

حوله های حمام رو ماهی یکبار 

سلام به همه.  💖

من هفته ی پیش و این هفته، خونه تکونی فصلی داشتم که گرچه خیلی مختصر بود ولی همه ی بخشهای مد نظرم رو تو برنامه اش گنجونده بودم:

پنجره ی آشپزخونه تمیز شد و پرده شو شستم

کتری رو شستم و جرمگیری کوچولویی انجام دادم

شلفهای آشپزخونه تمیز شدن و بانکه هایی که روشون بودن، شسته یا دستمال کشی شدن

خارجی یخچال و فریزر و در کابینت ها تمیز شد

هود و اجاق گاز با سرشعله ها و چدنهاش برق افتادن

پنجره ی اتاق دخترم تمیز شد و پرده شو شستم

در شیشه ای تراس برق افتاد

کتابخونه گردگیری شد البته بدون خارج کردن کتابها

سرامیکها تمیز شدن

چند تا ملافه و 5 تا پتو شسته شدن

در سرویسها رو با سرکه لکه گیری کردم

ورودی هم نظافت شد. 

بعضی از این موارد هر هفته هم تمیز میشن ولی تو خونه تکونی، یه جور مشکل پسندی تر و تمیز شدن. کشوها، کمدها و کابینت ها هم که خوشبختانه مرتب بودن. 

و اینکه پرونده ی آبگیری لیمو ترش امسال رو هم هفته ی پیش بستم. 

و دیروز :

دو سری لباس شستم، یه سری تا کردم 

گردگیری و جارو انجام شد

سرویس نظافت شد 

گردو آسیاب کردم

کاچی درست کردم 

شام  آماده شد

شیشه های خاکشیر و شکر رو پر کردم

ناهار امروز رو هم بار گذاشته بودم که آروم آروم جا بیفته. 

امروز :

شیر جوشوندم و مایه زدم 

خيارشور درست کردم 

باقی مراحل ناهار رو کامل کردم

برای شام آبگوشت گذاشتم 

یه سری لباس شستم

فقط حیف هم لباسهای خشک تا نشدن هم اتو انجام نشد. 

اما فردا:

درباره ی کارهای خونه از الان... این یه مورد قطعی شده که شام به عهده ی همسره. 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

جمعه

🔹همه جا جارو شد+گردگیری +تی

🔹آشپزخانه نظافت کامل شد

🔹کلی ظرف شسته، خشک و جمع شد

🔹یک دور لباسشویی روشن شد

🐸یک قابلمه خیلی بزرگ شسته شد

🐸گل برگ بیدی به گلدان کوچکتر منتقل شد

🐸کلی زیرگلدانی خیلی کثیف شسته شد

🔹آلوچه های خشک جمع شدن

🔹درختها رو تکون دادم و برگها جارو شد(باز داره بوی پاییز میاد هر چند پاییز امسال ما متفاوت خواهد بود ولی بازم احساسم نسبت بهش تغییر نمیکنه😒)

🔹گلها آبیاری شدن

🔹یک سبد نعناع چیده، پاک، شسته و گذاشتم خشک بشه

🔹سرویس و متعلقات شسته شد

🔹بقیه روز هم در جوار مهمون گذشت.

🔹ظرفهای پذیرایی شسته، خشک و جمع شد

💚خدایا

لطفا همون تقدیری که مناسب ماست، را برای ما رقم بزن

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام من ازدیروز خونه مامانم بودم ظهر بالاخره وقت آرایشگاه گرفتم برای اصلاح 

بعد رفتیم خرید ی ماگ پیرکس ی فندک دوتا بسته عود اسپری روغن و قهوه گرفتیم ی شلوار گشاد ابر و بادی برای مامان گرفتم 

اومدیم خونه تولد خواهر کوچیکه بود کیک گرفتن کادوشم دادیم 

با همسرم رفتیم پیاده روی و حاصلش ی تاب و دوتا دفتر نقاشی شد چقدر لوازم التحریر گرونه خدا ب داد برسه 

ایشالا فردا کلی کار دارم که اگه انجام بشه میام مبگم

دلم میخواد بدونم پروژه هاتون همه در یه حیطه کاری هستن یا نه فرق میکنن و اصلا چطور انجامش میدین،خیلی ...

شما اختیار دارین عزیزم😃

دو تا حیطه کاملا متفاوت، فعلا تا نصف راه رو رفتم هر وقت هر کدوم رو به نتیجه نهایی رسوندم حتما میام و اینجا جزئیاتش  اعلام می‌کنم تا انگیزه بشه واسه بقیه. 

اینکه چطوری میشه با هم انجام داد باید بگم به سختی😁

من تقریبا یک سال و نیم میشه که داره بهم خیلی سخت میگذره ولی چاره دیگه ای هم ندارم.

یکسال بخور نون و تره، یک عمر بخور نون و کره😄(ان شاء الله) 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ظرافت جوجه تیغی،چه اسم جالبی داره😄 به نظرم مطالعه درسی اجباری بازم بهتر از اجباری خوندن یه کتابیه ...

آره موضوعش جالبه، مترجمش هم آقای کلانتریان هستن که کتاب‌های ارزشمند و خاص رو ترجمه میکنه، ولی هنوز موفق نشدم بخونمش ببینم چطوریه! 

میدونین کتاب کاملا سلیقه ای، چون هرکسی توی کتابها دنبال چیزی میگرده، من خودم اصلا برای سرگرمی کتاب نمیخونم، باید حتما طوری باشه که چیزی بهم یاد بده و یک درجه کیفیت زندگیم رو ببره بالا. 

یکسری از کتاب‌هایی که الان خیلی مد شدن رو شروع کردم گفتم ببینم چی دارن که اینقد معروفن ولی من حتی به زور هم نتونستم تموم کنم و نصفه ولشون کردم، خدا رحمت کنه نویسنده هاشون رو 😅

ولی کسایی هستن که همین ها رو چند بار خوندن. 

بنابراین باید اول سلیقه مون رو پیدا کنیم که با چه هدفی کتاب می‌خونیم. 

چه جالب  ممنون 🙏🙏🍀🍀🍀

حتما وقت کردین درست کنید 

جاربم میگه کنار مرغم بریزی خوشمزه میشه

من هنوز امتحان نکردم 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
دلم میخواد بدونم پروژه هاتون همه در یه حیطه کاری هستن یا نه فرق میکنن و اصلا چطور انجامش میدین،خیلی ...

چرا من فکر کردم این سوال رو از من پرسیدی؟! 🤔🤔😅😂😂😂😂بد هم نشد یک گزارش یکساله دادم

گوشی من اینقد سنگینه و صفحات به سختی باز میشن که قاطی کردم🤦‍♀️

نه طبیعی نیست بنظرم عضلاتتون ضعیف هست و بهتره برین باشگاه چندسالتونه؟ کمبود ویتامین ها و پتاسیم و ...

اره ضعف عضلات ناحیه کمر رو داشتم و دارم، ورزش رو مربی و دکتری عضو هیئت علمی دانشگاه رشته تربیت بدنی میگه انجام بده و بعضی از پزشکان متخصص میگن انجام نده.

راستی ویتامین و کلسیم اوکیم، دوره‌ای مولتی ویتامین مصرف میکنم تحت پزشک. 

۲۸

باشگاه میرفتم رشته پینگ پنگ، اسکیت،تکواندو و والیبال اما طولانی مدته که نرفتم حدود ۸، ۹ سالی هست که نرفتم.

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
نفس سوال کننده،😁👌   البته که هنوز اوایل مسیرم و تعداد پروژه ها اندکه ، ولی بله، همگی در یک ...

سلام عزیزم آموزش های که دیدین میشه بگین تو چه زمینه ای بودن؟ کد نویسی خیلی گسترده س، من هم علاقه دارم و دوست دارم تحصیلاتم رو تو زمینه دیتا ساینس ادامه بدم. 

سلام از ۸ بیدار بودم تا ۹ گوشی دستم بود حلما بیدارشدم انگار سرماخورده سریع صبحانه آماده کردم بهش دادم بعدش بهش شربت سرماخوردگی دادم 

برای ناهار براشون عدسی گذاشتم 

ی سری لباس شستم اونها رو آویزون کردم 

کتونی ها رو ریختم لباسشویی و بعدش جرم گیری کردم 

کوکی رژیمی درست کردم 

گاز تمیز شد 

برای بچه ها آب هویج گرفتم 

ایشالا ناهار بدم بهشون بخوابونم بچه ها رو تا ببینم چی پیش میاد