2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042898 بازدید | 88173 پست
رانا جان من یه صلوات شمار دارم ، اون همیشه تو دستمه...، مرتب صلوات میفرستم، شماره میندازه..عالیه برای تلاوت قرآن روی تبلتم از بازار قرآن مبین رو نصب کردم هر شب قبل از خواب 10 آیه میخونم.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
سلام ..........من ادم جو گیری هستم ..........به قولی هم دادم وفا نکردم ....یعنی گفتین برم دوش بگیرم و کار ها رو انجام بدم و شهرتان نرم ..........من رفتم خوابیدم تاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 12 شب ......دیشب اصلا نخوابیده بود ......................بعد هم پای نت .................ولی بخدا الان می رم همه اونایی که گفتم رو انجام میدم ..............بای
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
سلام دوستان منم کلی کار عقب افتاده دارم که باید طی این چند روز انجامبدم و مثل بقیه خانوما بیشتر تمیزی خونه استمیام هر روز گزارش کار میدم
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042613410410940 عکس پسرم امیر علی جون
سلام rana جان من زیاد اهل تاپیک زدن نیستم و بلد نیستم برای اینکه یه تاپیک فعالتر بشه چی کار باید کرد؟ شما اگر بلدید کاری انجام بدید که دوستان بیشتری به اینجا سر بزنند............... ممنون گه اینجا رو درستیدید
سلاااااااااااام صبح قشنگ همگی بخیر عذر خواهی میکنم این چند روز خونه نبودیم و دسترسی به اینترنت نداشتم خوشحالم اینجا هستید و با هم ادامه میدیم خیلی کار دارم منم با شماها هستم و میام گزارش میدم پارسا پارمیس جان منتظرتیم شیلا جان خیلی ها این مشکل و دارن خوب منم هم همینطور اما خوب بعضی این مدل زندگی براشون عادیه و مهم نیست بعضی هم مثل ما دوست داریم زندگی بهتری داشته باشن. نداشکیبا جان مژده جان اومدین بی خبرمون نذارین
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ارغوان جان یعنی اصلا کار عقب افتاده نداری؟ شاید کارهای خونه روتین شده اما توی کارهای دیگه چی؟ هیچی و امروز فردا نمیکنی؟ لطفا راهکار بده
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
2810