2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044420 بازدید | 88227 پست
انشالله همیشه بلا ازتون دور باشه😍🌻.  خیللللی خوش برگشتی عزیزم😍😍.  انشالله سفر خوب ...

ممنون زهرا جان

توکل به خدا

به خاطر بچه هام ، ادای آدمای قوی رو درمیارم.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

خونه من الان افتضاحه  افسردگی دارم  کارهای دانشگام و جزوه هام کلی مونده پریودم هستم واقعا ...

فعلا که پریودی هیچ کاری نکن

بشین دمنوش بخور و حال کن

بهتر شدی یه لیست بنویس و بسم الله

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم  حتما من زهرام یه پسر دوساله دارم ۸ماهه هم باردارم  اتفاقا من خودم توخونه هم ...

خدا حفظشون کنه عزیزم منم مریم 

دوتا بچه دارم 

بهمن ماه سی سالم میشه 

منم میخوام همین کارو بکنم 

اگه کاری بلدی تو این مایه بهم بگو

و من تو این چند ساعت:  پسرا رو حمام کردم سرویس رو شستم کلی لباس دستی شستم خودم دوش گرفتم ...

😂😂😂

به خاطر لاغری بیش از حدم بود که خانواده ام نخواستن دوران دبستانم روزه بگیرم.

اگه خدا بخواد ببینم میتونم ۱۰۰ تاش رو امسال بگیرم یا نه.💪

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام زهرا جان خوش اومدی😍

ملسی ملسی☺☺☺

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خدا حفظشون کنه عزیزم منم مریم  دوتا بچه دارم  بهمن ماه سی سالم میشه  منم میخوام هم ...

چشم حتما 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
😁😁😁 خدا قوت راستی ساشه منیزیم برای دردهای عضلانی بعد باشگاه اثرخوبی داره

اره خیلی عالیه😍اینوزیتول هم خیلییییی عالیه😍وقت کنم امروز میخرم،مرسی که گفتی❤️پرس سنگین زدم،اصلا اش و لاشم😜

😂😂😂 به خاطر لاغری بیش از حدم بود که خانواده ام نخواستن دوران دبستانم روزه بگیرم. اگه خدا بخواد ...

افرین به ارادت. 🥰

۱٠٠ تا واقعا زیاده تو یه زمستون. 

من تصمیم گرفتم روزهای فرد رو روزه بگیرم،  اگه روز فردی شلوغ بودم نوبتش رو انتقال بدم به روز زوج.  امیدوارم موفق باشم،  اینطوری حدود سه سال طول میکشه(البته فقط پاییز و زمستون انشالله). 

شما برنامه ت چطوریه؟  بگو ازت ایده بگیرم🥰♥

ممنون زهرا جان توکل به خدا به خاطر بچه هام ، ادای آدمای قوی رو درمیارم.

چرا ادا؟ ادا نیست واقعیه واقعیه😊

وقتی داری انقدر پر قدرت پیش میری ینی واقعا با اراده و قوی هستی. 

زود زود بهمون سر بزن و از موفقیتات بگو مخصوصا از پیشرفتت تو مطالعه برای ازمون سردفتری👌🥰

اسباب بازی بچه جزو نامرتبی خونه حساب نمیشه.  این ذکر رو روزی چند بار تکرار کن😀

کاملا موافقم

اسباب بازی ها جزو دکوراسیون خونه هستن. 

وسایل نقلیه پسر کوچولوهای من زیادن،  کامیون بزرگ،  اسب راکر، سه چرخه، ماشین حمل، اسکوتر،

اینا خب اصلا تو اتاق جا نمیشن که تو اتاق بمونن😁.  همیشه یه تعدادیشون گوشه حال پارک شدن. 

منم بعنوان دکور حال اونا رو. پذیرفتم اصلا نمیبرمشون تو اتاق، مگه پسرا حین بازی ببرنشون تو اتاق😜