الان اینقدر خوشحالم که نگو قبل اینکه گوشی بردارم گفتم خدا کنه سایت درست شده باشه که یهو دیدم درست شده الانم به مناسبت یه گزارش بدم 🤣😘
این چند وقته چندتا قورباغه قورت دادم الحمدلله
گزارش دیروز
شبش تا ساعت ۳ بیدار بودم و همزمان که درس میخوندم سر یه قضیه تلفنی با خواهرم و داداشم بحث کردم .
۳ تا ۵ خوابیدم بعد نماز خوندم و کمی مطالعه و صبحونه حاضر کردم و پسرا رو بیدار کردم صبحونه خوردن و راهیشون کردم البته یاسین شیف بعداز ظهر بود . دوباره خوابم نبرد . هال و پذیرایی رو برقی کشیدم . آشپزخونه رو با جارو دستی جارو کردم . .
ظرفارو شستم . مادر همسرم اومدن پذیرا شدن و موندن
داداشم هم آوند آوند آب و چای پذیرایی شدن و رفتن .
ناهار واسه خودمون کله پاچه داشتیم چون مادر همسرم نمیخوره براش ماهی بخار پرکردن و گوجه و ناهارو رو آماده کردم . ناهار خوردیم و ظرفاش شستم و آشپزخونه رو مرتب کردم . نمازامو تم اول وقت خوندم .
همسرم خوابید و من همزمان که به طاها جونی کمک میکردم مشقشو بنویسه مواظب پسرا بودم که سرو صدا نکنن .
و فک کنم کار دیگه آب نکردم تا شبش ساعت ۷ که به علت سر درد ناشی از بیخوابی به زور خوابیدم و حین خواب هی با حرفای همسرم چشمامو باز میکردم باز میخوابیدم و پسرا هی میومدن میگفتن گشنمه و ن باز بیهوش میشدم . تا امروز ساعت ۴ و نیم . بیدارشدم رفتن آشپزخونه سفره شام پسرا پهن بود جمعشون کردم .
نماز صبح خوندم و قرآن تلاوت کردم .
نشستم پای درسم و خداروشکر بعد یه هفته تلاش فصل اول کتاب فنون رو تموم کردم فقط در حد روخونی و چندتا تست زدم .
فلسفه روباز کردم که پسرا یکی یکی بیدارشدن و من همچنان سعی میکردم به درس خوندن ادامه بدم که نشد 😫
صبحونه حاضر کردم و خوردیم .
خواهر همسرم یه سر اودن ورفتن .
چندهفته نای همسرم دادم
و الان یه عالمه ظرف و لیوان و استکان روی سینک منو صدا میزنن🥴
هال و پذیرایی از دیروز خداروشکر مرتب و تمیز موندن.
آشپزخونه یه بیست دقیقه کار داره
و اتاق پسرا یه حداقل نیم ساعت کار داره که تا حدودی مرتب بشه 🤪
میخوام فصل یک فلسفه رو هم امروز تموم کنم خداکنه بشه
تصمیمم اینه که برای درس خوندن شبا که پسرا خوابن و دنیا آرومه وقت بزارم 😁 ولی هنوز دقیقا نمیدونم چجوری اگه اینجا کسی از تجربه ای از درس خوندن تو شب داره ممنون میشم بگه 😊
اینم بگم که صبح باید بعد نماز پسرارو آماده آماده راهی مدرسه کنم وباز ۱۱ و نیم که میان بیدار باشم و اینا کارو سخت میکنه 😪
ولی من کم نمیارم به امید خدا .
راستی این چند وقته کلی کار کردم حیف که سایت بسته بود و نتونستم بگم 😂😂😂🤭