2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043634 بازدید | 88179 پست
سلام من دیروز یادم رفت بگم رفتم آرایشگاه .جلوی موهاموکوتاه کردم واسه تنوع وسرو سیبیلمو صفا دادم واس ...

شوخی کردم اتفاقا امروزخیلی کارکردم.بیدارکه شدم گفتم دیروزجاروبرقی کشیدم دیگه فقط گردگیری میکنم که چند ساعت ازحرفم نگذشته بود من داشتم لباس دخترخوشگلمو میشستم که خانم نمکدان بزرگمونو آورده وبود وتمام خونه رو نمک پاشی کرده بود بازم جاروبرقی کشیدم

شوخی کردم اتفاقا امروزخیلی کارکردم.بیدارکه شدم گفتم دیروزجاروبرقی کشیدم دیگه فقط گردگیری میکنم که چن ...

حیاط ودستشویی شستم

لباس دستی شستم 

گازپاک کردم وباکابینتاوفایلادستمال کشیدمشون

بعدنهارچرت زدیم ووسایل جاروبرقی روشستم

غذاپختم

کمددیواری رودستمال کشیدم باآینه بزرگش

دراتاقم دستمال کشیدم

یه دوش کوچولوهم گرفتم

دیگه شبم رفتیم عیادت همین که اومدم لباساروجاسازی کردم.درکل امروز بدک نبودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا فقط خوابم میاد😴اصلا هم انرژی کار کردن ندارم باید برای ناهار مرغ بپزم‌که همسر از فریزر گذاشته بیرون، برنج هم وقتی بیدار شدم آب میکنم الان حسش نیست غرق خوابم، نی نی م هم خوابیده وای شوهرم گفت براش شربت درست کنم آماده بشه اینو چاره ای نیست برم درست کنم بعد بخوابم چون گناه داره، امروز کارگر داره برا باغ مامانم اینا، کلی کار دیگه هم دارم، ظرف تو سینکه، که شوهرم خیلی رو این مورد حساسه و آشپزخونه کلا کثیفه دستمال کشیدن میخواد هرچند چند روزه که تو کابینتهام سوسک میبینم کلا انگیزه م نابود شده دیگه نمیخوام تمیز کنم با اینکه انقدر باهاشون مبارزه کرده بودم نمیدونم از کجا پیداشون شد اه، یه مقدار لباسام ام رو تخت ولو هست که باید مرتب کنم بذارمشون سر جاش هی امروز فردا میکنم

اره زمستون برین ک محشرررههه ..کلی خوش میگزره ...اگ قصد رفتن دارید از همین الان پس انداز کنید ک دست پ ...

قیمتا توزمستون بالاترمیره تابستون به خاطر گرماوکمبود مسافر قیمتاشون باز کمتره

کلا شهرایی که مرکزخریدن آدم بایدخیلی پول ببره ماهفت هشت سال پیش دوتومن برده بودیم واسه خرید سریع پول تموم شدو من افسردگی گرفتم که اونهمه چیزای خوشگل هست ونمیتونم بخرم خخخ 

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
قیمتا توزمستون بالاترمیره تابستون به خاطر گرماوکمبود مسافر قیمتاشون باز کمتره کلا شهرایی که مرکزخری ...

اره اگ قصد خرید باشههه ک حسابیییی باید پول ببری ولی ما بیشتر تفریحی رفتیم واس خرید قشم بهتره 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگه ایده ای دارید بگین، شماها نون تو فریزر چطوری میذارین؟ من نونارو برش میزنم بعد تویه پلاستیک بزرگ میذارم ولی دوست دارم یه جور دیگه بذارم، میشه بدون پلاستیک هم گذاشت؟شماها چیکار می‌کنین؟

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگه ایده ای دارید بگین، شماها نون تو فریزر چطوری میذارین؟ من نو ...

منم مثل شما میزارم، ولی جدیدا به این فکر افتادم یه سفره پارچه ای زیپ دار اندازه یکی از طبقات فریزر درست کنم، نونا رو بزارم داخلش، اینطری در فریزرم باز میکنی مرتبتر و ی این ایده تا به مرحله تولید برسه زمانننننن میبره، چشم انداز چند ماه اخیر نشون میده احتمالا مهر انجام بشه😁

من دیروز پاااازم خیاطی کردم، البته برای خواهرم، یه مانتو تا مرحله پر دوختم، یه روز دیگه کار داره.

مانتو مشکی خودم تموم شد،ولی از اتصال استین به بدنش راضی نیستم، باید ببرم پیش استادم ایرادشو برطرف کنه،خودم چند بار بازش کزدم و تلاش کردم درستش کنم بهتر شد ولی بازم خوب نشد😐

از صب کلی کار کردم، همههههه جا رو گردگیری کردم و جارو زدم، دیروزم حیاطو جارو زده بودم و مرتب کرده بودم. وسایل خیاطیمو مرتب کردم

الان همه جا تمیز و مرتبه.

کارایی که مونده،

ظرفای نهار شسته بشه

یه کوه لباس شسته بشه

یه دوش بگیرم و لباس دستی بشورم، موهامم سرم مو بزنم.

بعدشششش دیگه بشینم برای شومیز عزیزم، خدایاااا لطفا خوب در بیااااد😍😍

مرورم تا صفحه۱۸ رفت

۳۴ صفحه از مرور قبلی مونده و ۱۸ صفحه جدید مونده، تا عصر سه شنبه باید تخویل بدم، ببینم امروز به چقدش میرسم.

ماشین لباسشویی هم لوله ش گرفته بود،همسرم بازش کرد و در حال تعمیره، اگه امروز درست بشه عالی میشه، پتوها و ملافه ها رو باید بشورم

راستیییییی انشالله ۲۰ شهریور جابحا میشیم.

تا اون روز سعی میکنم ظاهر خونه مرتب باشه، دیگه تمیزکاری اساسی ندارم انشالله، سعی میکنم برنامه های دیگمو مدیریت کنم تا اون موقه بخش قابل توجهیش تموم بشه

سلوووم خوشگلا

کارای امروزم تا الان 

صب پاشدم صبونه پسری رو دادم هال و آشپزخونه مامان رو تمیز کاری کردم جم کردم جارو زدم ..واس جوجه هاش اب و دون گزاشتم ی سری لباس داشتن ریختم لباسشویی پهن کردم 

بعد اومدم خونه خودم ..

راه پله ها این چن وقت ک نبودم پر گرد و خاک بودن ی دور جارو زدم بعد دوباره شستمشون و تی کشیدم ..

ناهار گزاشتم ..اشپز خونه رو جم و جور کردم ..

ی سری کشو واس مواد خوراکی دارم ک متاسفانه حشره زده بود همسونو خالی کردم جارو برقی کشیدم ...ی دور دستمال خیس دوباره خشک کردم مرتب کردم گزاشتم سرجاش ..یکم حبوبات خیسوندم ...این بین هی لباس ریختم لباسشویی و پهن کردم ..قفسه های یخچالو در اوردم شستم خشک کردم تمیز کردم یخچالو دوباره چیدمش ..

سینکم این چن روز ک نبودیم نمیدونم چرا بوی بدی میکرد با جوش شیرین و سرکه شستمش ..

اشپز خونه رو جارو زدم ..

ی سری اویشن و گلپر خریده بودم پودر کردم تو شیشه هاشون گزاشتم .

ی عالمه ظرف شستم و گزاشتم سرجاشون ..هال و جم و جور کردم و جارو زدم ..

گل هامو اب دادم خیلی بیحال شدن این چن روز ک نبودم ..

ولی دوتا اتاق خواب ها منفجر شدس ..کلی لباس هس ک اتو بزنم و تو کشو ها بچینم چمدونو جم و جور کنم ..فعلا حال. ندارم تا فردا ببینم چی میشه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام خانمایه منظم و بابرنامه

من امروز :

۱- ملافه ها و روبالشیایه دم دستو انداختم ماشین

۲-همسر سرویس بهداشتیو شست

۳-چاروکشیدم

۴-خرجکرد خردادوبستیم و برنامه ریختیم

۵-نهاروپختم و شاموو شستن ظرفهاوخشک کردن سینک ووو

۶-قاشقوچنگالای دم دستیوانداختم تو قابلمه آب که بجوشه بعد شستم

۷-همسر فریزرو پاک کرد و مرتب کرد 

☆وقتی سردرد شدم فضا دادم که همسرم پرستاریم کنه،پهلوون بازی درنیاوردم و نپریدم دنبال کار😉

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

دوستایه خوشگلم یه سوال :

شما بالشایه پرتونو چطورمیشورید؟

بالش بغیراز فوم و پنبه رو میشه انداخت داخل ماشین

اما پر رو نمیدونم چیکارکنم

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
راستی خانما ..لباس کارای شوهرم ب خادر کارش خیلی چرب و کثیف میشه اگ راهکار خوبی دارید ممنون میشم  ...

سولی عزیزم من خیلی اطلاع ندارم اما میدونم صابون و مایع ظرفشویی و شامپو حلال چربی‌ان