2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043127 بازدید | 88174 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=865027&postID=33978984
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواهر جوون عااااااالی . خیلی خوب پیش رفتی مامان پسر شجاع شما هم همینطور خوش بگذره آره دقیقا برنامه تفریح خیلی مهمه نیکان جون خوش اومدی منم استراحت مطلقم اگر دوست داشتی یه برنامه بنویسیم برای این مدت و اجراش کنیم خیلی خوبه میاین انرژی میگیرم.دوست مامانم اینجا بود نتونستم بیام پیش شما
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
کارام کمکم داره انجام میشه نمیدونم به نظرتون فردابرم سراغ آشپزخونه یااتاق خواب البته من هرچی کارکنم فایده نداره دیروزاتاق پرنیارامرتب کردم امروزنمیتونی نگاش کنی همه اسباب بازیهاولباساوکفشاش وسط اتاقه
کارهایی که دارم مرتب کردن اتاق پرنیا(انجام شد) مرتب کردن کشوهای دراور جاروودستمال کشی شستن دستشویی(انجام شد) پختن مربای توت فرنگی والبته خریدنش اتوکردن لباسها مرتب کردن جاکفشی . تمیزکردن تراس شستن ملافه های کثیف برداشتن بخاری (مربوط به همسری) آشپزخونههههههههههههه
ستاره جون خوبی عزیزم؟ برو سراغ آشپزخونه.خیلی خوب بودی امروز عیبی نداره اما همه اسباب بازیهاش و در اختیارش نزار تا راحتتر بتونی جمع و جور کنی عادتش بده برای غذا خوردن یه جا بشینه زیرش هم یه پارچه بنداز کمتر کثیف کاری کنه باهاش کار کن تا وقتی اسباب بازیهاش و جمع نکرده اسباب بازی جدید نمیگیره متاسفانه الان کارت سخته ممکنه هر روز مجبور به جارو کردن باشی ولی خوب اینجوری کمتر وقتت و میگیره تا اینکه 3-4 روز یکبار بخوای جارو کنی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ملافه های کثیف و زودتر بشور همچنین اتو کردن کارهایی انجام بده که نینیت نمیتونه خرابشون کنه و ناراحت بشی این وسط جارو و جمع جور کن
ممنون راناجون اصلاگوش نمیده میره سرکمداینقدرعربده میکشه منم که اعصاب ندارم همه میریزه بیرون خیلی بدغذاست بایدخودتوبکشی یه لقمه غذا بخوره باظرف غذارامیفته توخونه شایدیه قاشق بخوره یه جانمیشینه که دستمال بنذازم آخه
ستاره جون اگر بزاری به عهده خودش نمیاد بگه گرسنمه؟؟؟؟/ نی نی دختر خالم اصلا مامانش دنبالش نمیره به زور غذا بده برام جالب بود حتی ناهار نیمد بخوره عصر رفتیم پارک خودش اومد گفت گرسنمه اونم یه ساندویج درست کرده بود داد بهش همه رو خورد 3 سالشه.میگفت هیچ وقت بهش نمیگم بخور بخور مگر خودش بخواد
ای وای بعضی از بچه ها شکمو نیستن و کم غذا.عیبی نداره کم کم درست میشه منتها برای شما سخته.
2810