2777
2789

بنده هستم  
سلام

شبتون آروم

هر گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه.
فقط 4 تا برند زیر:
سامسونگ
نوکیا
موتورولا
هوآوی

این هم تاپیک سال 92
https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره زیر ارتباط برقرار کنند:
0933
320
1212
سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

S3  سالم دارم ولی نمیخوامش چند میخری 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

اس ۷ اج که ال ای دیش شکسته و تصویر داره ولی تصویرش گاهی پرک پرک میزنه اصطلاحا هی روشن خاموش میشه چه قیمت میخرین؟یعنی قابل استفاده نیست بدون تعویض ال ای دی

هیچ مشکل دیگه ای نداره

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

با سفینه  فضایی رفت مریخ .😁

والاع ما از خدامونه!

میگه نیا بارون، زمین جای قشنگی نیست...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من قبلا هم دیدم این مدل تاپیکهاتونو گوشی خراب به چه دردتون میخوره ببخشید فضولیع ولی واقعا برام سوال ...

شما بزرگوارید

تاپیک قدیمیم رو بخونید

همونی ک لینکش هست

گوشی سالم نمیخری؟؟

سلام

آخه سالم رو بخرم، برای تعمیرات به کارم نمیاد

مگر بخرم و بفروشم

این هم میشه دلالی که از این کار خوشم نمیاد

شما مدلشو بفرمایید، بهتون کمک میکنم که بفروشید

S3  سالم دارم ولی نمیخوامش چند میخری

سلام

خودتون ی قیمتی بفرمایید تا براتون تبدیل به پولش کنم

بعد چجوری بفرستیم براتون چقدر برمیدارین

سلام

از طریق پست

زیاد خرید داشتم

اس ۷ اج که ال ای دیش شکسته و تصویر داره ولی تصویرش گاهی پرک پرک میزنه اصطلاحا هی روشن خاموش میشه چه ...

سلام

حالتون خوبه؟

صفحه اش کلا تصویر نداره؟

براتون ممکنه عکسشو برام بفرستید؟

سلام آخه سالم رو بخرم، برای تعمیرات به کارم نمیاد مگر بخرم و بفروشم این هم میشه دلالی که از این ک ...

جی۵پرو سامسونگ.چن ماه میشه گرفتمش بخام بفروشم چقد ببرنش خوبه

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
2810