2777
2789
عنوان

چه جوری بفهمم شوهرم معتاده یا نه؟

134550 بازدید | 49 پست
من به شوهرم شک دارم ...دو سال پیش چند وقت بعد از تولد دخترم توی جیبش یه چند تا تیکه فکر کنم تریاک بود پیدا کردم دیگه داغون شدم اما خودش قسم و آیه که اینا رو برای مشکل جن*سی یکی از دوستاش بهش پیشنهاد کرده و اولین بارش بوده و همین طوری فقط یکبار خورده (شوهرم مشکل انز*ال زود*رس داشت) چند وقت بعد یه مشکل بزرگ برای خانوادش پیش اومد و بعدش پدرشوهرم مریض شد من می دونستم که باز هم یکی از فاملهای ناآگاه بهشون پیشنهاد داده که برای اینکه درد و رنج پدرشوهرم کمتر بشه تریاک رو به صورت خوراکی بهش بدن ...متاسفانه خانواده همسرم هم این کارو کردند و پدرشوهرم چند ماه آخر عمرش مصرف می کرد...خلاصه پدرشوهرم فوت کرد و مشکلات شوهرم صدچندان شد
بعدش هم مشکلات مالی و یه ورشکستگی ...روابط منو همسرم هم بیشتر به خاطر مشکلاتم با خانوادش و بی توجهی های زیادش روز به روز وخیم تر میشد...چند ماه بعد از فوت پدرشوهرم وقتی یه بار ماشین رو تمیز می کردم دوباره تریاک پیدا کردم شوهرم هم توجیه کرد که این از زمانی که بابا مصرف می کرده تو ماشین مونده و یادم رفته بود بندازمش دور
حالا الان من با شوهرم یه دنیا مشکل دارم به خاطر دخترم موندم و اینکه کلا می دونستم مرد چشم پاکیه و اهل دود و چیزای دیگه نیست ضمن اینکه واقعا پدر خوبی برای پسرم هست علی رغم اینکه اصلا از زندگیم زناشوییم راضی نیستم
اما یه مدت دوباره مشکوک شدم همه چیزو که کنار هم میذارم شک می کنم نکنه موادی چیزی مصرف می کنه؟ که اگه اینطور باشه واقعا دیگه این یکی رو نمیدونم چی کار کنم
اینم بگم شوهرم کارش آزاده و چند تا کار با هم داره و اصلا از اول عادت نکرده به من بگه کجا میرم و چی کار می کنم فقط میگه من دارم میرم و کار دارم

می خواستم از دوستای خوبم بپرسم علائم اعتیاد چیه و من از کجا می تونم بفهمم شوهرم معتاده یا نه؟ خیلی درمونده و نگرانم ....
همتا جون تو رابطه جنسی خیلی دیر ارضا میشن ؟ بوی بدی دهنش میده؟یه موقع های خیلی خوب میشه بعد یه موقع هایی الکی عصبی میشه؟ اگه اونطور که میگی بوده فکر نمیکنم دنبال این کاررفته باشه
همتا جون شوهرت واسه هربار تریاک پیدا کردن شما یه بهانه واهی می آره بنظرت راست می گه؟؟؟؟

البته شما از رابطه جنسی به قول نازی خیلی زود می توونی متوجه بشی اگه تغییراتی توی رابطه تون پیدا شده بدون که چیزی استفاده می کنه

البته من با نظر نازی که می گه بوی بدی دهنش می ده موافق نیستم چون مردها بلدن این جور مواقع چیکار کنند و با خوردن آدامس و هزاران عطر و ادکلن قضیه رو حل می کنن

و اگر از جمع فراریه و دائما دوست داره تنها باشه (روزهایی که در خانه اس) بدون که زنگ خطره یکی دیگر از نشانه هاش هم زیاد صحبت کردنه

ببخشید که اینقدر رک و راست نوشتم همتا جون انشاء الله که اشتباه کرده باشی و هیچ خطری زندگیت رو تهدید نکنه گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازش بخواه حتما آزمایش بده خودت می تونی از داروخانه تست مرفین بخری و توسط آزمایش ادار که تو خونه انجام می دی می فهمی که هست یا نه انشااله که نباشه عزیزم
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
اگه اعتیاد باشه توی رفتاراش نشون میده- تغییر ساعات خواب و بیداری- دیر تر میخوابن دیرتر بیدار میشن- تمایل به گوشه گیری- همنشینی و رفتار و آمد با افراد مشکوک و جدید- تغییرات ناگهانی خلق و خو بصورتی که از حالت افسردگی و عصبانیت یه دفعه تبدیل میشه به آدم شوخ و سر حال- کم شدن وزن تغییر رنگ چهره بخصوص لبها- بی اعتنایی به سر و وضع و نظافت خود- چرت زدن- پرحرفی و اظهار مطالب بی مورد- فرار از کارهای بدنی اینا علائم هشدار دهنده اعتیاد هست عزیزم
CafeMom Tickers
ممنون از همه - ظاهرا هیچ روش قطعی غیر از آزمایش برای تشخیص اعتیاد وجود نداره - نمی دونم چی کار کنم به روش بیارم یا نه ؟ بیشتر تو رفتاراش دقت کنم ؟ برام دعا کنید تو زندگیم سختی زیاد دیدم - همه اخلاقها و ایرادهاشو می تونم تحمل کنم اما اینکه پدر بچم معتاد باشه نه

من شنیدم این طور افراد شربت آبلیمو و قهوه نمیخورن. تا چه حد درسته نمیدونم. قهوه اگه بخورن حالشون به هم میخوره.
من کسی رو میشناسم که روانشناس مرکز کمپ معتادینه ....دیدمش ازش میپرسم .شکت فقط به تریاکه درسته؟؟؟
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم اگه سیگار میکشه احتمالا شاید مصرف میکنه ولی اگه سیگار نمیکشه احتمال مصرف منتفیه. یکی از دلایلی که صد در صد میتونی تشخیص بدی معتاد هست یا نه اینه که پشت سر هم سیگار بکشه. شوهر من هم قبلا تو ایران که بودیم مواد میکشید و از اون خواستم که راهنماییم کنه و نوشتم. شوهرم میگه کسی که تریاک میخوره معمولا عرق زیادمیکنه. مثلا تریاک عرق سرد فشارش هم پایین و چایی زیاد میخوره. ایشالا که چیزی نباشه. ولی اگه سیگاری نیست اصلا نگران نباش عزیزم چون کسی که به تریاک معتاد باشه سیگار زیاد میکشه.
ولی عزیزم اگه احتمالا حس کردی که مواد میکشه سعی کن یه مدت هرجا میره کنارش باشی تا از سرش بیفته . من هم تو ایران خیلی تلاش کردم تا شوهرم رو نجات بدم ولی متاسفانه ایران محیطی داره که دوست ناباب ، آشناهای ناباب و ... ممکنه سخت کنه کارو برات ولی بد به دلت راه نده از خدا کمک بخواه . خدا کمکت میکنه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
یکی دیگه از علائمش.عطسه خارش بینی آبریزش بینی-خارش بدن چرت زدن استفاده مرتب از ادکلن و آدامس و اسپری خوش بو کننده دهان حتی اگر اهل استفاده از این چیز ها نباشن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
2810