من به شوهرم شک دارم ...دو سال پیش چند وقت بعد از تولد دخترم توی جیبش یه چند تا تیکه فکر کنم تریاک بود پیدا کردم دیگه داغون شدم اما خودش قسم و آیه که اینا رو برای مشکل جن*سی یکی از دوستاش بهش پیشنهاد کرده و اولین بارش بوده و همین طوری فقط یکبار خورده (شوهرم مشکل انز*ال زود*رس داشت) چند وقت بعد یه مشکل بزرگ برای خانوادش پیش اومد و بعدش پدرشوهرم مریض شد من می دونستم که باز هم یکی از فاملهای ناآگاه بهشون پیشنهاد داده که برای اینکه درد و رنج پدرشوهرم کمتر بشه تریاک رو به صورت خوراکی بهش بدن ...متاسفانه خانواده همسرم هم این کارو کردند و پدرشوهرم چند ماه آخر عمرش مصرف می کرد...خلاصه پدرشوهرم فوت کرد و مشکلات شوهرم صدچندان شد
بعدش هم مشکلات مالی و یه ورشکستگی ...روابط منو همسرم هم بیشتر به خاطر مشکلاتم با خانوادش و بی توجهی های زیادش روز به روز وخیم تر میشد...چند ماه بعد از فوت پدرشوهرم وقتی یه بار ماشین رو تمیز می کردم دوباره تریاک پیدا کردم شوهرم هم توجیه کرد که این از زمانی که بابا مصرف می کرده تو ماشین مونده و یادم رفته بود بندازمش دور
حالا الان من با شوهرم یه دنیا مشکل دارم به خاطر دخترم موندم و اینکه کلا می دونستم مرد چشم پاکیه و اهل دود و چیزای دیگه نیست ضمن اینکه واقعا پدر خوبی برای پسرم هست علی رغم اینکه اصلا از زندگیم زناشوییم راضی نیستم
اما یه مدت دوباره مشکوک شدم همه چیزو که کنار هم میذارم شک می کنم نکنه موادی چیزی مصرف می کنه؟ که اگه اینطور باشه واقعا دیگه این یکی رو نمیدونم چی کار کنم
اینم بگم شوهرم کارش آزاده و چند تا کار با هم داره و اصلا از اول عادت نکرده به من بگه کجا میرم و چی کار می کنم فقط میگه من دارم میرم و کار دارم
می خواستم از دوستای خوبم بپرسم علائم اعتیاد چیه و من از کجا می تونم بفهمم شوهرم معتاده یا نه؟ خیلی درمونده و نگرانم ....