2777
2789
عنوان

چه جوری بفهمم شوهرم معتاده یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 134535 بازدید | 49 پست
یه قرص معرفی می کنم که برای اونایی هم که خاستگار برا دختراشون میاد بدرد می خوره این قرصو میریزی تو شربتش یه قصش تو یه لیوان اگه ادم سالم بخوره هیچیش نمی شه قیمتش هم 500 تومنه امااگهههههههههههه اونقدر حالشو بد می کنه که تو همون مجلس خاستگاری همه می فهمن منم به شوشو شک داشتم اخه داداشاش همه این کاره ان اما خدا رو شکر رو سفید شد علاعمش تهوع خیلی شدید اسهال خلاصه بیمارستان حتمنیه تا ادم بشه می تونی بهش بگی اگه راست میگی اینو بخور خودت هم بخور اگه نخورد که قشنگ ثابت کرده بدون درد سر اما اگه پرو بود وخورد به همه ثابت میشه اما اگه سالم بود فکر بعدشم بکن می تونی یواشکی هم بدی اما یکی پیشت باشه که حالش بد شد کمکت کنه اسم قرصه نالتروکسون هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معتادها معمولا دچار کاهش وزن می‌شوند. وقتی با آنها بیرون می روید، تمایلی به خوردن صبحانه، شیر، بستنی و ترشی ندارند چون این مواد حال خوش آنها را از بین می‌برد.
ساعت خواب معتادها متغیر است. گاهی کم خوابند و گاهی شدیدا پرخواب. گاهی ممکن است ببینید که برای یک مدت طولانی حالت چرت مکرر دارد.

- فرد معتاد در زمان مصرف مواد بسیار پرحرف می‌شود، مطالب بیجا و نامناسب زیاد می‌گوید و در همه زمینه‌ها خود را صاحبنظر می‌داند
به ورزش و کارهای جسمانی، علاقه‌ای نشان نمی‌دهند
.چون می‌خواهد اعتیاد خود را بپوشاند، اغلب دروغ می‌گوید و بتدریج به دروغگویی عادت می‌کند.

دچار مشکلات مزمن گوارشی می‌شود
.تا یک ساعت پس از مصرف موادمخدر، بدنش خارش می‌گیرد، مخصوصا در پا، ران و کشاله ران.

دچار آبریزش بینی و عطسه و خماری می‌شود.
خیلی تمایلی به مسافرت ندارد.
اندازه مردمک چشمش مدام تغییر می‌کند

بیش از حد نیاز عطر می زند به خصوص موقع بازگشت به خانه یا در ملاقات های حساس.
به شکلی غیرمتعارف عرق می‌ریزد.

همتا جون بشین باهاش حرف بزن..
اینجوری که خودتو نابود میکنی..........
واسه اطمینان یک روز به صورت اتفاقی ببرش ّآزمایش بده......
اگه نیومد بدون ریگی به کفش داره.....
دارم بهت میگم خیلی اتفاقی بگو بریم آزمایش بده...چون خیلی روش وجود داره که آزمایش منفی نشون داده بشه....
انشالله که اعتیاد نداره....
در ضمن اگه هم یقین به اعتیادش پیدا کردی.....خودت رو نباز...
ازش بخواه ترک کنه...این همه کلینیک و جاهایه مخصوص ترک......
اگه خودش بخواد و تو کمکش کنی میشه همونی که قبلآ بوده...
توکلت به خدا باشه
شیوا جان داغونم به خدا ...شکی که داشتم دیگه داره به یقین تبدیل میشه نمی دونم به کسی بگم یا نه نه برادری داره نه پدری . نمی دونم به پدر خودم بگم یا نه ...اصلانمی دونم چه جوری باهاش مطرح کنم
این لعنتی تریاک چه عوارضی داره ...خدا یعنی پدر بچه من یه تریاکیه ؟؟؟
همتا جون...خودت رو کنترل کن......نمیخواد کسی رو وارد زندگیت کنی و اسرار زندگیت رو به کسی بگی......اینجوری یه سری حریم ها و پرده ها پاره میشه...اگه تو روی پدرت وایساد چی؟

بهترین کار اینه که با خودش صحبت کنی.....یه صحبت منطقی.......بگو اگه هستی کمکت میکنم تا بشی مثل اولت.....بگو چون دوستت دارم و زندگیمون و مخصوصآ تو برام مهم هستی همه جوره کمکت میکنم تا ترک کنی.....
تشویقش کن و کنارش باش تا با دل خوش ترک کنه...به امید خدا همه چی درست میشه.......توکلت به خدا باشه...اصلآ جلوش آه و ناله نکن و گریه نکن......تا بدونه که تو محکم هستی و پشتش وایسادی......خدا هم مراقب تو و بچه تو و خانوادت هست.
سلام همتای عزیز
خیلی ناراحت شدم از اینکه این موضوع برای خیلی ها پیش میاد سخته ولی به قول شیوا جون اگه مطمین شدی الکی خودت نباز چون الان تریاک بهترین موادی که اون مصرف میکنه اگه بهش فشار بیاری و خدای نکرده به طرف شیشه یا کراک بره دیگه هیچی .باهاش خوب باش طوری که احساس کنه میتونه با تو حرف بزنه باید مرد معتاد رو اول درک کنی بعد قبول کنی وقتی اینهارو اون بفهمه و کاملا مطمین بشه تو باهاش هستی خودش میزاره کنار بازم با کمک تو به خاطر پسرت صبر کن و توکلت رو زیاد کن چون حداقل زمان برای این کار یکساله(تا اقدام به ترک )ولی از موقع پاکی به بعد از قبل هم بهتر میشه .سعی کن تو خودت اینجا خالی کنی و به خانوادت هم نگی چون اونها هم بعدا به دردت اضافه میشن برا دعا میکنم بازم میگم محکم باش زنانی که شوهران معتاد دارن خیلی قوی و محکم هستن البته اونهای که میخوان موفق بشن .پس محکم باش
شیوا جان از توصیه های دلسوزانت ممنون من الان یک هفته هست که فهمیدم که شکی که بهش داشتم تقریبا درسته...هیچ کاری نکردم تنها کاری که کردم این بوده که بیشتر روی رفتارهاش و رفت و آمدهاش دقت کردم و به شدت بد اخلاق و عصبی شدم...منتظر یه فرصتم خیلی سخته برام بخوام باهاش مطرح کنم آخه ما اونقدر هم که زن و شوهر عاشق پیشه نبودیم و نیستیم خیلی قبلش هم با هم مشکل داشتیم و من به خاطر بچم تحمل می کردم ...حالا این موضوع دیگه خیلی برام سنگینه

کیانا جان- بقیه دوستان ممنون من بازهم منتظر نظرات خوبتون هستم
همتا جون عصبانیت و بد اخلاقی فاصله رو زیاد میکنه.......اگه میخوای به خودت و زندگیت و شوهرت کمک کنی باید از در محبت وارد بشی...انقدر بهش خوبی و محبت کنی تا خودش از این کارش پشیمون بشه....

سخته...ولی تو میتونی....

مشاور هم خوبه.....شاید بتونه از لحاظ روحی روانی کمکت کنه تا محکم بشی و بتونی زندگیت رو نجات بدی.....

اگه قبلا رابطه خوبی نداشتی...الان قضیه فرق میکنه......مگه نمیگی به خاطر بچه تا الان باهاش کنار اومدی...؟
خوب الان هم به خاطر کل خانواده...چه خودت چه همسرت و چه بچه باهاش کنار بیا...بهش محبت کن..کاری کن دوستش داشته باشی....نمیگم براش دلسوزی کن....اون قبل از اینکه یه معتاد مجرم باشه....یک معتاد بیمار هست....
در کل ا عتیاد خودش یک بیماری هست....
و این بیمار نیاز به مراقبت و پرستاری داره تا خوب بشه....و اون پرستار الان "خود تو "هستی....

اگه بخوای چند تا کتاب بهت معرفی کنم تا کمکت کنه.....یکی از اقوام نزدیک ما بعد از 24 سال اعتیادش رو به کمک همسر و بچه هاش کنار گذاشت......زندگیشون از این رو به اون رو شده..میتونم اسم کتابهایی که کمکش کرده که به همسرش کمک کنه رو برات بگیرم....

باز هم توکلت به خدا باشه دوست من

سلام دوستان من تازه وارد جمعتون میشم.چند وقته به شوهرم شک کردم که نکنه چیزی مصرف میکنه.آخه جدیدا خیلی میخوابه و همش کسل هست.درضمن سیگار هم میکشه.قبلا کم بود ولی الن زیاد میکشه. دارم دیوونه میشم اگه معتاد شده باشه نمیدونم چیکار کنم.من 5ماهه باردارم.نمیدونم بخاطر بارداری اینقد شکاک شدم یا واقعا موردی هست.
بچه ها همه بدنم یخ کرد شوهر من این آبریزش و خارش بینی رو داره ...حالا چه خاکی تو سرم بریزم......سیگا ...

عزیزم،این فقط یک موردشه!دلیل نمیشه بگیم فرد معتاده،حتما باید 3 یا 4 تا علایم رو داشته باشه،الان من خودم یکسره آبریزش و خارش بینی دارم.

2810