2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پسرت چطوره.جیغ جیغوعه؟پسر من خوبیش این بود تو کالسکه میخوابید.خوب شیر و غذا بهش بده.ولی تنها ریسکه.با خواهرت مادرت یکی برو.پی پی کنه چی😄😄من همش استرس اینارو داشتم دارم

بزار پیش شوهرت خودت برو

من بچم کوچیک بود شوهرم تو ماشین بچمو نگه میداشت که یه وقت گرسنش شدشیرش بدم یا نزدیکش بشم  خودم میرفتم میخریدم بچمم راحت تو ماشین میخوابید اذیت نمیشد 

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

چند بار رفتم دوبارش اصلا اذیت نشدم 

یه بارش رفته بودم یه مرکز خرید سرپوشیده چند طبقه که دو طبقه لباس زنانه بود یک طبقه مردانه و بچگانه 

من اول خریدا خودم کردم بچه بغل شوهرم دنبالم میومد نظر میداد 

بعد رفتیم طبقه مردانه و بچگانه واسه شوهرم لباس انتخاب کردیم تا پرو کنه من بچگانه هاشو دیدم و دوتا انتخاب کردم شوهرم که اومد از بین اونا یکی رو پسندید بعد رفتیم همه رو حساب کردیم اومدیم خونه

یک بار دیگه هم با مامان و دوتا خواهرام رفتیم بازار هر وقت خسته میشدم به یکی شون میدادم ۵ دقیقه بچه رو نگه دارن بعد میگرفتم 

من دخترمو از سه چهار ماهگی میبردم اصلا اذیت نمیکرد شیرشو میدادم پوشکشم عوض میکردم میرفتیم اونم خواب بود تا بر میگشتیم بدیش این بود باید بغلم میبود الانم ۶ سالشه بازم همه جا باهامه یه خوراکی یا وسیله ای براش میخرم از ذوقش تا شب راه میاد😂😂البته من کل خریدام شاید ۳ ساعت بازار باشم بیشتر نمیشه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
ببین پسرت چطوره.جیغ جیغوعه؟پسر من خوبیش این بود تو کالسکه میخوابید.خوب شیر و غذا بهش بده.ولی تنها ری ...

خب باید تو کیفش نایلون و دستمال مربوط و دستمال کاغذی و پوشک و شلوار اضافه محض احتیاط باشه