2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروشگاه95توی میدون معلم هم خوبه ولی بیشتر لباس تو خونه ای داره.

در کلاس زندگی درسها گونه گونه است/درس دست یافتن به آب و نان/درس زیستن کنار این و آن/درس مهر،درس قهر،درس آشنا شدن،درس با سرشک غم ز هم جدا شدن/در کنار این معلمها و درسها/در کنار نمره های بیست و نمره های صفر/یک معلم بزرگ نیز،در کلاس هست و در کلاس نیست/نام اوست"مرگ"و آنچه او درس میدهد"زندگیست"فریدون مشیری

فلکه آب که میشه مغازه های دور حرم!!!ما که مشهدی هستیم حتی یه بارم اونجاها خرید نکردیم.اخه جنساش خوب نیست و فقط مخصوص سوغات و زواراست.همون 17شهریور مرکز فروش همه چی هست.از لباس مجلسی بگیر تا لباس بچه و مردونه و سیسمونی

در کلاس زندگی درسها گونه گونه است/درس دست یافتن به آب و نان/درس زیستن کنار این و آن/درس مهر،درس قهر،درس آشنا شدن،درس با سرشک غم ز هم جدا شدن/در کنار این معلمها و درسها/در کنار نمره های بیست و نمره های صفر/یک معلم بزرگ نیز،در کلاس هست و در کلاس نیست/نام اوست"مرگ"و آنچه او درس میدهد"زندگیست"فریدون مشیری