2777
2789
پسرم 8ماهو نیمشه و به هیچ عنوان لب به غذا نمیزنه الان 15روزه که روشو برمیگردونه از قاشق و هیچ چی نخورده.البته قبلاهم همینطوری بود ولی من به زور غذارو میریختم تو دهنش و اونم با گریه مبخورد الان دیگه تصمیم گرفتم به زوربهش غذا ندم ولی داره روز به روز بدتر میشه تمام روش هارو امتحان کردم از بازیو تی وی و رقص و هرچی فکرشو بکنین ولی تاثیری نداره خیلی خیلی لاغرشده بیاین اگه راه حل و تجربه ای دارین راهنمایی ام کنین واقعا مستاصل موندم چیکارکنم
مثل اینکه شاهرگ احساسم را زده باشی.......بند نمیاید دوست داشتنت!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط بهش شیر خودمو میدم و دیگه حتی به اب هم جدیدا تمایل نداره به نظرتون دوباره به زور بریزم تو دهنش؟بعدها بدغذاتر نمیشه با این کار؟
سلام دخترنم از 6 ماهگی اینجوری بود الانشم همینجوریه حتی تنقلات نمیخوره نوشابه و بستنی هم که همه بچه ها دوست دارن دختر من نمیخوره مگه به دق دادن من بلکه یکم بخوره غذاشو تازه اونم میکس شده دکتر هم بردم نه یکی 10 تا داروهای اشتها آور میدن ولی به نظر من اینا گشنشون میشه ولی انگار لج میکنن
شاد باش نه یک روز,هزاران روز . . . بگذار آواز شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که روسیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند.
من قطره ی ویتان بهش میدادم که باید تکونش بدی من یادم رفته بود یه سری مواد تهش ته نشین شده بود و انگار مسموم بشه هر وقت بهش میدادم بالا میاورد امکان داره معده اش از اون به هم ریخته باشه؟
مامان گل پسری قبلا از قاشق بدش می اومد بادست میبردمش توی حیاط یه کوچولو غذا میخورد الان دیگه با دستم نمیخوره
2810