2777
2789
عنوان

دیگه اعصاب نذاشته برام

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که بغلش نکنم..تا گریه کرد زودی نرم سمتش..برای نق نق کردناش بلندش نکنم بذارم خودش ساکت شه

نمیتونی.ما هم ازین حرفا و قصاوتها زیاد کردیم.ولی نمیشه.باید تو عمل انجام شده قرار بگیری و بعد متوجه میشی

همین که بغلش نکنم..تا گریه کرد زودی نرم سمتش..برای نق نق کردناش بلندش نکنم بذارم خودش ساکت شه

بچه ای که از درد به خودش میپیچه نمیتونی نری طرفش و بغلش نکنی.اصلا خودتم باش گریه ت میگیره.اما همینکه درداش بره و بزرگتر بشه بزارش زمین و برو کاراتو بکن.قشنگ واس خودش بازی میکنه.بچه همیشه از درد و ناراحتی گریه میکنه.

بچه ای که از درد به خودش میپیچه نمیتونی نری طرفش و بغلش نکنی.اصلا خودتم باش گریه ت میگیره.اما همینکه ...

والا یاد روزای اول زایمانم انداختیم.با گریش گریه کردم هول شدم نمیدونستم چ کنم.با استفراغش گریه کردم

والا یاد روزای اول زایمانم انداختیم.با گریش گریه کردم هول شدم نمیدونستم چ کنم.با استفراغش گریه کردم

خیلی سخته.دقیقا منم....اصلا اون روز و شبها منو به وحست میندازه.دست تنهایی و گریه های بی وقفه و گررررسنگی.دلت میخواد صبح پاشی و یه لقمه یکی بده دستت ولی نیست.تازه باید نهارم درست کنی واس اقای شوهر که خسته از سرکار برمیگرده.من همیشه میگم زن باید تا ۵ماهگی یکی پیشش باشه واس کمک وگرررنه داغون میشه.دوستم یه سال خونه باباش بود.یه اتاق بش دادن و با شوهرش اونجا بودن.شوهرشم خیلی ارومه و آقاست.سخت نمیگرفت.فرق نمیکرد کجا باشه.خجالتی هم نبود.

نمیتونی.ما هم ازین حرفا و قصاوتها زیاد کردیم.ولی نمیشه.باید تو عمل انجام شده قرار بگیری و بعد متوجه ...

آخه من تا حالا چند تا بچه بزرگ کردم.قلق بچه توی دستمه.. با توکل بر خدا میرم جلو...

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
خواهرم میگه کنارش دراز بکشی بهتره

وای سخته.منم تعجب میکنم میبینم درازکش شیر میدن.واقعا چه جوری؟گردن و کمرم‌خورد میشه.نفسم میگیره.جاریم همش اینجوری شیر میداد.  بعدشم خطرناکه.یه وقت خوابت میگیره زبونم لال میوفته رو صورت نی نی و ....

وای سخته.منم تعجب میکنم میبینم درازکش شیر میدن.واقعا چه جوری؟گردن و کمرم‌خورد میشه.نفسم میگیره.جاریم ...

اوه اوه منم که عادت دارم همیشه یه بالش میزارم کنار بدنم با قفسه سینه میافتم روش..اصلا اینجوری نیوفتم خوابم نمیره😁

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
2810