2777
2789
عنوان

کسی راجع به شیر خشک سیمیلاک کامفورت توتال اطلاعات داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 45283 بازدید | 48 پست
عزیزم از کدوم سمیلاک میدادین همین ک تو داروخونه ها هست یا اینای ک کلا خارجی هستن میشخ عکسشو بزارن هم ...

من سیمیلاکم از کشورای عربی وارد می‌شد نمیدونم هنوز اینطور باشه یا نه اس ام ا هم خارجیشو میخریدم 

الان عکس ندارم بچه هام دیگه میرن مدرسه 😍

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن منهو کلی تحقیق برای 3 تا بچه 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیرخشک خارجی بخرید فقط سیمیلاک بدید 

اگر حساسیت داره خارجی گلدن گات بدید 

بچه وزن نمیگیره سیمیلاک 

از طعم شیر خوشش نمیاد سیمیلاک 

میل زیاد نداره به شیرخشک بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور سیمیلاک خارجی بود ایرانی ها هم خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره بچه یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر در کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره سیمیلاک براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی و میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت سیمیلاک اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییییی خیلییی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم سیمیلاک اما اگر خییییلی شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش به خاطر حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر های هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع

امیدوارم بدردتون بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن منهو کلی تحقیق برای 3 تا بچه اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و ...

سلام دخترمن رفلاکی داره کولیک ویبوست

هزارتا شیرخشک عوض کردیم هیچکدوم نساخت چ شیرخشکی بخریم؟

شبرخودمم بخاطر پرولاکتین بالا نمیتونم بدم