2777
2789
عنوان

کسی راجع به شیر خشک سیمیلاک کامفورت توتال اطلاعات داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 45283 بازدید | 48 پست
راستش من تا يكسالگي بيشتر sma ميدادم اونم شماره بندي داره هر جا اونو پيدا نميكردم سميلاك ميدادم براي ...

تازه رفته تو ۶

از پایان ۶ ماهگی ۲ رو باید بدم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم به بچم سیمیلاک میدم البته الان دیگه سیمیلاک ای کیو پلاس تولید نمیشه همشون شدن گلد . من از چنتا دکتر که پرسیدم گفتن سیمیلاک بهترین شیر خشک برای وزن گیری هستش الانم من میدم واقعا عالیه و راضی هستم . شیر خشک های خارجی هم خیلی خیلی با این داروخانه ای ها فرق میکنه از نظر کیفیت فقط مشکلی که درباره ی این شیر خشک های خارجی هست اینه که خیلی خیلی گرونن و کمیاب هم هستن . اگر کسی مشکل مالی نداشته باشه خیلی خوبه از این خارجیا بده مخصوصا سیمیلاک . البته تو خریدنش هم دقت کنید از جای مطمئن و معتبر بخرید از این پیجای ایسنتاگرامی نخرید البته من با دوتاشون خرید کرم کلا یکیشون کلا نفرستاد اون یکی هم تاریخ انقضا نداشت . 6 ماه پیش یکی از مامانا تو همین نی نی سایت یه سایت معرفی کرد من الان از اون موقع از اونا میخرم اسمش فروشگاه مادرآن هست خیلی کارشون درسته البته عزیزم من همیجوری توصیه نمیکنم سیمیلاک بدی قبلاش هم با دکترت یه مشورتی بکن . من لینک صفحه سیمیلاک این سایته هم اینجا میذارم براتون https://madaraan.ir/شیر-خشک-سیمیلاک-123/

سلام عزيز دلم  من سادشو ميدادم اسمشم سيميلاكً توتال كامفورت ١و ٢ بود ١ مال بچه هاي تا يكساله&n ...

عزیزم شما هردوتا شیر خشکو باهم میدادین مشکلی پیش نمیومد؟

یبوست یا بدخوابی و...

منم sma میدم ولی میخواستم سیمیلاک بدم یه کم نگرانم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم شما هردوتا شیر خشکو باهم میدادین مشکلی پیش نمیومد؟ یبوست یا بدخوابی و... منم sma میدم ولی می ...

سميلاك معمولا تو ايران هست اگر سميلاك شروع كردي ديگه عوضش نكن همونو بهش بده تا شش ماه سميلاك يك بده بعد يكسال سميلاك دو روش نوشته براي چه سني مناسبه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
سميلاك معمولا تو ايران هست اگر سميلاك شروع كردي ديگه عوضش نكن همونو بهش بده تا شش ماه سميلاك يك بده ...

نه sma میدم بهش میخوام عوضش کنم سیمیلاک بدم

مشکلی پیش نمیاد؟

یبوست نداره؟

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
نه sma میدم بهش میخوام عوضش کنم سیمیلاک بدم مشکلی پیش نمیاد؟ یبوست نداره؟

اگر  smaأصل ميدي حيفه عوض كني 

ولي سميلاك هم خوبه بعد sma أصل سميلاك را راحت تَر قبول ميكنن 

بالاخره بعد تعويض شير يكم بچه تغيير مزاج ميده ولي عادت ميكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزیزم شما سیمیلاک ۲ رو بعد از یه سالگی دادی؟ روش زده ۶ ماه ب بالا

عزیزمن پسرم رفلاکس دارع شیر نمیخوره نیگن سیمیلاک خوبع ب نظرتون جواب میده؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عزیزمن پسرم رفلاکس دارع شیر نمیخوره نیگن سیمیلاک خوبع ب نظرتون جواب میده؟

سلام

پسر من بعد از یه هفته لجبازی که هیچ شیری رو نمیخورد همون اول که خریدم این رو خورد. 

البته بعدها متوجه شدیم حساسیت به پروتئین گاوی داشته کلا شیرخشک مخصوص گرفتیم براش

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
سلام پسر من بعد از یه هفته لجبازی که هیچ شیری رو نمیخورد همون اول که خریدم این رو خورد.  البت ...

ممنون از راهنمایتون.میگن کمیابه منم امتحان کنم ۴ ماهه پسرم اعتصابدشیر کرده امیدوارم تاثیر کنه ببخشید غلظت شیر چطوره؟؟؟پسرم هر شیر کم غلظت میدم بالا میاره الان بیومیل آی آر میدم بهش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
سلام پسر من بعد از یه هفته لجبازی که هیچ شیری رو نمیخورد همون اول که خریدم این رو خورد.  البت ...

شیرخشک مخصوص چی دادید براش؟از کجا فهمیدید که حساسیت پروتئین گاوی داره؟

شیرخشک مخصوص چی دادید براش؟از کجا فهمیدید که حساسیت پروتئین گاوی داره؟

یبوست و رفلاکس داشت. صورت و دستش گاهی دونه های قرمز میزد شبیه جوش. ولی خدا رو شکر خفیف بود تو اینترنت که عکس هاش خیلی بده. 

شیر پپتی جونیور میدیم الان . شور و تلخه🙁🙁🙁 ولی بچگی میخوره دیگه

ممنون از راهنمایتون.میگن کمیابه منم امتحان کنم ۴ ماهه پسرم اعتصابدشیر کرده امیدوارم تاثیر کنه ببخشید ...

خواهش میکنم

فک کنم غلطت همه شیر ها یه جور باید باشه ففط چربی هاشون ممکنه در حد ۲_۳ درصد با هم فرق کنه. ولی خیلی خوشمزه س خدایی

خواهش میکنم فک کنم غلطت همه شیر ها یه جور باید باشه ففط چربی هاشون ممکنه در حد ۲_۳ درصد با هم فرق ک ...

پپتی پسرم رو ب شدت رفلاکس کرد.باز خداروشکر بچتون خوبه برا پسر منم دعا کنید بچم داره آب میشه.مرسی از شما

2810