2777
2789
عنوان

طول سرویکس کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 52667 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله بارداریت تاهفته اخرمیرسه باتوکل به خدا مهم ترین تجربه ای که من فهمیدم اینکه اولا تاخدانخواد ...

ان شاء الله، همین کارو می کنم ، از اول بارداری تو خونه مامانم اینا هستم و  استراحتم نسبی بود ولی از هفته ۱۹ که دکترم گفت طول سرویکس شده ۲۴ دیگه فقط میخوابم و فقط برا دستشویی و بلند میشم، دستشویی هم فرنگی استفاده می کنم ، سخت می گذره ولی سعی می کنم تحمل کنم ، همین استراحت از دست من برمیاد بقیش توکل به خدا ، شما هم دعا کن که این چند ماهمم به خیر بگذره 😘😘

خدایا نگویم دستم بگیر ، عمری گرفته ای ، رهایم مکن  
هیچ کدوم فقط درد میکنه  هفته دیگه نوبت دارم☹️

نگران نباش تو حاملگی این جور چیزا طبیعیه ، به خصوص تو سه ماهه اول رفته رفته درست میشه ، فقط مثل من الکی به خودت استرس نده 

من ماهه ششم داره تموم میشه☹️ نگران نیستم ولی درد میکنه😐

ان شاء الله پس دیگه چیزی نمونده ، باید تحمل کرد دیگه، خودت که باید بهتر بدونی ادم تو بارداری به هر دردی دچار میشه، چیزایی که تا حالا تجربشون نکرده ولی باید به خاطر فسقلیامون تحمل کنیم دیگه 

جنسیت کوچولوت چیه؟

اره وای این درد خیلی عجیبه  جیگرم دخمله😍 درد ک زیاده😫

خدا برات حفظش کنه 

کوچولو موچولوی منم پسره، تو هفته ۲۱ بارداریمم، حاملگی قبلیم تو ۲۱ هفته سقط شد  ، تو این بارداریمم به خاطر این موضوع کلی استرس دارم‌  ، که خدای ناکرده اینم مثل قبلی نشه، باز خداروشکر کن که احتمال از دست دادنش برات نیست 

منو هم دعا کن  که اینبار مشکلی نباشه 

خدا برات حفظش کنه  کوچولو موچولوی منم پسره، تو هفته ۲۱ بارداریمم، حاملگی قبلیم تو ۲۱ هفته سقط ...

فدات

استرس نداشته باش هیچی نمیشه ایشالا گل پسرت سالمو سلامت میاد بغلت 😃

من خیلی رعایت کردم وگرنه ماهم سقط زیاد تو خونوادمون بود

فدات استرس نداشته باش هیچی نمیشه ایشالا گل پسرت سالمو سلامت میاد بغلت 😃 من خیلی رعایت کردم وگرنه ...

سعیمو می کنم دیگه توکل بخدا 

الانم ازهفته ۱۹ فقط دراز کشم و برا دستشویی فقط بلند میشم 

خوب کاری میکنی سخت هست ولی ارزششو داره  وقتی پسرت بیاد بغلت یادت میره سختیارو😄

ان شاء الله سالم و سلامت به دنیا بیان و از سر و کولمون بالا برن که یاد این روزا رو بخیر کنیم 😅😅😅