جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انشالله بارداریت تاهفته اخرمیرسه باتوکل به خدا مهم ترین تجربه ای که من فهمیدم اینکه اولا تاخدانخواد ...
ان شاء الله، همین کارو می کنم ، از اول بارداری تو خونه مامانم اینا هستم و استراحتم نسبی بود ولی از هفته ۱۹ که دکترم گفت طول سرویکس شده ۲۴ دیگه فقط میخوابم و فقط برا دستشویی و بلند میشم، دستشویی هم فرنگی استفاده می کنم ، سخت می گذره ولی سعی می کنم تحمل کنم ، همین استراحت از دست من برمیاد بقیش توکل به خدا ، شما هم دعا کن که این چند ماهمم به خیر بگذره 😘😘
من ماهه ششم داره تموم میشه☹️ نگران نیستم ولی درد میکنه😐
ان شاء الله پس دیگه چیزی نمونده ، باید تحمل کرد دیگه، خودت که باید بهتر بدونی ادم تو بارداری به هر دردی دچار میشه، چیزایی که تا حالا تجربشون نکرده ولی باید به خاطر فسقلیامون تحمل کنیم دیگه
کوچولو موچولوی منم پسره، تو هفته ۲۱ بارداریمم، حاملگی قبلیم تو ۲۱ هفته سقط شد ، تو این بارداریمم به خاطر این موضوع کلی استرس دارم ، که خدای ناکرده اینم مثل قبلی نشه، باز خداروشکر کن که احتمال از دست دادنش برات نیست