2777
2789
عنوان

طول سرویکس کوتاه

52668 بازدید | 48 پست

سلام دوستان خوبم 

چیکارا می کنین؟ باردارین؟ یا نی نی تون به دنیا اومده؟

آیا طول سرویکستون کوتاه بوده ؟   چیکار کردین؟  سرکلاژ یا تو استراحتین ؟ خدای ناکرده که سابقه سقط نداشتین ؟ 

بدویین بیایین از تجربیاتتون بگین و دلگرمی بدین به اونایی که این مشکلو دارن 

خدایا نگویم دستم بگیر ، عمری گرفته ای ، رهایم مکن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم رفتم دکترفعلاباردارنیستم ولی دکترگفت طولش کمه باید ازسه ماه سرکلاژبشی ونهایت بچه ات رو7ماه میتونی نگه داری چون رحمتم نازکه 

فعلاکه باردارنشدم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من انواع واقسام مسایل مربوط به بارداری تجربه کردم

زایمان زودرس ۲بار.سقط ۲بار.کوتاژ.سزارین .زایمان طبیعی.سرکلاژ واستراحت مطلق هم بودم

نتیجه تجربیاتم شده یه دخترخانم کوچولو

ازکدومش بگم😂😂😆

ظاهرا،تنهاچیزی که دردنیاعادلانه تقسیم شده عقله!!!چون تاحالاکسی اعتراض نکرده  بگه مال من کمه!!!
من باردارم مشکل سرویکس ندارم ولی نی نیم معدمو خورده ب گمونم😐

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچهها ترخدا علائم طول سرویکس کوتاه چیه

؟ من تو هیچکدوم سونوهام طول سرویکس قید نشده😐😐😐امایبار دو هفته پیش به مدت دوروز دل درد خیلی خفیف پریود داشتم و درد واژن بعد خوب شد

الان دوباره صبح تاحالا یکم حس پریود دارم دایم نیست اما گاهی هست از صبح تاحالا

اینا طبیعیه ؟ علایم طول سرویکس کوتاه چیه.اخر هفته۲۱ هستم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من تو ان تی طول سرویکسم ۳۷ بود ولی توانومالی شده بود ۳۲  نگران بودم دکترم گفت طبیعیه ولی خب الا ...

خوبه عزیزم نگران نباش ، فقط یه کم احتیاط کن  

من باردارم مشکل سرویکس ندارم ولی نی نیم معدمو خورده ب گمونم😐

خداروشکر که از این نظر مشکلی نداری ولی معدت چی شده؟😀😀😀

منم رفتم دکترفعلاباردارنیستم ولی دکترگفت طولش کمه باید ازسه ماه سرکلاژبشی ونهایت بچه ات رو7ماه میتون ...

ان شاء الله که مشکلی پیش نمیاد  

من انواع واقسام مسایل مربوط به بارداری تجربه کردم زایمان زودرس ۲بار.سقط ۲بار.کوتاژ.سزارین .زایمان ط ...

من خودم یه سقط تو ۲۱ هفته داشتم، تو این حاملگی هم  الان تو هفته۲۱ هستم به خاطر مسائلی نشد سرکلاژ کنم  و استراحت مطلقم ، از همه تجربیاتت بگو استفاده کنیم خانومی

بچهها ترخدا علائم طول سرویکس کوتاه چیه ؟ من تو هیچکدوم سونوهام طول سرویکس قید نشده😐😐😐امایبار دو ...

بارداری اولته؟ تو بارداری اول زیاد به سرویکس توجه نمی کنن ، طول سرویکس زمانی مورد توجه قرار می گیره که سابقه سقط و زایمان زود رس داشته باشی ، بعدش اگه لک بینی  نداری و اذیتات زیاد نیست نگران نباش ، ان شاء الله هیچ مشکلی نیست

بارداری اولته؟ تو بارداری اول زیاد به سرویکس توجه نمی کنن ، طول سرویکس زمانی مورد توجه قرار می گیره ...

اره بارداری اولمه .اما چون دل درد داشتم نگران بودم.دردم اصلا شدید نیست.خیلی خیلی خفیفه اما نگراتم خیلی...هفته ی دیگه نوبت دکتر دارم خدا کمک هممون بکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اره بارداری اولمه .اما چون دل درد داشتم نگران بودم.دردم اصلا شدید نیست.خیلی خیلی خفیفه اما نگراتم خی ...

نترس  ، ان شاء الله چیزی نیست ولی در کل    زیاد پیاده روی نکن ، پله هم زیاد بالا و پایین نرو بقیش حله 

من خودم یه سقط تو ۲۱ هفته داشتم، تو این حاملگی هم  الان تو هفته۲۱ هستم به خاطر مسائلی نشد سرکلا ...

انشالله بارداریت تاهفته اخرمیرسه باتوکل به خدا

مهم ترین تجربه ای که من فهمیدم اینکه اولا تاخدانخوادهیچ اتفاقی نمیافته بایدخونسردبود

دوم اینکه همیشه اعتمادصدرصدبه دکترخوب نیست

حتمااطلاعات خودت بالاببروتوشرایط ۵۰ .۵۰ ریسک نکن وجانب احتیاط رعایت کن

مثلا من دکترم میگفت آزمایش دفع پروتیین خیلی عددش زیادنیست .نمیخوادهفته بعد تکرارکنی

ولی من اصرارکردم گفتم اگه عددش بازخوب باشه.خیالم راحت میشه به جزء هزینه چه دردسری داره؟!

ومن آزمایش تکرارکردم تاحدی بالا رفته بود که فوری بیمارستان بستری شدم

سوم اینکه چون خودم دوتازایمان زودرس دارم میگم اول توکل به خدادوم هیچی به  اندازه استراحت مهم نیست

اینکه مثلا بگی فقط غذا درس میکنم یافقط چهارپله میرم

همیشه دراز بکش به طرف چپ

به جزء برای دستشویی اونم توالت فرهنگی اصلاازجات پانشو

هیچ کجانرو وبه گله وشکایتها گوش نکن

هزارنفرنشستن بی اهمیت باش فقط بخواب

حتی نشستن هم خوب نیست

چون قبلا یه بارتجربه زایمان زودرس داری برای همین بایداستراحت مطلق مطلق داشته باشی 

ظاهرا،تنهاچیزی که دردنیاعادلانه تقسیم شده عقله!!!چون تاحالاکسی اعتراض نکرده  بگه مال من کمه!!!