2777
2789
عنوان

کمک

923 بازدید | 6 پست
سلام دوستان . کسی خیریه ای که به خانواده کودکان بیمار کمک کنه میشناسه ؟ برای یک کوچولو 3 ساله کمک میخوایم . بیماری قلبی داشته که موقع عمل تو بیمارستان امام خمینی بر اثر سهل انگاری دچار تنگی نای هم شده واحتیاج به کاردرمانی داره . هوشش خوبه اما خانواده اونقدر ضعیفن که از پس هزینه های عمل های 7-8 میلیونی بچه با وام گرفتن بر اومدن اما دیگه نمیتونن هزینه بدن . پدر خانواده کارگر روزمزد ه و یک بچه 4 ساله دیگه هم دارن. ساکن اکبر آباد (نسیم شهر)و بسیار با آبرو هستند . تمام مدارک پزشکی بچه موجود است . گلم میشه کاری کرد ؟ ما دوستان برجی تا 300 تومن میدیم اما 250 تومن دیگه از توانمون خارجه و هر برج کم میاریم حد اقل یکسال دیگه باید کار درمانی بشه . چون بچه پدر سالم داره بهزیستی قبول نمیکنه و هیچ خیریه ای غیر از زنجیره امید که فقط درصدی از از عمل قلب بعدی که قرار است توی فروردین آینده انجام بشه ، قبول نمیکنه . شما خیریه دیگه ای سراغ دارید ؟ میشه معرفی کنین .؟کمک کنین . اینجا بچه ای هست که برای نفس کشیدن مشکل داره و فقط 60 درصد اکسیژن به قلب نارسش میرسه . صدای تنفسش قلب آدمو به درد میاره و اینکه خانواده پر محبت وانسانی داره که به خاطر این بچه هرچه داشتن از دست دادن و الان اگر بتونن طبق نظر پزشک پیش برن بچه کاملا برای عمل قلب آماده میشه و نجات پیدا میکنه . فاطمه کوچولو خیلی باهوشه و تازه به حرف افتاده .کسی که درمان بیماریش وجود داره حیفه که بخاطر نبود پول از دست بره . گریهههههههههه
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
بچه ها ببخشید اگه ناراحتتون کردم . صبح با مامانش حرف زدم . آب شده بدبخت . میگه بخاطر پول نمیتونه همه جلسات فاطمه رو ببره کاردرمانی . منم تازه شیمیام تموم شده 40 میلیون تو 5 ماه جور کردم دادم دیگه ندارم . نمیدونم میشه با کمک خانم تهرانی یک صندوق خیریه برای نی نی سایت درست کنیم واسه فقط بچه های بیمار زیر 5 سال یا نه .؟ فکرمیکنین بشه ؟
وقتی این روزها ی سخت
خیلی دردآوره . دو سال پیش دکتر قلب به مادره گفته چرا خودتو ناراحت میکنی این بچه مرد یه بچه دیگه ! امسال گفته چکار کردی که این بچه زنده مونده و بزرگ شده ؟ حالا میشه عملش کرد . مادره رفته مسیح دانشور کلیه اش را بفروشه گفتن کمبود وزن داری نمیشه کسی که با سه چهار میلیون ظرف دو سال مشکلش حل میشه حیفه کلیه بفروشه . نمیدونم . خدا واسه هیچ مادرو فرزندی نخواد . گریهههههه
وقتی این روزها ی سخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عضو یک خریه ایتام هم هستم اما اونها هم میگن نمیتونن به فاطمه کمک کنن . نو اساس نامشون نیست .
وقتی این روزها ی سخت
به خانم تهرانی پیشنهاد بده اگر قبول کنن برای اینجور خانواده ها واقعا کمک بزرگی میشه ,هر کس در حد توانش که میتونه کمک میکنه درنهایت مشکل خیلی ها با این پول حل میشه...
انشالله خدا همه ی کوچولوهای مریض رو شفا بده
همیشه یادمون باشه که نگفته ها رو میتونیم بگیم
اما گفته ها رو نمی تونیم پس بگیریم...