2777
2789
عنوان

سرطان سینه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 47 پست

خانوما خواهش میکنم هر تجربه ای دارید بگید خواهش میکنم

من مادرم سه شنبه باید سینشو تخلیه کنه و بعدم شیمی درمانیشه هیچکسو ندارم راهنماییم کنه نمیدونم چیکار کنم بی تجربم حتی غذا پختن و کار خونه بلد نیستم

لطفا درخواست دوستی ندید

این حرف دکتر منه 

از هر ۴ زن سه تاش مبتلاس 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه خیلی دعامون کنید مریضی اونم سرطان با دست خالی خیلی سخته اضطراب داره پیرم میکنه هم باید کار کنم هم بعدش بیام خونه و کار خونه و پرستاری

لطفا درخواست دوستی ندید
خانوما خواهش میکنم هر تجربه ای دارید بگید خواهش میکنم من مادرم سه شنبه باید سینشو تخلیه کنه و بعدم ...

من میدونم 

دوستم مبتلا بود خوب شد 

فقط مواظبش باش روحیه بده بهش

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خیلی خودشو باخته هرچی به هر روش و لحنی میگم روش تاثیری نداره😞

خیلی بده 

دوست من گرید ۴ بود اما ۱۱ تا کلاه گیس خرید هر روز ی رنگ لاک میزد  براش بد بود اما عین خیالش نبود 

خوب شد 

خانوما خواهش میکنم هر تجربه ای دارید بگید خواهش میکنم من مادرم سه شنبه باید سینشو تخلیه کنه و بعدم ...

ان شاءالله خدا شفاشون بده.عزیزم سعی کن روحیه خودتو حفظ کنی و به مادرت روحیه بدی.تو این جور بیماری ها روحیه واقعا خیلی حرف برا گفتن داره.الان تجهیزات پزشکی و امکانات و دکتر فراوون هست پولم نباسه بنده خداها قرض میکنن به هر جوری باشه و روحیه داشتن خیلی سخته پس حرف اول رو میزنه باید صبور بود و با روحیه و امیدوار.تو همین نی نی سایت خیلی راجع به سرطان خوندم و امیدوار کننده بوده تاپیکهای همین جا رو دنبال کن کمکت میکنه

من میدونم  دوستم مبتلا بود خوب شد  فقط مواظبش باش روحیه بده بهش

چی بخوره چی نخوره؟ باید همه دایم ضدعفونی بشیم؟ اخه یه فامیلمون گرفته بود چند سال نمیدیدیمش عین قرنطینه ایا بود چون ضعیف میشن راحت هر میکروب و ویروسی خدایی نکرده از پا درشون میاره.فقط نمیدونم یعنی چی؟با چی ضدعفونی کنم؟ چیارو؟ ازم خواسته نذارم هیچکس تو فامیل بفهمه وگرنه به خانومه میزنگیدم راهنماییم کنه

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلی بده  دوست من گرید ۴ بود اما ۱۱ تا کلاه گیس خرید هر روز ی رنگ لاک میزد  براش بد بود ا ...

انقد غصه موهاشو میخوره که حد نداره بگم کلاه گیس بدتر میشه حالش

لطفا درخواست دوستی ندید
ان شاءالله خدا شفاشون بده.عزیزم سعی کن روحیه خودتو حفظ کنی و به مادرت روحیه بدی.تو این جور بیماری ها ...

راس میگی باید سرچ کنم حتما کلی تجربه کسب میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
چی بخوره چی نخوره؟ باید همه دایم ضدعفونی بشیم؟ اخه یه فامیلمون گرفته بود چند سال نمیدیدیمش عین قرنطی ...

اونجوری کنی بدتره 

اره خب با افراد سرماخورده مثلا نباید تماس داشته باشه 

اما قرنطینه که نه

انقد غصه موهاشو میخوره که حد نداره بگم کلاه گیس بدتر میشه حالش

بخدا دوستم از دبی سفارش میداد 

قشنگ تا کمرش بعد با کلیپس جمعش میکرد مدل به مدل 

روحیه شرط اول

2810