2777
2789
توروخدا نگیرین پرنده عروسک نیست که بچه باهاش بازی کنه!

اخه خیلی پسرم دوست داره همش میگه جوجه جوجه، دیوونم کرده، تلویزیون جوجه نشون میده هم برنامه تموم میشه گریه میکنه جوجه، برنامه دانلود کردیم توش جوجه است ول کن نیست 😐یا توی مغازه ای جایی جوجه توی قفس باشه گریه میکنه ک یکسره پیش قفسا باشیم

واسه ی گن تو قفس بالکنم سر پوشیدست گذاشتم اونجا یکسره حرف میزنه بچه هامم باهاش بازی میکنند دو سالش 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون میخوام پسرم باهاش بازی کنی استرس نمیگیره عروس هلندی؟؟

برای من که اینجوری نیست اول میترسید وقتی نزدیکش میشدیم‌ و گاز میگرفت ولی بعدش رو دستمم میشینه غذا میخوره اگر کوچیکشو بگیره زودتر دستی میشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

فنچ که خیلی ترسوهه  نزدیکش بشی همش اینور اونور میپره یوقت زخمی میشه گناه داره حالا هر جور خودت میدونی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
از مینا بدم میاد چون سیاهه ، عروس هلندی رو دیدم دستی میکنن، خوده فروشنده پیشنهاد داد فنچ بگیریم  ...

اخه فنچ مثل گنجشکه نه دستی میشه ترسو هم هست حالا دیگه خودتون باید تصمیم بگیرید