2777
2789
عنوان

شوهرم از الان خوابیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 110 پست

ممنونم . شما منو ببخش ناراحتت کردم . واسم دعا کن. خدا این ادم از زندگی برداره اه گه دم بشو نیست از شرش خلاص بشم خودم بچه هام  اروم و ابرومند زندگی کنیم . خانوادم هزار بار بهم گفتن طللق بگیرم اما دلم نیومد از بچه هام دل بکنم چون شرایط نگهداری از بچ ه هام ندارم از طرفی نبودنم بیشتر بچه هام اسیب میبینن . فامیل شوهرم اشغالن و همه معتاد دربه داغون هر کاری بگی ازشون برمیاد . ۱۵ سال بخاطر بچم تحمل کردم الان بچه هام بسپرم به شوهرم و خانواده اش زبونم لال نابود بشن.  

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم اون خواب بودنی کاملا هییسسسس میشم بد خواب نشه..اون من خواب بودنی میاد مییگه سهیلاااا؟؟؟؟؟؟ ...

هه هه پس فکر کنم خاصیت اکثز مرداست من فکر میکزوم همسر من مشکل داره یا خوشش میاد اذیتم کنه.فکر کن دیشب ک از تاپیک رفتم ساعت10:30بود یعنی سرم رسید بالشت بیهوش شدم یهو دیدم ی سر و صدایی میاد صدای ابببب گفتم حتما خواب میبینم بعد یهو دز اتاق خواب ب شدت باز شد یکی داد زد.....خوابیدی؟چطوری؟اون موقع بود ک فهمیدم همسرم مشرف شدن از خواب بیدار شدم گفتم ساعت چنره گف ببین دیگه پاشدم دیدم نصفه شبه دوازده و نیم بعد خودش گرف خوابید حالا یکی بیاد خر و پفاش و جم کنه من بد بخت بد خواب شده صبح اخه زود باید بیدار میشدم😭حالا حرفی بزنم محکوم میشم ب عقده خواب داشتن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
هه هه پس فکر کنم خاصیت اکثز مرداست من فکر میکزوم همسر من مشکل داره یا خوشش میاد اذیتم کنه.فکر کن دیش ...

خخخخخ واااای دقیقا مث منی تو.فقط اون ساعت چنده!!!!!!!!!!!!!!!!

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
ممنونم . شما منو ببخش ناراحتت کردم . واسم دعا کن. خدا این ادم از زندگی برداره اه گه دم بشو نیست از ش ...

حق داری با این اوضاع درهم ریخته بپای بچه هات واستی.از صمیم قلبم برات ارزوی ارامش میکنم.توام لااقل سعی کن از پا در نیای...قوی باش..مث یه شیر زن کمر مشکلات و خم کن تا موفقیت اون فرشته هاتو ببینی و تمام خستگیات دربیاد عزیزم.دست خدا بهمرات

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹