2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان دوست جونای خرداد93 وعکس نی نی های جیگرطلاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 46936 بازدید | 500 پست
ساعت 3صبح روز جمعه مورخ16خرداد93بود که واسه دستشویی بیدار شدم رفتم دستشوی دیدم ازم داره خون میاد واییییییی خدا داشتم از ترس میمردم آخه هنوز یه هفته واسه بغل کردن پسرم مونده بود.زودی شوشو رو بیدار کردن بهش گفتم داره بچه بدنیا میاد گفت هنوز یه هفته مونده آخه. ولی به بیمارستان زنگ زدیم بهشون گفتم داره ازم خون میاد چیکار کنم گفتن تا صبح صبر کن اگه خونریزیت بیشتر شد بیا و الا فعلا وقتت نیست.منه بدبخت هم به حرفشون گوش دادم و گرفتم خوابیدم نگو اون تو پسرم داره بامرگ دست و پنجه نرم میکنه.صبح صبحونه نخورده رفتم آرایشگاه چون 3ماه بود نرفته بودم رفتم اصلاح کردمو موهامو رنگ گذاشتم اومدم خونه شوشو گفت وضعت چطوره گفتم همونطوره فرقی نکرده ولی واسه احتیاط پاشو بریم بیمارستام.باشوشو و مادرشوشورفتیم بیمارستان معاینم کردن گفتم مااثری از وقتزایمان نمیبینیم ولی باز یه دکترم زنگ زدن گفت اون عجله داره بستریش کنید بیام عملش کنم راحت شه.ساعت2بستری شدم ساعت 4ونیم بردنم اتاق عمل.دم در دکترم دید با عصبانیت بهم گفت چه خبرته داری عجله میکنه/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاخرا رفتم اتاق عمل بی حسی موضعی شدم ساعت4و55دقیقه پسرکوچولو فرشته نازم باصدای گریش زمینی شد وایییییییییی داشتم از خوشحالی میمیردم و ازخدا به خاطر این نعمتش شکرگذاری کردم و خیلی خوشحال بود که بی حس شده بودم که نفر اولی بودم که پسرمو میدیم.ساعت5ونیم منوبه بخش انتقال دادن ولی پسرمو نیاودن هی پرسیدیم پسرم کجاس جواب درست حسابی نمیدادن بالاخره 1ساعت بعدش آوردن پیشم.دکتر اومد گفت چون از وقتت گذشته بود بچه توشکمت مدفوع کرده بود داشتیم معدشو شستشو میدادیم.ای خداپسرکوچولوم باید به خاطر نادانی و نفهمی یه دکتر باید اول بسم الله معدش شستشو داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش گفتن بند نافش هم پیچیده بود دور گردنش 2ساعت دیر عمل مکردیم خدای نکرده خفه میشد.همه ی این حرفا رودکترم باخنده داشت بهم تعریف میکردتو دلم هرچی نفرین بلدبودم نثارش کردم. به خاطر اینکه خداپسرمونو دوباره بهمون احسان کرده بودواسه سلامتی امام زمان گوسفند قربانی کردیم و به فقیرا دادیم وخدا رو هزاران بار بخاطر دوباره دادن پسرمون شکرکردیم.
فرشته کوچولوم16خردادزمینی شد.خداراهزاران بار شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیکا جون مبارک باشه ایشالا گل پسرتو داماد کنى خدا براتون حفظش کنه
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
سلام فاطمه جون خوبى؟؟ قدم نو رسیدت مبارک خدا برات حفظش کنه و صد ساله بشهو داماد بشه ولى چه دکتر بى تجربه اى بودهولى بازم خدارو شکر
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
2810