2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان دوست جونای خرداد93 وعکس نی نی های جیگرطلاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 46936 بازدید | 500 پست
فاطیما جون مبارک باشه خانومی!!!برای منم دعا کن که راحت زایمان کنم
الهم صل علی محمد وآل محمد .............................. از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد .. امام علی (ع)
فاطیماجون خداروشکر که زایمان راحتی داشتی واسه ماهم دعا کن،عکس گل پسرتوهم بزار
** ازمرگ نترسید! از این بترسید وقتی زنده اید،چیزی درون شما بمیرد به نام «انسانیت» **

دخمل من 1تیرماه93اومدتوبغلم[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدیه جون و فاطیماه جوووووون قدم نو رسیده مبارک ایشالا پر از خیر و برکت باشه هدیه جون چه دخمل خوشجلى,خدا برات حفظش کنه.فاطیما عکس یادت نرهااااا
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
سلام مامانا,خوبین؟؟فسقلاتون خوبن؟؟؟ خاطره ى زایمان من زایمان من خداروشکر طبق همونى شد که دکتر گفته بود,ولى با تاخیر!!! من صبح ساعت 5:15از خونه راه افتادیم گفته بود ناشتا ساعت 6:30بیمارستان باشم.ساعت 7پذیرش شدم ولى تا دکترم بیاد کلافه شدم سرم هم رو کند گذاشتن که دکى برسه ساعت10:15دکتر اومد سوند هم خیلى راحت بهم زدن راهى اتاق عمل شدم چقدر بغضم گرفته بوووووود.... با دکتر بیهوشى صحبت کردم که بى حسى یا تمام بیهوشى که گفت منى که شک دارم تمام بیهوشى بهتره!!!قبل بیهوشى براى همه دعا کردم تک تک اسم بردم,ایشالا خدا ازم قبول کنه.اولین عمل صبح دکترم من بودم و یکتا جونم ساعت 10:45دقیقه بدنیا اومد.منم ساعت یک ربع به 12از بیهوشى دراومدم البته با درد سز بهوش اومدم. شب اول هم شیر نداشتم یکتا هم همش گریه میکرد بچه رو بردن بخش نوزادان معدشو نگاه کردن دیدین 5سى سى شیر خورده معدشو شست و شو دادن و بهش سرم قندى دادن تا آروم بگیره.یکتا هم از ساعت6 تا ساعت 10صبح خوابید!!!!!!ظهرشم دکتر اومدم ویزیت کرد دید وضعیتم خوبه مرخصم کرد این بود از روز زایماااااان من خدا جووووونم شکررررررت
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
حالا بی حسی بهتره یا بیهوشی کامل؟من میترسم
** ازمرگ نترسید! از این بترسید وقتی زنده اید،چیزی درون شما بمیرد به نام «انسانیت» **

دخمل من 1تیرماه93اومدتوبغلم[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
منم به سختی گذاشتم یه چیزی الکی بتایپ و بفرست بعد بزن ویرایش و ادرس اپلودتو بزار
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
2810