2777
2789

هر روز نیم مشت جعفری را در نیم لیتر آب بجوشانید و تا گرم است آب آن را بخورید.

هر 2ساعت به 2ساعت مقداری عسل را روی یک پارچه تمیز مالیده و روی موضع بیماری بگذارید، همچنین صبح ناشتا 2قاشق سوپ‌خوری عسل بخورید.

زیاد حمام و استخر (جکوزی) بروید. حمام درمانی با آب گرم تاثیر ارزشمندی برای رفع روماتیسم دارد.

به‌مدت 15روز، هر روز صبح ناشتا آب لیموترش تازه را با کمی آب مخلوط کرده، بخورید و تا ظهر چیز دیگری میل نکنید.

2یا 3عدد سیب را با پوست به 4قسمت تقسیم کرده و در یک لیتر آب به‌مدت 15دقیقه بجوشانید، بعد کمی عصاره شیرین‌بیان را به آن اضافه کنید، سپس آب آن را صاف کرده و بنوشید.

کمی سیر کوبیده را با روغن زیتون مخلوط کرده و به موضع درد بمالید و ماساژ دهید، پس از یک ساعت بشویید و این کار را در روز 4بار تکرار کنید.

هر روز تخم‌کرفس را مثل چای دم کرده و آبش را بنوشید.

به مدت 21روز، هر روز کرفس را خرد کرده، بجوشانید و آب جوشانده آن را بنوشید تا روماتیسم به‌صورت کلی ریشه کن شود.

تره فرنگی تازه را دوبار بجوشانید و هر بار آبش را دور بریزید و خود آن را بخورید.

هر روز 2لیوان آب انگور بخورید، یک لیوان بین صبحانه و ناهار و یک لیوان بین ناهار و شام.

درد روماتیسم از رطوبت:

اگر درد روماتیسم در اثر رطوبت باشد، برای درمان آن و تسکین درد باید از عسل، مربای بالنگ، زنجبیل، روغن زیتون، سوپ هویج و جعفری و خورشت کرفس زیاد استفاده کنید.

درد روماتیسم از حرارت بدن:

اگر درد روماتیسم در اثر حرارت بدن باشد، برای برطرف کردن حرارت خون و برقراری تعادل خون، شربت آبلیمو یا سکنجبین را با آب انار مخلوط کرده و بنوشید.

خدایا شکرت 
هر روز نیم مشت جعفری را در نیم لیتر آب بجوشانید و تا گرم است آب آن را بخورید. هر 2ساعت به 2ساعت ...

سلام این دستورهاروخودتون انجام دادین؟جواب گرفتین؟

من میخام ۲۱روز اب کرفس رو فقط انجام بدم ینی خوب میشم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز نیم مشت جعفری را در نیم لیتر آب بجوشانید و تا گرم است آب آن را بخورید. هر 2ساعت به 2ساعت ...

چقدر کرفس رو درچه مقدار اب بجوشونم وبخورم این دستور رو کی گفته توروخدا جواب بده حالم بده

چقدر کرفس رو درچه مقدار اب بجوشونم وبخورم این دستور رو کی گفته توروخدا جواب بده حالم بده

من دوکیلو کرفس رو خورد میکنم هفت قسمت میکنم برای یک هفته 

با سه لیوان آب میپزم 

یه لیوانی که موند میخورم 

سه هفته پشت سر هم میخرم که زیادم تو فریزر نمونه 

خدایا شکرت 

من شنبلیله و انجیر رو هم خوردم 

دستورش تو نت هست باید یک شب درمیون بخوری تا هشت شب که یعنی کلا چهار شب میخوری  چهار شبش بینش نمیخوری 

یه مشت شنبلیله با یه مشت انجیر باید بپزی  اینم خوردم 

خدایا شکرت 
من شنبلیله و انجیر رو هم خوردم  دستورش تو نت هست باید یک شب درمیون بخوری تا هشت شب که یعنی کلا ...

ممنون جواب دادی الان دیگه خوب شدی وروماتیسم نداری ایا

دستور اینم کامل بگو چقدر باید باشه چطور بخوریم 

من دوکیلو کرفس رو خورد میکنم هفت قسمت میکنم برای یک هفته  با سه لیوان آب میپزم  یه لیوان ...

بااین دستور خوب شدین ینی دیگه هیچ دارویی نمی‌خورید من هرشب اسفند وهرروز صبح سیاه دونه وعسل میخورم احساس میکنم خیلی بهترم ولی هنوزم خوب خوب نشدم شما چیکارها میکنید واگه کاملن خوب شدین روشتونو بگین الهی خیرببینی واست دعا میکنم

بااین دستور خوب شدین ینی دیگه هیچ دارویی نمی‌خورید من هرشب اسفند وهرروز صبح سیاه دونه وعسل میخورم اح ...

سلام دوستدعزیز شما که این داروهای گیاهی رو‌خوردین روماتیسم خوب شده من تازه شروع به شنبلیه انجیر کردم