2777
2789
منم با کارلی موافقم
ما هم همین کارو کردیم
راست میگه دلمونم بیشتر برای هم تنگ میشه
تازه ما هردومون این مشکلو داریم
هم من خروپف میکنم در حد تیم ملی
هم اونه خروپف میکنه در حد لالیگا
خدایا ...مارا ببخش بخاطر همه درهایی که زدیم و هیچکدام خانه تو نبود!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این مشکلو با شوهرم دارم جوری که شبا ازش جدا میخوابم عصبیم میکنه
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
من هم همین مشکل رو دارم با همسرم. خر و پف اش که خیلی بلنده و چند بار در طول شب من و بچه رو بیدار می کنه. مشکل دیگه ایی هم که داره اینه که توی خواب بدجور دست و پاهاش تکون می خوره. بارها شده که من فکر کردم زلزله اومده و با وحشت از خواب پریدم و به لوستر نگاه کردم و وقتی هوشیار شدم فهمیدم که همسرم بوده. کلا خیلی هم وول می خوره ملافه تخت رو هم با هرچیزی محکم می کنم فایده نداره کش و سنجاق هم دیگه فایده نداره همیشه ملافه تخت رو جمع می کنه با پاهاش.
به خدا خسته شدم. الان یه مدته وقتی خیلی بیشتر می شه این کارهاش و من هی بیدارش می کنم تا خرو پف نکنه می ره تو هال یا اتاق دیگه می خوابه.
می خوام دکتر ببرمش ولی کدوم دکتر؟
ههههههههههههه چه خوب که این تاپیک رو دیدم
شوهر من هم از سه ماه بعد از ازدواج شروع کرد به خروپف کردن... من همیشه بیدارش میکردم چون واقعا نمیتونستم بخوابم... و اون هم وقتی بیدارمیشد بدخواب میشد و هی به من میگفتم خوب چه کار کنم!
خلاصه اینکه الان 6 ماه من رو تخت خودمون میخوابم اونم تو اتاق دیگه... خیلی هم خوبه البته قلبا از این حالت راضی نیستم اما واقعا چاره ای نیست باید خودش بخواد که بره دکتر و دنبال درمان باشه.... اما تو علاقه و محبتمون ابدا تاثیری نذاشته و تازه چون تو اتاقهای مجزا میخوابیم انرژی منفیامون رو ی همدیگه اثر نمیزاره :)
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...

خانم ها این خر خر فقط مشکل صدا نداره بلکه کسی که داره خر وپف میکنه نشون میده اکسیژن خونش کمه و در کشور های دیگه دنیا بیمه عمر برای کسائی که این مشکل رو دارن انجام نمیشه!!!به خاطر اینکه احتمال اینکه دچار سکته بشن و کمبود اکسیژن مغز داشته باشن در آینده آلزایمر بگیرن و خیلی مسائل دیگه زیاده
باید حتما در مان بشن
متاسفانه من هم خیلی شدید خرخر می کنم . برای همین به جز خونه مادرم شبها جایی نمی خو ابم . و مسافرت هم خیلی سختمه با بقیه برم
یه بار با یه گروهی رفتیم بانه . اونجا دوتا اتاق بود که خانمها و آقایون باید جدا می خو ابیدن .
خلاصه من با خانمای گروه خو ابیدم . شبش خیلی خرخر کرده بودم . فردا صبح همه داشتن پشت سرم حرف می زدن و از دستم ناراحت بودن که نزاشتم بخو ابن . من خیلی خجالت کشیدم و شرمنده شدم . به طوری که الان دیگه مسافرت رفتن با اون گروه را کنار گذاشتم
خلاصه نمی دونم چکار کنم . در ضمن توی شهر ما ازاین کلنیک ها نیست
من هم دو ساله همین مشکلو دارم ولی خدا رو شکر حلش کردیم
من گوشی میذارم میخوابم ازین گوشی ها که توی هواپیما هم میدن
یه مدل مومی هم هست که خیلی ازش راضیم
جوری شده که عادت کردم و بدون گوشی حتی اگه تنهام باشم خوابم نمیبره
اوایل عروسی پیش شوشو می خوابیدم تا خوابش می برد یکم قل می زدم تو رختخواب ولی بعده یه ساعت کلافگی و بی خوابی بالشم رو برمیداشتم و میرفتم یه اتاق دیگه؛ دوباره سر نماز که میرفتم بیدارش کنم اسباب کشی می کردم و دوباره پیشش میخوابیدم(از بیخوابی بیهوش میشدم)
ولی با این گوشیه الان بیشتر از یک ساله دیگه جدا نخوابیدیم
فندق مامان 29 مرداد اومد بغل مامانش :*
2810