2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 45 پست
نمیدونم چرا همه انقد براشون عادیه این قضیه اخه بچه هفته ساله دیگه عقلش میرسه نباید به باباش بگه کثافت ،خیلی زشته
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این لجبازیا رو اکثر بچه ها دارن پسر منم کلاس اول تو مدرسه خیلی حرف گوش کن منظم و درسش عالی معلمش می گه من عاشق داریوشم ولی تو خونه من رو حرص میده مثلا لباسش رو در نمیاره تا وقتی باباش از اداره بیاد تند میره عوض می کنه مشق نوشتنش تا لحظهخواب طول می کشه اگه ازش کاری بخوام نشنیده می گیره خیلی هم لجباز من زیاد سر یه سرش نمی زارم چون به نظرم این یه دوره هست که می گذره
ببخشید این رو میگم ولی بچه تا تو خونه و از نزدیکان حرف زشت نشنوه راحتم بیان نمیکنه یا حداقل تلویزیون منظورم حریم خونه اس ،شما سعی کن به جای تهدید ارامشش رو بیشتر کنی ،شب زود بخوابونی که صبح بدو و بجنب نخوای بکنی بهش ، خونه که میرسه براش برنامه بذاری که تکالیف انجام بده بعد بازی و ...تایم تلویزیون دیدنش رو کم کنی ،بعدم ابروی بچه رو پیش معلمش نبر ،من خودم یک مادرم و میدونم ادم باید از خودش شروع کنه اگر کسی اطرافتونه که رفتار اشتباهش تاثیر داره روش روابطت دخترت رو با احتیاط کن و اموزش بده که فلان رفتا. اشتباه نه اینکه بگی فلانی اینکار رو میکنه بده ها رفتار رو از قبل بگو اون خودش دو زاریش میوفته ولی تو اسم نبر ،رفتارهای مثبتش رو با محبت و توجه تقویت کن رفتارهای منفیش رو با بی محلی و حرف نزدن باهاش خاموش کن
اندکی صبررر سحر نزدیک است
اره مانی جون حرفتو قبول دارم خیلی بچه باهوشیه اما خو یاد میگیره دیگه جو خونه اصلا متشنج نیس اما کلا چیزای بدو زود یاد میگیره و دیر از یادش میره بدتر که اصلا همبازی نداره تو اقوام
ایشالا همه شادان باشین امین از ته ته دلم
من تهدیدش نمی کنم ولی زمانایی که خودمون دوتا هستیم فقط یغلش می کنم لوسش می کنم و یعد هم ازش گله می کنم که مثلا من تو رو خیلی دوست دارم ولی وقتی یه هرفم گوش نمی کنی ناراحت میشم چون دوست ندارم همه بگن پسرت بی ادب یا مامانش رو دوست نداره اونم یکی دو ساعت خوب میشه ولی خب بچه هست دیگه صبح که بیدار می شه روز از نو روزی از نو
2810