2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت که نمیتونی حذف کنی عزیزم به مرور کم میشه وعده اخر شب کامل بهش بده ولی بازم بیدار میشه
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
2805
عزیزم بچه داری سخته منم بیخوابی میکشم درک میکنم ولی این دلیل نمیشه که به بچه شیر ندیم
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
شایدم تشنه میشن یبار امتحان کن بجاش بهشون یذره اب بده اگه دیدی باز بیدار شدن پس گشنه بودن چون خیلی خوابالو هستن تا یذره میخورن خوابشون میبره اروم شیشه رو تکون بده یا به پاشون دست بزن که کامل بخورن اگرم بیدار نشدن که پس معلومه تشنه بودن
2810