2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما بهتره بری دکتر اورولوژی ببینه در چ حد کم تحرکی داره یا ببینه واریکوسل نداره 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
عزیزم برید سونو. احتمال داره واریکوسل باشه برا شوهر من اینجوری بود

گلم در چ حد بود ؟؟عمل کردن بعد بچه دار شدین ؟؟عاخه شوهرم این مشکلو داره خیلی نازاحتم

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
عزیزم برید سونو. احتمال داره واریکوسل باشه برا شوهر من اینجوری بود

دکتر رفتم براش اوومید نوشت خورد و گفت یه مقدار خیلییی کم واریکوسل داره یه تقویتی هم نوشت که گیرم نیومد میخوام بدونم چه داروهایی هست براش کلا

خدایا شکرت
این دارو رو دکتر واسه شوهر من نوشت ماه قبل اما گیرم نیومد چقدرم گرونههههه یعنی چیز دیگه ای نیس جز ای ...

اره گرونه چون ۴مدل قرص داره توش دوتا صبح میخوری دوتا شب .... ولی اینجا گیرم اومد .... نمیدونم اینو دکتر،زنان نوشت براش وقتی دکتر اورولوژی دید گف عالیه دادو دیگه نیاز،نیس

گلم در چ حد بود ؟؟عمل کردن بعد بچه دار شدین ؟؟عاخه شوهرم این مشکلو داره خیلی نازاحتم

شدید بودگلم.

یکماهه عمل کرده هنوز اقدام نکردیم ولی تغییرش واقعا محسوسه 

میگه تاالان هرجی نزدیکی داشتیم سو تفاهم بوده خخخخخ

شدید بودگلم. یکماهه عمل کرده هنوز اقدام نکردیم ولی تغییرش واقعا محسوسه  میگه تاالان هرجی نزدی ...

آهااا ... خخخ مگه خودشم احساس میکنه ؟؟

دکتر رفتم براش اوومید نوشت خورد و گفت یه مقدار خیلییی کم واریکوسل داره یه تقویتی هم نوشت که گیرم نیو ...

شوهر منم داره ولی کمه دکترش گفته فعلا ب جراحی نیاز نیس دارو بخوره ان شاالله ک بچتون میشه دیگه دست خداس

2810